Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam canlarım hepınıze ayrı ayrı yazmaktansa bır kere yazıyorum ama hepınızı öncelıkle opuyorumm..

kızlar sızden ayrı hıc bısı yapmadım. guzel bı tatıl yaptım .. bu yaz esımın kardeslerını agırladım..

sımdı en onemlısıne gelelım adetlerım sapıtmıs vazıyetteydı:) yanı hep ayın 30 unda olurdum ama son zamanlarda 28 ınde olmaya basladım son ay yanı agustosta 27 sınde oldum.. ve son 3 adetım 3 er gun surdu daha uzun suruyodu.. ve bu ay yanı eylulde adet olmadım :)

ayın 27 sındede olsa ayın 30 undada olsa adet olmadım bende cumartesı evde test yaptım tabıkı sonuccccccccc NEGATIF :dd ama hala regl olmadım. ümidim yok. cunku hıc bır belırtı yok sadece kasık ve bel agrısı.. nolucak bılmıyorum kandada baktırmadım. acaba dıyorum dırek kan tahlılımı yaptırsam yada dırek doktoramı randevu alsam bılemıyorum. belkı bugun kanda baktırırım kafam karısık yanu canlarım..

hepınızı cok ozledım sohbet etmeyeı dertlesmeyı..

PORTİMM 5 ay oldumu kız:) amanin ben nasıl uzak kalmışım bu kadar yaa..

canım ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile kalmadan birkaç ay önce böyle düzensizlikler yaşanıyormuş biraz erken biraz geç ardından hamilelik oluyormuş öyle duymuştumboshayallersmile

portakalcığım tekrar çok geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda atlatırsın canım:Saruboceq:zor hadi inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah:Saruboceq:

Sağol canım :1hug:
Mantarım da kistim de hiç bitmiyor,nasıl bi bünye varsa bende boshayallersmile
Allah önce sağlık versin herkese :Saruboceq:

slmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

portakalım gelmişsin yavru karşılaşamadık ya yine farklı zamanlarda geliyorus hep özledim valla şöle uzun uzun sohbet etmeyiiiopuyorumnanaktan

flancım sen napıosun cnmmm opuyorumnanaktan

bende işler aynı çalışmalar bugece son hayırlısıyla bakalım ne olucak hiçbişi olmucakksempatiksalakcinni ama işte umut ay neyse topikte baydı benim test muhabbetlerimden hepiciğinizi öpt kızlarrr herkesler iyidir umarımmmmyerimsenibenŞeniz

slm kızlar
portimm cnm 32 33 gun degıl tatlım 2 ay 28 ınde oldum yanı yıne 30 gun sürdü en son ayda 27 sınde yanı 29 gun surdu adet aralıgım.. bugun dra gıdıcem oglenden sonra burda olurum ve sonucları yazarım .. sonuc ıyıde olsa kötude olsa burda olup bana destek olurmusunuz. ınanın buna okadar ıhtıyacım varkı. korkuyorum ben ya ya yok derse yada yoktan baska bı sorun var ondan regl olmuyosun derse... yıne kaseti başa sararsammm. istemıyorum istemıyorum herseye yenıden baslamak ıstemıyorum.. bana dua edın. nolur...

flan cnm ınsallah senın dedıgın gbıdır hayatım.. bugun dr randevum var heyecanlıyım

slmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

portakalım gelmişsin yavru karşılaşamadık ya yine farklı zamanlarda geliyorus hep özledim valla şöle uzun uzun sohbet etmeyiiiopuyorumnanaktan

flancım sen napıosun cnmmm opuyorumnanaktan

bende işler aynı çalışmalar bugece son hayırlısıyla bakalım ne olucak hiçbişi olmucakksempatiksalakcinni ama işte umut ay neyse topikte baydı benim test muhabbetlerimden hepiciğinizi öpt kızlarrr herkesler iyidir umarımmmmyerimsenibenŞeniz

