Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar.son havadisler benden.tüp bebek tedavisine basladık. histereskopi operasyonu oldum.bakalım artık bu ayki adetimden itibaren iğnelere yumurta toplanması ve nakli yapılcak.dua edin nolur. allah yardımcımız olsun.

Günaydın Minnoşlar :icecream: hihoyyyt

Selam canım hoşgeldin
Hayırlı olsun tedavin,inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq: güzel sonuçlar alırsın :CüvCüv:
Anlat bakalım bizim ekipten tüp yaptıran olmadı hiç,hatırladığım kadarıyla.
Histerekopi de ne yapılıyor?
Hayırlısı ile inşallah dilediğin olsun canım,dualarım seninle :Saruboceq:
Bizi haberdar et sık sık opuyorumnanaktan

günaydın yavru napıon geçtimi ağrın kuşum?

aysece cnm hayırlısı olsun evt cnm tüp bebk hakkında pek bilgimiz yok bize biaara ayrıntılı anlatırmısın hayatım?nasıl ?nekadar? gibi hitereskopide sonuç noldu açıldımı tüplerin hayatım?çok soru sordum be zemuszemus

off bende hala tesisatçı bekliorum evde yarında yokum kızlar pztye kadar düğünümüz var oraya gidicem neyse öpt sizi

buarada karnım nasıl ağrıo kafayı yicem sanki adteim geldi gelcek erken gelicek sanırım busefer ama ilkdefa gününde geldin istiyorum ona göre çünkü düğün biticek ben doktora gidicem nasipse aşılama için off öle iştebilmiyorumkismile

Senin zaten gününde gelir canım en erken 27. gün gelmiyor mu?Daha var sıkma canını ve kendini düğün bitsin olayım gibi şartlama zaten düzenli adetin.
aşılama hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
pazartesi akşam mı dönersin?

yok kuşum yarın gidicem hayatım şimdi evde tesisatçı bekliorum üstten su akıo banyodan nasıl bi iş yaptısa adamlar yeni bina göya neyse işte öle hayatım 28 günde gelio benim kaçaydır ama üşüttüm belkde ondan ağrım var cnm sen nptın işler azaldı sanırım dimi azcık?

Sabahtan rahatım,öğleden sonra akşam 6-7 ye kadar yoğun oluyorum.
Ne varsa eskilerde var diye boşuna demişler yeni binalar daha çürük be,beş para etmez şimdiki müteahhitlerin yaptıkları binalar.

sen gidiceksin deme kuşum doktora yine bakıcak aynı kadınamı gidicen yine?klomen kaçıncı oldu bu senin yine devam etçekmi acaba klomene?off varya artık doktora bile gidesim yok bırakasım gelio herşeyi

aysende gidicekti doktora deme bugün naptı acaba hala gelmedi?

Aynı doktora gideceğim canım ama yarın mı gideyim,cuma mı karar vermedim.
klomen 3 oldu ama sadece 2 sinde iğne yapıldı bi tanesinde kist vardı o ay da cevap vermedi tedavi.

birde ara vermeden yapılması gerekiyormuş ya bakalım kist giderse kesin başlar bu doktorda klomene ama ben kistin gittiğini hiç sanmıyorum kasığımda baskı hissettim ve hala hissediyorum

aysen gidecekti doktora bakalım hsg ye evet diyecek mi bu a doktor

Bu arada çok hassasım,sabah beri kimse yok diye bir sürü gebelik hikayesi okudum etkilendim.
Ne mucizeler yaşayanlar var,bize bak
birde gözümün önünde bahsettiğim kişi gerine gerine dolaşmıyor mu kendimi daha kötü hissediyorum.Karnı çıkmış iyice bide.
Ya biz ne zaman hamile kalacağız?
Ben çok kötüyüm bugün çok üzülüyorum,herşey dokunuyor off çok çaresiz hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:

öle düşünme hayatım gitmiştir neden gitmesin ya bazen bu bahtsız bedevi halimizi kendimzmi ç.ağırıoruz diorum kist erimemiştir bebek olmaz adetim gelcek die die öle bişi olduk valla hiç iyiy düşünemiyoruz artık

çölde su arasam ütü bulurum voltranı oluştursak biippppi olurum kaydirigubbakcemile3

tam bizlik bu laff

evt ya bende geçengün paso bebk kıyaftelerine baktım üzülüyorum ama bakmaya devam ediyorum manyakça bişi işte sinirlerimiz laçka oldu hayatım bazen alışıroum bu duruma bazende çok koyuyooo

kapa gözlerini kuşum o salak geçince şakkıdı opuyorumnanaktan

Ne yazık ki İki laf da bize çok uygun

güne hiç iyi başlamadım,duygusala bağladım iice -tatlicadiarzu-

hislerime tercüman olmuşsun valla bende sabah bebek şekerlerine falan baktım
manyak mıyım neyim :mymeka:
of aylar ayları kovalıyor nolcak böyle içimde bi umut yok akannehir

kızlar bugün benim de moralim bozuk:gitmevulasyon hesaplaması yaptım da tam bugüne denk gelmiş ohaoldumsmileama maalesef değerlendiremiyoruzakannehirkeşke yapmasaydım moralim bozulmazdı en azından:umursamaz:

zorcuğum (yoksun gerçi ama gelince okursun) portakalcığım bir şeyler söyleyip moralinizi düzeltmek istiyorum ama bir garip oldum bugün ben:bbo:hayırlısı

evt portakalım geldi adam oldu artık şimdi temizlik yapıcam gelirim yine

flancım takma hayatım yarın çalışrısınız tam olarak bilemessin bugün olduğunu neden cnnı sıkıosunki boşver hayatım rahat ol

gülüm benim kasıma kadar düzenli kullanmam gereken iki ilacım var onlar bitene kadar korunmak zorundayız ondan diyorum kasıma kadar boş geçeceğiz anlayacağın ondan üzüldümfisfisfissen de ne var ne yok canım tesisat işini halletmişsin çok battı mı ev bari?sana çok iş çıkmasaydı:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…