Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portim kuzum ben okudum 20 taneyi
ayşenin filmi temiz çıkar inş,ne zaman gelir hbrn var mı cnmCADIARZU

günaydın bende okumuştum aysen in annesi için güncelleyen arkadaşlar beni de okundu yazarlarsa sevinirim Allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceqortakalcığım çok mu yoğunsun gülüm?:hulya:Allah sana da kolaylık versin canım mantar olayın da en kısa zamanda düzelir inşallah

zor canım ben de duymuştum o keçiboynuzu pekmezinin faydalarını kaydirigubbakcemile5marketlere baktım hiç rastlamadım nerde buluruz acaba?marketlerden temin edebilirsen bana da söyle de daha detaylı arayayımyerimsenibengerçi soğan kürüyle incir kürü yapınca başıma gelenleri anlatmıştım sizeohaoldumsmilesonra kocişim çalışmalar erkene alalım diye tutturmasınkaydirigubbakcemile

esselam canlar
annem için okuyan herkesten allah razı olsun annem bugün daha iyi gibi çok şükür
vee geldim filmden tüplerde hiçbi sorun yokmuş allahıma binlerce kez şükürler olsun
doktor maşşalh gıkınız bile çıkmadı çatır çtır normal doğum yaparsınız siz dedi kaydirigubbakcemile3
ee acı oldu tabii ama içimden habire okudum kendimi çok şükür bitti geçti gitti
inşlhh tez zamnda gelir şu nazlı bebeğim bebklerimizde daha bir yaşam dolu oluruz hepimiz

bu arada annem dua okuyan herkese allah razı olsun ne muradları varsa rabibm varsa versin hepsine hayırlı bir evlat versin diye dua ediyo hepinize :Saruboceq:

çok sevindim canımolumunekankayizsmilesıra şimdi bebişte hadi inşallahyerimsenibenannen için tekrar tekrar geçmiş olsun okuruz tabiiki de arkadaşlar bu günler için varŞeniz

çok sevindim canımolumunekankayizsmilesıra şimdi bebişte hadi inşallahyerimsenibenannen için tekrar tekrar geçmiş olsun okuruz tabiiki de arkadaşlar bu günler için varŞeniz

sğaol canım inşlhhhen tez zamnda olur artık :Saruboceq:
bu ayıda boş geçeriz mecburi adet olunca gidicem artık doktora klomene devam etmek istediğimi söliycem bir kaç ay daha
bakalım rabbim neyi vesile edecek olması için
sen nasılsın okulda başladı artık koşuşturma tam gazdır

güncel listemizz kızlar okuyan olupta yazılmamış varsa sölersinizopuyorumnanaktan

cnm aktar tarzı yerler varsa yakınında orlardan bulabilirsin cnm marketlerdede var görmüştüm içirebilirsen güzel bişi tabi benimki çok uyuz bu konuda bigün hepsini dökücem ağzından görücek

benim testim elime ulaştı kızlarr 9.gün gibi başlayım diyorum bakalım nasipse of inşallah bundan güler yüzüm yaamafoldumben

aysen kuşum telde konuştuk zaten çok sevindim hayatım filmin temiz çıktığına inşallah en yakın zamandada bebeğin gelir hayatımopuyorumnanaktan

portakalımya kötü olmuş hayatım ya sık giremiceksin demek artık üzüldüm çok yaaaboshayallersmile

berrakçımmcnm duan için saol cnm inşallah kabul olur şu test vesile olur kızın napıo annesi slm söle öpt onu çok opuyorumnanaktan

üffffffffffff üfffffffffffffff bekle bekle kimse gelmedi zaten gündüzleri eşim pcyi alıp gidicek birsüre akşam denk geliriz dedim ama gelen olmadı ben kçatım kızlar hepinizi öpt

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende bir yogunluktur gidiyor hayirlisi bakalim ama kendimi hic iyi hissetmiyorum cok yorgunum coookkkkk.bu arada Aysen arkadasimizin annecigi icin 33 tane ayetel kursi okudum rabbim kabul eyler insallah, acil sifalar arkadasim.

gorusuruz kizlar optum hepinizi

opuyorumnanaktan bayanssulusmile Günaydınnnnnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan

zorcuğum teşekkürler canım daha detaylı arayayım bariCADIARZUgerçekten erkekler bu konuda biraz tuhaf mı ne?kafamçokkarıştı biz dünyanın ilacını iğnesini kullanıyoruz adama keçiboynuzu pekmezi içireceğim sana diyorum hayatta içmem diyoryasakkelime sebep ne sebep yok tadını biliyor musun diyorum ona da yok eeeeeee niye pekiyi:umursamaz:

Aysen Arkadaşımızın Annesi İçin Ayetel Kürsi Listesi

Portakal_suyu.............30 (okundu)
Kötükedisero...............30 (okundu)
flan.............................30 (okundu)
zorxx..........................30
Princess of rain...........33 (okundu)
azra............................20 (okundu)
tuğçe..........................20 (okundu)
ebrar...........................20 (okundu)
derin...........................20 (okundu)
leylamecnun................20 (okundu)
pelin67........................20 (okundu)
turkuaz........................20 (okundu)
aleyna.........................20 (okundu)

Günaydın Kızlar.Çok kötüyüm yazıp çıkacağım hemen.
Akşamdan hafif hafif burun akıntısı vardı sabah kalktım daha kötü uyandım.
Aysenciğim annenin duasını okudum,Allah kabul etsin canım.
Zor okuyabildi mi haberin var mı?
Kızlar ben grip oluyorum sanırım,vücudum çok kırgın gözlerimi açamıyorum.
Duyan geliyor,duysn geliyor,daha mantar geçmedi üstüne grip geldi.
Ölmüşüm ben haberim yok.
Bütün yoğun geçen haftaların yorgunluğu çıkıyor canırım.
Allah önce sağlık versin hepimize,çok zor günler geçiriyorum hem stresli,yoğun geçiyor hem de sağlık sorunları yaşıyorum.
Çok sıkıldım herşeyden,bütün olumsuzluklar,aksilikler,terslikler neyse hepsi beni buluyor,bu kadar mı şanssız olur bi insan yaa....

Hepinizi öpüyorum kızlar.

Duaya gelemezsem kusura bakma aysencim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…