Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bişey soracağım belki duymuşluğunuz okumuşluğunuz vardır bi yerden

tüp bebek merkezlerinde aşılama ne kadar oluyorudur sizce?

herkese selam diycem ama kimsecikler yok :gitme:
porticim istanbulda sperm yıkama dahil 600TL civarında tatlım... yalnız bu minimum fiyat daha da fiyat çıkabiliyor benim özel sağlık sigortasının indirimi vardı %50 onu kullanmıştım. 600'ü buldu..

Evt canım ya allah razı olsun halay ne kelİme kızzz oh oh ohhh 9 8 oldum

biliyorum bende kırmızıyı görünce bu moda giriyorum kaydirigubbakcemile5
hatta aylar öncesinden tatil rezervasyonu yaptırdık parayı ödedik kırmızılar o haftaya denk geldi bu ay ama hiç dert etmiyorum gelsinler diye yolunu gözlüyorum o kadar zaten topu topu 1.5 gün girmeyiveririm denize güneşlenirim sadece :1rolleyes:

Vallahİ kız takılıp kalmıŞtım ohh oldum rahatladım

portİ bacım bİdahakİ ay 23 temmuz canım eklersİn benİ

hadi gözün aydın canım,
İnşallah bu ay bi tedavi uygulama şansın olur meleğine vesile olur.
ay hepimize bi kaç ay kal geldi çözülüyoruz yavaş yavaş bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Selam canım
minimum fiyat bile çokmuş valla.1. tutmayınca ikincisi için indirim uygulanıyor mu acaba?
Yani 3kere yaptıranlarda var Allah yardımcıları olsun.
İnşallah bizlerde bir kere de tutar yeterince bekledik zaten,birde öyle uğraşmasak iyi olur.

:kedi:Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 6/7/2010 tarihinde başlayacak.

Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
17/6/2010 ile 22/6/2010
yumurtlama gününüz olan arasıdır.

:kedi:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim gene kistimmmmmmmmmmm varrrmış 4.5cm hehehehehehehehehe

soğan suyu içiceğimmmmmmmmmmkaydirigubbak cemile3

2 aysonrada geçmezse ameliyatmış 3

Demek bu ay da olmadı fisfisfis
eğer hesağlayıcı tarihlere bağlı kalarak çalışıyorsan sadece
bu ay 15.06.2010 ve 30.06.2010 tarihleri arası çalışma yapmanı tavsiye ederim cnm
10.günde başlayıp 25.güne kadar devam etmiş olacaksın.
hesaplayıcıya göre 17.günde bırakmış oluyorsun ama ilaçla bile kimimizin 17.günlerde yumurtası daha yeni gelişmiş olduğu oldu.
Benden tavsiye opuyorumnanaktan

Belki uygun zamanı yakalayamıyorsunuz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim gene kistimmmmmmmmmmm varrrmış 4.5cm hehehehehehehehehe

soğan suyu içiceğimmmmmmmmmmkaydirigubbak cemile3

2 aysonrada geçmezse ameliyatmış 3

ay bu kist gene nerden çıktı anlamadım ya bilmiyorumkismile
İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım keniliğinden gider
zaten adet fazla gecikiyorsa bi anormallilk çıkıyor arkasından
ihmal etmeden doktora gitmek lazım
İlaç vermedi mi?

slm kızlarrrrrr off ya mirage yinemi kist çıkmış hayatım ya off yapışığ kalıo bu salak şeylerde ama erir sen rahat ol ve bence sakın ameliyat olma ben kistten ameliyat olmuş biri olarak söylüyrum cnm elinden ne geliosa yap araştır iç ye en son çaresiz kalırsan ol cnm..

portakalım napıonnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar dkupcu canıkm inşlhh bu ay yüzümüz güler caNIMCIM

MıRAGE YAA ÜZÜLDÜM VALLA OKUYUNCA TÜHHH DEDıM KENDı KENDıME ıNŞLHHH GEREK KALMAZ SOĞAN SUYU ıÇ SEN BıŞıLER YAP ıNŞLH GıDERRR TATLIMM

ZORUM PORTıM NıRDESıNıZ

bugün misafir vardı bende anca mutfaktaydım
hadi opuyorumnanaktan

KızÇeler gÜnaydın

bu sefer heÇ beklemıyodum kıst lafını duyunca Şok oldum ama olsun saĞlık olsun soĞan kÜrÜ yapıcam amelıyat zaten ıstemıyorum ıyı yada kÖtÜ gene tekrarlama olasılıĞı var onu yapıcaĞıma aŞılama yaparım ama bu doktora artık gıtmem Şımcık soĞan kÜrÜnden sonrada kanamam olursa ssk acıle gıtÇem eĞer kıst mıst yok derlerse ona gÖre baŞka doktor yada kendı kendıme bıŞeyler yapıcam havuÇ suyu ıÇerım belkı yumoŞ var bÜyÜyo ama Çatlamıyo Çatlatmaya yÖneltıcem bu seferde olmazsa aŞılama yaptırcam yada tÜp eŞım yavaŞtan araŞtırıyo tÜp bebeĞı ınŞ.gerek kalmaz ama

DÜn bızım evlılık yıldÖnÜmÜmÜzdÜ 3 yılı devırdık kızlarrr bu sene ınŞ.dıĞer senelerde olmayan bıŞı eklenır hayatımıza evlı mutlu bıde Çocuklu olmak ıstıyommm

off kimsede yok sempatiksalakcinni gibi kendi kendime konuşuyorum kendi yazdığımı görünce tam cadı gelin gibi hissettim yaaakaydirigubbakcemile3

Kızlar Şıncık ÇobanÇantası aslanpenÇesı Çayı yaptım ıÇıyom evde de cıvan perÇemı var onu ıÇıcem bıde soĞan suyu bıde sabahları maydanoz suyu ıÇıÇem ne varsa karıŞtırdımmmmm ben artık bu kadar ıÇmeyle kÜr doĞururum hehehehehehe bıde ıncır kÜrÜ yapmıycam pco olunca kıste ÇevırıyomuŞ havuÇ kemırecem

Cadıııııııııııııııııııı gelınnnnnnnnnnn

bende ne kaynana var ne kaynata kıskandırayım senıııııııııı

ama emın ol senden Çok karıŞanım varrrrrrrrrr

DÜn bİzİm evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzdÜ 3 yılı devİrdİk kızlarrr bu sene İnŞ.dİĞer senelerde olmayan bİŞİ eklenİr hayatımıza evlİ mutlu bİde Çocuklu olmak İstİyommm

tebrik ederim canım mutluluğunuz daim olsun a.s. sen de benim gibi karar al bence yaz boyunca hiçbir şeyi kafana takma yaz bitsin kışa doğru ne yapılacaksa sakin kafayla yap :icecream:

zorxxcum ne yapalım dikenlere katlanıyoruz mecburen huzurlu ve mutlu olabilmek için :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…