- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.021
ya kızlar hani hamileysekde adetteki gibi belirtiler görebiliyomuşuz ya onda asabiyette varmı sizce?
adet öncesi asabi olurmusun berrak?oda oldumu yani?
ya kızlar hani hamileysekde adetteki gibi belirtiler görebiliyomuşuz ya onda asabiyette varmı sizce?
ay inşallah canım yaaa ağzınızdan bal damlıyo vallahi:Saruboceq:eşimde telefonda bebiş nasıl diye soruyo belki yoktur öle deme diyorum var var ben biliyorum diyo inşallah rabbim ya:Saruboceq:cnm ben yok yere regle 3 gün kala kavga çıkardım hatta bu ay yine olmadı demekki keçilerim gelmiş dedim ama meleğim gelmiş
cnm sen takip çizelgeni pembe yapmışsın kızmı istiyosun yoksa içindenmi öyle geldiiBenim 6. haftada bi bulantım başladı, yediklerimi kustum hep, hala bulanıyo midem. 1 kilo verdim hatta.
kaç aydır korunmuyosun cnmmay inşallah canım yaaa ağzınızdan bal damlıyo vallahi:Saruboceq:eşimde telefonda bebiş nasıl diye soruyo belki yoktur öle deme diyorum var var ben biliyorum diyo inşallah rabbim ya:Saruboceq:
kaç aydır korunmuyosun cnmm
cnm sen takip çizelgeni pembe yapmışsın kızmı istiyosun yoksa içindenmi öyle geldii
valla yeni dikkatimi çekti ama dikkat edince evet cnm genelde bilmeyenler alacalı çizelge koyuyorlar allah gönlüne göre versinnÇok mu belli oluyo
benim 7 haftalıktı 3 aydan önce olanlara demiyolarmış daha doğrusu benim karnımda öldü bende sabırsızım galiba korunmayı düşünmedim doktorda 1 ay ara ver yeter dedi bu ay olmaz bence rahim kendini toparladığında kalınırmış zaten ben oluruna bıraktımdüşükten sonra üç ay korunun demiyomu doktor?
inşallah sağlıklı bebişin gelecek canım boşver hayırlısı böyleymiş deevet bende çok rastlıyorum 3 aydan önce olan düşüklere sebebi anlaşılmadı benimkinin patolojide kötü birşey çıkmadı ama niye diyede kendime hep soruyorum bide cinsiyetini çok merak ediyodum oda anlaşılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?