Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Portiiiiiiiiiiiii benim yumoşum bu gece çatladı çok şükür zemuszemus bugün son çalışmamızı da yaptık, benim duayı yapalım mı artık kuşum opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı canım çalışmaların boş çıkmasın inşallah dua yaparsanız katılırım..
bu arada ben de dün doktora gittim adet tarihim falan iyice şaştı adet olamadım lekelenme oldu günlerce doktor lekelenme tarihimi adet tarihim olarak aldı cumartesi tekrar gidicem ama bu ay da klomen kullanmıycam 2 aydır sallanıyor ne nazlı bebişmiş bizimkiler :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdiki bebekler çok nazlı eskiden üçer beşer nasıl doğurmuş kadınlar bilmem biz birini tutturamadık :dilcikar:

aynı dertten bende de var porti insanız sonuçta açıkçası bende sinir oluyorum aynı dönemde planladık onun oldu benim olmadı Allah sınıyor herhalde diyorum bazen duygularımı kontrol etmeye çalışıyorum elden başka şey gelmiyor :1no2:

esselam bacılar a.s.
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç sengözlerimebaksanab alıştım artık acılara :a015:
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar şakkıdı

ama biz büyüdük

Evet maşallah
Büyüklerin bi lafı vardır,sağ olan büyüyor derler aynen öyle vakit cabucak geçiyor bi bakmışsın yürümeye başlamış konuşuyor
Tontiş tam ısırmalık Şeniz

Portiiiiiiiiiiiii benim yumoşum bu gece çatladı çok şükür zemuszemus bugün son çalışmamızı da yaptık, benim duayı yapalım mı artık kuşum opuyorumnanaktan

Yapalım canım ama pazartesi yapsak olur mu?
Ben,aysen adetiz zor da düğüne gidiyor yarın.
Ben listeyi hazırlayım dağıtayım ama duasını pazartesi yapsak uyar mı sana ?
O zamana kadar okuyanlar bildirir bizim de adet bitmiş olur okuruz olaar mı bebeeem opuyorumnanaktan

Nereye kadar kontrol edebiliriz ki bi yerden bi yerden patlak veriyoruz
işimiz zor.
Bu arada sero için sana dua yazayım mı 20 tane Ayetel kürsi okur musun ?

hadi canım hayırlısı gözün aydın inşallah hayırlı haberlerini de alırız bende müsaitim bu aralar okuyabilirim ve sonunda da en içten dileklerimle amin derim hem senin için hem herkes için:Saruboceq:

ayseece inşallah tutmuştur dualarımız seninle..

[
merhaba arkadaslar lütfen listenize benide ekleyin bekleyenlerın lıstesıne

hoşgeldin umarım hemen hamiş listemize alırız seni de canım..

porticim benim bu ay karıştı ama tarihimi 6 ekim olarak düzeltebilirsin..

okurum ne zaman dua yapıcaz?

çok geçmiş olsun canım hoşgeldina.s.biz de istiyoruz onlardan bakalım ne zaman vereck Rabbim:Saruboceq:

hayırlısı olsun canım ne güzel cesaretlisin ben körkup anestezili olmuştum.
Aşılamada mümkünse sperm yıkama işleminin de aynı yerde olmasına dikkat et canım. Büyük kolaylık oluyor. Benim farklı yerlerdeydi. Trafikte kalıcaz diye stres olmuştuk..

sağol tatlım valla artık öel bi bıkmışımki ne olacaksa olsun bitsin sitiyorum ki canımın kıymetini pek bilmem canım pek tatlı değildir acılar olgunlaştırıyo insnaa herhalde
evet canım bakalım konuşurum hepsini kafama yatarsa yaptırırım zaten
bu işlerde panik stres çok önemli tabi
rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşlhh :Saruboceq:

Kızlar herkes burdayken kabul ederseniz 20-30 Ayetel kürsi dağıtalım olur mu?
Pazartesi gününe kadar okuma şansınız var.
Duasını bi aksilik çıkmazsa arkadaşımız kabul ederse pazartesi akşam yaparız

amin canım Allah gönlüne göre versin dualarımız seninle:Saruboceq:

ben pazar geceye anca yıkanırım herhalde yine sen ver bana
yengemde okuycak onun içinde alayım bayanssulusmile

hoşgeldin canım görmedim yazdığını yeni farkettim

Sevindim senin adına hadi bakalım bu ay çıksın aradan inşallah bu da yalnız bişey anlamadım 21 22 23 dediğin 21 21 23 eylül mü oluyor

canım nasıl yapsakki,ben henüz hastalanmadım..eger aksamada olmazsam eve gittiğimde okuyabilirim.toplam 30 ayetel kürsüyümü bölüşeceğiz..nasıl olucak..

hoşgeldin canım görmedim yazdığını yeni farkettim

Sevindim senin adına hadi bakalım bu ay çıksın aradan inşallah bu da yalnız bişey anlamadım 21 22 23 dediğin 21 21 23 eylül mü oluyor

anladım zatenn görmediğini kuzu şakasına takılıyom sempatiksalakcinni
evet eylül için yani adetin 8 9 10 günleri içinde çekilcek bizde tam oratsı olsun dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…