- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #13.621
slm kızlar.son havadisler benden.tüp bebek tedavisine basladık. histereskopi operasyonu oldum.bakalım artık bu ayki adetimden itibaren iğnelere yumurta toplanması ve nakli yapılcak.dua edin nolur. allah yardımcımız olsun.
sen gidiceksin deme kuşum doktora yine bakıcak aynı kadınamı gidicen yine?klomen kaçıncı oldu bu senin yine devam etçekmi acaba klomene?off varya artık doktora bile gidesim yok bırakasım gelio herşeyi
aysende gidicekti doktora deme bugün naptı acaba hala gelmedi?
öle düşünme hayatım gitmiştir neden gitmesin ya bazen bu bahtsız bedevi halimizi kendimzmi ç.ağırıoruz diorum kist erimemiştir bebek olmaz adetim gelcek die die öle bişi olduk valla hiç iyiy düşünemiyoruz artık
çölde su arasam ütü bulurum voltranı oluştursak biippppi olurum kaydirigubbakcemile3
tam bizlik bu laff
evt ya bende geçengün paso bebk kıyaftelerine baktım üzülüyorum ama bakmaya devam ediyorum manyakça bişi işte sinirlerimiz laçka oldu hayatım bazen alışıroum bu duruma bazende çok koyuyooo
kapa gözlerini kuşum o salak geçince şakkıdı opuyorumnanaktan
evt portakalım geldi adam oldu artık şimdi temizlik yapıcam gelirim yine
flancım takma hayatım yarın çalışrısınız tam olarak bilemessin bugün olduğunu neden cnnı sıkıosunki boşver hayatım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?