- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.661
Portiiiiiiiiiiiii benim yumoşum bu gece çatladı çok şükür zemuszemus bugün son çalışmamızı da yaptık, benim duayı yapalım mı artık kuşum opuyorumnanaktan
bende sizlerdenim kizlar benide alin araniza 2009 kasiminda 4 aylik yavrumu dusurdum 3 ay korunduk sonra devam ettik bebis yapmaya ama gelmiyor yaramaz bir turlu sinirlerim cok bozuk sogan suyu iciyorum bakalim ne olacak ya artik hayirlisiyla geliversin su sipalar ya off
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Nasılsın bakalım nasıl bizim paşalar,keyifler yerinde mi?
Okuduklarım hep başarı hikayeleri gibiydi kistiyle hamile kalanlar,tüp derken tedavi aşamasında hamile kalanlar ve daha bir sürü mucize boshayallersmile
sinir eden de anı şirkette çalışan hamile biri var pek sevmiyoruz birbirimizi ..
Onu gördükçe,onun yerinde olmak istiyorum
ama biz büyüdük
Portiiiiiiiiiiiii benim yumoşum bu gece çatladı çok şükür zemuszemus bugün son çalışmamızı da yaptık, benim duayı yapalım mı artık kuşum opuyorumnanaktan
aynı dertten bende de var porti insanız sonuçta açıkçası bende sinir oluyorum aynı dönemde planladık onun oldu benim olmadı Allah sınıyor herhalde diyorum bazen duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum elden başka şey gelmiyor :1no2:
slm kızlar.son havadisler benden.tüp bebek tedavisine basladık. histereskopi operasyonu oldum.bakalım artık bu ayki adetimden itibaren iğnelere yumurta toplanması ve nakli yapılcak.dua edin nolur. allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaslar lütfen listenize benide ekleyin bekleyenlerın lıstesıne
okurum ne zaman dua yapıcaz?Evet maşallah
Büyüklerin bi lafı vardır,sağ olan büyüyor derler aynen öyle vakit cabucak geçiyor bi bakmışsın yürümeye başlamış konuşuyor
Tontiş tam ısırmalık Şeniz
Yapalım canım ama pazartesi yapsak olur mu?
Ben,aysen adetiz zor da düğüne gidiyor yarın.
Ben listeyi hazırlayım dağıtayım ama duasını pazartesi yapsak uyar mı sana ?
O zamana kadar okuyanlar bildirir bizim de adet bitmiş olur okuruz olaar mı bebeeem opuyorumnanaktan
Nereye kadar kontrol edebiliriz ki bi yerden bi yerden patlak veriyoruz
işimiz zor.
Bu arada sero için sana dua yazayım mı 20 tane Ayetel kürsi okur musun ?
bende sizlerdenim kizlar benide alin araniza 2009 kasiminda 4 aylik yavrumu dusurdum 3 ay korunduk sonra devam ettik bebis yapmaya ama gelmiyor yaramaz bir turlu sinirlerim cok bozuk sogan suyu iciyorum bakalim ne olacak ya artik hayirlisiyla geliversin su sipalar ya off
esselam bacılar a.s.
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç sengözlerimebaksanab alıştım artık acılara :a015:
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar şakkıdı
hayırlısı olsun canım ne güzel cesaretlisin ben körkup anestezili olmuştum.
Aşılamada mümkünse sperm yıkama işleminin de aynı yerde olmasına dikkat et canım. Büyük kolaylık oluyor. Benim farklı yerlerdeydi. Trafikte kalıcaz diye stres olmuştuk..
slm kızlar.son havadisler benden.tüp bebek tedavisine basladık. histereskopi operasyonu oldum.bakalım artık bu ayki adetimden itibaren iğnelere yumurta toplanması ve nakli yapılcak.dua edin nolur. allah yardımcımız olsun.
Selam cicvir hoşgeldin canım
Kızlar herkes burdayken kabul ederseniz 20-30 Ayetel kürsi dağıtalım olur mu?
Pazartesi gününe kadar okuma şansınız var.
Duasını bi aksilik çıkmazsa arkadaşımız kabul ederse pazartesi akşam yaparız
esselam bacılar a.s.
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç sengözlerimebaksanab alıştım artık acılara :a015:
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar şakkıdı
kızlar herkes burdayken kabul ederseniz 20-30 ayetel kürsi dağıtalım olur mu?
Pazartesi gününe kadar okuma şansınız var.
Duasını bi aksilik çıkmazsa arkadaşımız kabul ederse pazartesi akşam yaparız
hoşgeldin canım görmedim yazdığını yeni farkettim
Sevindim senin adına hadi bakalım bu ay çıksın aradan inşallah bu da yalnız bişey anlamadım 21 22 23 dediğin 21 21 23 eylül mü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?