• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakal_suyu bizim sorunumuz eşimde ve bende eşimin sperm azdan biraz fazla ve hareketı az benim yumurtam az bu ay beni listeye almayın hem hastalandım hemde mantarım förtledi ilaç kullanıyorum yasak ama morel olsun diye yazın haziranın 22 sinde olucam:(

biraz geç oldu yazmak ama yazdım sanıyordum kusura bakma

Yumurta problemi bende de var canım,şimdi sana bu konu da ne desem boş tedavisi var ama ne yazık ki ben çok şanssızlıklar yaşadım.bi türlü tutturamadık.
Sperm problemini aşmak inan daha kolay.
Burada arkadaşlar var sperm sayısını neredeyse ikiye katladılar yaptıkları kürlerle,sende deneyebilirsin.(Örn:Keçi boynuzu pekmezi,havuç suyu,arı sütü,polen aklıma gelenler)
Mantar ahiiç bişey demiyorum zaten o ne illet bişey ya bende de bi dönem çok oluyordu,en son kullandığım ilaçtan sonra bir daha olmadı çok şükür :nazar: inşallah sende tamamen kurtulursun cnm
Olmaz 22sine çok var daha inşallah ovulasyon günlerine kadar gider çalışmalara başlarsınız,ümidini kaybetme
opuyorumnanaktan

000ar.gif

Mayıs Listemiz

mirage1983_______15 Mayıs

gonca85gonca_____20 Mayıs

qusel_____________29 Mayıs

ayseece___________31 Mayıs

sevecen86_________31 Mayıs

000ar.gif

Haziran Listemiz

yelizipucu_________1 Haziran

mız mız___________1 Haziran

zorxx_____________2 Haziran

cicvir41___________4 Haziran

skorpion74 _______5 Haziran

d_kupcu__________9 Haziran

Tancredi_________19 Haziran

Ayten35__________19 Haziran

portakal_suyu ____20 Haziran

yasam58__________22 Haziran

anka1297_________ ? Haziran

aysen_34__________26 Haziran

fairy19.gif

Güncellenmiş Listemiz Kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slmmm canlar giremedim ne zamandır aysenin gelmiş yine salak adeti sinir oldum ama napalım nasip böyleymiş olucak inşallahhhh

ayten kırmızılar gelmiş seninde valla sendende ümitliydim buay ama üzülmemişsin ne güzel aştık sanırım artık bazı şeyleri yada duygularımız yavaş yavaş yokoluyoboshayallersmile

ankacım geçmiş olsun cnm ne diiyim inşallah tez zamanda tekrar kavuşursun bebeğinee

portakalım sen naptın yavrum görüşmeyeli keyifler iyi sanırım..

hımmm bütün kızlarrrrr iyiysiniz inşallahhhhhh

anam kuşum gelmişin bende aşağıya baktım kimse yok :) çıkıodum tam ya napıosun cnm ben okadar çok yorgunumki anlatamam sabah ezanında yattım 4 saatlik uykuyla duruyorum yemeğim yok bide off bide akşam gezmeğe gidices tekrar:sinifsinif:

şimdi düzeldi yavrum görüyorum artık seni zemuszemus ay temin kendi kendime yazıomşum gibi oldu :) neyse can yemeğimi yapıp geliorum hemen

ay canım kıyamam çok uykusuz kalmışsın ama alış bu uykusuz gecelere karnın avatarındaki gibi kocaman olsun inşallah da bebiş gelsin seni heeç uyutmasın :))

sen yemeğini koy ateşe de öle gel cnm sıkışma eşin gelince,öptüm.
Bu arada aşağıda neden görünmüyorum bilmiyorum girdiğimden beri burdayım sadece :(

portakalım iyi dileklerin için saol kuşum inşallah hepimiz olalım öyle ama avatarımdakine benzemeyelim lütfen tipe bak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

portakalım iyi dileklerin için saol kuşum inşallah hepimiz olalım öyle ama avatarımdakine benzemeyelim lütfen tipe bak sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Sende sağol zorum opuyorumnanaktan

avatarındakinin göbeği sarkmış,4üz heralde sempatiksalakcinni

Bu arada herkes nerde kızlar :umursamaz:

Back
X