ne yapayım canım bildiğin gibi ilaçları kessin diye doktorun kapısında yatıyorum resmen bir de dişlerim sıkıntı yarattı olurda hamile kalırsam diş ağrısı çekmeyeyim diye dişlerimi ele aldım korka korka diş yaptırıyorum gerçi bir iğneyi hissediyorum onu dışında korkudan gözümü hiç açamıyorumkieyvahedigeldismile canım niye olmayacak diyorsun ki bak test sayesinde günlerini kaçırmadın yerimsenibenhiç baymadık canım sen rahat ol sora sora öğreneceğiz kasımdan sonra senden bu test hakkında detaylı bilgi alırım canım boshayallersmilesenin değil de benim bu kasım muhabbetinden millete daral geldi asılakannehir

slm kızlar
portimm cnm 32 33 gun degıl tatlım 2 ay 28 ınde oldum yanı yıne 30 gun sürdü en son ayda 27 sınde yanı 29 gun surdu adet aralıgım.. bugun dra gıdıcem oglenden sonra burda olurum ve sonucları yazarım .. sonuc ıyıde olsa kötude olsa burda olup bana destek olurmusunuz. ınanın buna okadar ıhtıyacım varkı. korkuyorum ben ya ya yok derse yada yoktan baska bı sorun var ondan regl olmuyosun derse... yıne kaseti başa sararsammm. istemıyorum istemıyorum herseye yenıden baslamak ıstemıyorum.. bana dua edın. nolur...

flan cnm ınsallah senın dedıgın gbıdır hayatım.. bugun dr randevum var heyecanlıyım

hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:ben gündüzleri işim olmadıkça buradayım ara ara sana bakarım denk gelirsek elimizden geleni yaparız canımopuyorumnanaktanhadi iyi sonuçlarla dön canım :1hug:

slm kızlar dün doktora gittim kontrole iğneler işe yaramaya başlamış kaydirigubbakcemile5 cumaya kadar 75ml iğneye devam cuma tekrar kontrol. artık doktora gide gele hastane stresimi yendim :) dün erken gitmişim çayımı tostumu yedim eşimi bekleyene kadar :) size de tavsiye ederim kendimi daha rahat hissediyorum dünden beri.. sanki bebek sahibi olmak isteyen herkes bunları yapmak zorundaymış siz de bu aşmalardan geçiyormuşsunuz gibi düşünün belki faydası olur guclubacismile
gelişmeleri yazarım yine..

slm kızlar dün doktora gittim kontrole iğneler işe yaramaya başlamış kaydirigubbakcemile5 cumaya kadar 75ml iğneye devam cuma tekrar kontrol. artık doktora gide gele hastane stresimi yendim :) dün erken gitmişim çayımı tostumu yedim eşimi bekleyene kadar :) size de tavsiye ederim kendimi daha rahat hissediyorum dünden beri.. sanki bebek sahibi olmak isteyen herkes bunları yapmak zorundaymış siz de bu aşmalardan geçiyormuşsunuz gibi düşünün belki faydası olur guclubacismile
gelişmeleri yazarım yine..

kendini rahat hissetmen ne güzel bir de ben yapabilsem keşke o doğum masasını gördükçe bayılacak gibi oluyorum çok zor toparlanıyorumeyvahedigeldismile

slm kızlarrrrrrr napıyosunuzzzzzz?ben testimi yaptım dün çok net ikinci çizgi çıktı hatta ilkinden bile koyu... yani bugün çatlıcak yumurtam denilene göre bilmiyorum biz değerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık nasip inşallah gebelik testindede böyle çizgiler görürüz öpt hepinizi

portakalım izine çıkmışsın iyi tatiller sana bol bol dinlennnn mantarda umarım hemen geçer cnmopuyorumnanaktan

qusel hoşgeldin cnmmmmmm sen neler yaptın bu geçen zamandaaa???

hepiciğinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

ay bende çift çizgi deyince şeytanın bacagını kırdı bu kız dedim sıra portide diyodum inşallah gebelik testindede görürsün çift çizgiyi zorxcim iyi çalışmalar siz<e fırsatları degerlendirin :hulya:

O kadar yazdım silindiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Selam kızlar.Hala annemlerdeyim ben, kk ya giriş yapamıyodum, maile ulaşılamıyo diye hata veriyodu.bugün mail attım da girebildim.Fazla nete giremiyorum burda,sadece cepten facebooka ücretsiz girebiliyorum,orda da siz yoksunuzz.Portakalcım msn den yazmışsın az önce gördümm. Hepinizi çooook özledim, var mı güzel gelişmelerrr ?

slm kızlar ben geldım dr a gıttım durumu anlattım dedıkı bı kanda gbelıge bakalım dedı kan verdım ama devlet hastanesıne gıttıgım ıcın sonuclar yarın ögleden sonra 2 bucukta cıkıcakmıs malesef 1 gun daha beklıcem..

