Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya kızlar buarada artık benim eşiminde psikolojisi manyadı akşam ağlamış nedne çocuğumuz olmuyo die yattığımızda bugün sölüyo kıyamadım hiç zır desem ağlıcaktı yineemafoldumben ben daha güçlüyüm sanırım ağlamıorum artıkkk

bana kökten lazım benim yumoşlara beyne tiroite rahime hrşeye laızm :bbo:

bana atarmısın sen aklinialirimsmile

evet eccik öle olii bacım ordan daha hızlı yazıyok yaaa

Bende de çok yavaş ya çok duygulandım siz gelmeden önce kurabiyenin verdiği videoyu izledim tabi işte olduğum için sessiz ve atlaya atlaya çok muhteşem bişey ya.Bebeğin oluşması büyümesi ve doğması gerçekten mucize bişey

canım erkeklar belli etmiyo ama onlar daha çok yıpranıyo benim eşimide kaç defa ağlarken yakaladım ben mafoldumben

biz artık kaşarlandık acıları hissetmiyoruz mafoldumben

Kıyamam ya artık onunda canına tak etti heralde.beraber sarılıp ağlaşsaydınız
benim eşim ben zırlıcam die konusunu açmaz tvdde bile etkileneceğim bişey olsun hemen değiştiriyor kanalı.Beraber ağlaşsak oysa ki ne güzel olur.

Şimdi yazdıklarımı okuyormuş bide akannehir
sayfayı sık kullanılanlara kaydediyorum hep evdeyken kaldığım sayfadan
acaba ben yokken merak edip de giriyor mu? kaydirigubbakcemile3

ben onu okumadım izlemedim
çünkü sakin kafa dinlenmiş bir beyinle izlemek istiyorum
şu an psikolojim onu kaldırcak durumda değil sempatiksalakcinni

portim içimden bi ses senin bebiş çok yakın bi zamanda gelcek gibi geldi bi an bacım
yani sessiz sedasız kistlerin arasından gelcekmiş gibi :Saruboceq:

bende hiç ağlamak istemediğimden bilirum bende başlarsam susmam en iisi öptüm takma dedim geçiştirdim bende ben kaydediodum okuyodu artık yapmıorum ma bulur felan die bugün msjı düzellttim :)kaydirigubbakcemile3

bencede offfffffffff kendimize gelelim azcık yaaaaaaaaa

20 hazirannnnnnnilk bombaaaaaaaaa

sonra aysenden bombaaaaaaaaaaaaaa

sonrada benden bombaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

neyse bacılar ben kaçıyom
hiç bitmeyen işlerimi halledem sonra uzanıp beynimi boşaltmak istiyorum nasıl yapcaksam sempatiksalakcinni

gece msn de görüşürüz artık denk gelirsek hadi öptüm sizi canlarım opuyorumnanaktan

Vay 20 haziranmış mı benim günüm az kalmış 9 gün :))
dün benim karnıma ağrılar girdi biraz ama adet gene erken mi gelecek acaba sabahta belim ağrıyordu uyandığımda soğuk mu aldı tutuldu,adet mi olcam bilmiyorum beklemedeyim

valla kuşum gelmez herhalde buay erken felan kistin eridi geçen ay ondan geldi şimdi gelmez bence kuşum rahat ol düşünme az kaldı sabret :) gelio portakalcıkkkkk

güzel olmuş demkki cnm güzeli kimse faketmiyo genelde işlerine öyle gelio çünkü :)zemuszemus

Eşim ve annesi beğendi ( kolay kolay beğenmez bu işlemleri annecik) onların dışında kimse anlamadığı için yorum yapmadı :))

ay portakalım geldin artık miniciğim benim

ay bak gelsin yazacaktım gene yanlışlık oldu ne yazmışım geldin :))

geldi mi gerçekten acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…