Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm canlarr off pc yok evde sinir oluyorum arkadaştayım bende hemen girip yazayım dedim duayı benim içinde okundu yazın kızlar akşama duada buluşuruz öpt

portakalım kuşum kıyamam ya öyle oluyo bazen duyan gelio yani inşallah hemen iyileşirsin dicem ama bu yoğun tempoda biraz zor sanırım dinlenmen lazım cnm keşek izin alabilsen bide seni özlüyoruz ya denk gelemiyoruz artık bundan sonrada böyle olucak sanırım neyse sen ii olda haberleşiriz öpt cnm

kızlar hepiciğiniziiiiiii öpt çokkkkkkkkkkk

Geçmiş olsun canım benim,inşallah bi an önce sağlığın normale döner opuyorumnanaktan.Evet geldi mi herşey üstüste geliyo gerçekten.:umursamaz:

kızlar nerdesiniz dua olmuycakmı buakşam

kızlarrrrrrrrrr ben yanlış falanmı anladım dua buakşam değilmiydi neden kimse yok tmm portakal yapamaz yapalım kendimiz diycem ama aysende yok ortada nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

selam canlarım
kusura bakmayın evet bu akşam demiştik ama ben duayı bulamadım ki vaktim olmadı ebrraın topiğine yazmıştım girip ebrar girince yazsın duayı diye ama demek girmemiş
annem biraz kötüydü gün boyu o yüzden giremedim ben anca fırsat buldum şimdide çok durmuycam
zorum sen duayı biliyosan koplayasan ?

Eüzü billahimineşşeytanirracim
Bismi'llahi'r-Rahmani'r-Rahim

Elhamdü lillahi Rabbil Alemin
Ve'l-akıbetüli'l-müttekin.
Ves-salatü ves-selamü ala Rasülina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Allah'ım dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak sana mahsustur.
Bütün salat ve selamlar Peygamber Efendimizin ve O'nun bütün al ve ashabına olsun.
Ya Rabbe'l-Alemin,ya Erhame'r-Rahim.
Ya Rabbi ! Divanına geldik yalvarıyor ve dualarımızın makbül olmasını niyaz ediyoruz.
Habibin Peygamberimiz Efendimiz aşkına kabul eyle ya Rabbi!...
Allah'ım bütün günahlarımızı bağışla;gerek bilerek,gerekse bilmeyerek yaptıklarımızdan dolayı bizi cezalandırma,bizi afveyle.
Okuduğumuz Ayetel Kürsileri kabul et Ya Rabbi.
Hastalarımıza şifa,dertli olanlara deva,borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle ya Rabbi
Dualarımızı Hususiyle Aysen Arkadaşımızın Annesinin sağlığına kavuşmasında vesile kıl .Arkadaşımızın annesine sağlık sıhhat-şifa ver,her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol Ya Rabbi!

Amin ,Amin ,Amin, bi hürmeti seyyidil mürselin.Vel-hamdü lillahi Rabbi'l Alemin.
Bi rahmetike ya Erhamer-Rahimin.

Sübhane Rabbike Rabbi'l-izzeti amma yasifun ve selamün ale'l mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin.

Okuduğumuz Ayeletl Kürsilerin kabulü için el-Fatiha.

aminnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnn canı gönülden amin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur teyzemizz:Saruboceq:

Amiiiiin inşallah
Aysencim tez zamanda annene şifa versin Rabbim.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNN İNŞALLAH
TEYZEMİZE RABBİMDEN ŞİFA DİLİYORUM
UMARIM TEZ VAKİTTE SAĞLIĞINA KAVUŞUR :Saruboceq::Saruboceq:

AYŞENİM kusura bakma yazmışsın ama bugün giremedim hiç annemlerdeydim onlardada net kesikti genel arıza varmış çok üzüldüm neyseki porti yapmış ALLAH kabul etsin canım .inşallah şifa bulmasına vesile olsun ..

AMİN ...Ayşenim inşallah RABBİM şifa verir canım..annecigine tekrar geçmiş olsun ..ellerinden öpüyorum annenin...opuyorumnanaktan

amin canım dilerim taz zamanda kavuşur sağlığına annen

aminnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
inşlhh bugün daha iyi olur annem
sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim tez zamanda muradlarınızı versin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Evettt canlarım bu sabah doktora gittim
5 dk ka bile sürmeyen bir muayene...
Kist yok ama sezeryan olduğum için tüplerimin yapışma ihtimali varmış :gitme:
araştırma hastanesine gitmem gerekiyormuş...

klava:Yeni rgl tarihim = 21.10.2010 arkadaşlar.....klava:

tüplerin yapışması nedemekkkk yaaaaaaaaaa :sinifsinif: mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…