Selam Kızlar; a.s.

Herkesler burdaymış ama kaçırmışım :umursamaz:

Zorum çalışmalara tam gaz kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile devam et canım, Şeniz inşallah iyi sonuç alacaksın bu ay ben inanıyorum. :Saruboceq: ovulasyon testleri işe yarayacak.

quselcim inşallah nickin gibi güzel bi haberle gelirsin yarın,Dualarım seninle canım. :Saruboceq: Hayırlısı ile olsun inşallah. opuyorumnanaktan

flancım benim çalışmalar iyi gitmiyor çünkü çalışmıyoruz. :1: bu ay 3 ya da 4 ancak.Salak mantarlar yüzünden. :umursamaz:

Tancredi zamanla herşeye alışıyoruz dime hayatım.Hastaneye gide gele herşeyi aşıyoruz.
İğnelerin işe yaramasına da çok sevindim,opuyorumnanaktan en azından tedaviye cevap vermek yolunda gitmesi tedavinin insana moral oluyor.

Ekobero sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hayat miniklerle
Sen de benim gibi düşünmüşsün okuyunca zorun mesajını kaydirigubbakcemile3

Berrakada girebilmişsin sonunda kkya bende buraya bakmadan önce msn de yazdığını okumuştum,Ben de özledim valla :1hug:
Az kalmış dönmene tadını çıkar annenin yanında olmanın,eve gelince tek kalıyorsunuz ya ırmakla :)

aysen garusu bana bugün için dönüyorum demiştin nerdesin bu saat oldu, bilmiyorumkismile
Özledik akidiş gel de anlat ne yaptın ,ne ettin, nasılsın?

kızlar sonucuma netten baktımhastanenın sıtesınden bı yorumlayın anlamıyorum hıc bısey

tahlil.png

Selam Kızlar; a.s.

Herkesler burdaymış ama kaçırmışım :umursamaz:

Zorum çalışmalara tam gaz kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile devam et canım, Şeniz inşallah iyi sonuç alacaksın bu ay ben inanıyorum. :Saruboceq: ovulasyon testleri işe yarayacak.

quselcim inşallah nickin gibi güzel bi haberle gelirsin yarın,Dualarım seninle canım. :Saruboceq: Hayırlısı ile olsun inşallah. opuyorumnanaktan

flancım benim çalışmalar iyi gitmiyor çünkü çalışmıyoruz. :1: bu ay 3 ya da 4 ancak.Salak mantarlar yüzünden. :umursamaz:

Tancredi zamanla herşeye alışıyoruz dime hayatım.Hastaneye gide gele herşeyi aşıyoruz.
İğnelerin işe yaramasına da çok sevindim,opuyorumnanaktan en azından tedaviye cevap vermek yolunda gitmesi tedavinin insana moral oluyor.

Ekobero sen nasılsın canım,nasıl gidiyor hayat miniklerle
Sen de benim gibi düşünmüşsün okuyunca zorun mesajını kaydirigubbakcemile3

Berrakada girebilmişsin sonunda kkya bende buraya bakmadan önce msn de yazdığını okumuştum,Ben de özledim valla :1hug:
Az kalmış dönmene tadını çıkar annenin yanında olmanın,eve gelince tek kalıyorsunuz ya ırmakla :)

aysen garusu bana bugün için dönüyorum demiştin nerdesin bu saat oldu, bilmiyorumkismile
Özledik akidiş gel de anlat ne yaptın ,ne ettin, nasılsın?

benim hayatı sormuşsun porti bi üç dört gün inan canımdan bezdirdi minik tuvalete bile zorla gittim hep böyle kalırsa vay benim halime dedim bugün daha iyiydi ya biraz hastalık geçti abimizden bide büyüme atagına denk geldi sanırım ay kabus gibiydi ya durmadan agla agla susturamıyorum kafayı yedim yani bide misafirim vardı temizlik hazırlık atlattım ama sen bide bana sor eyvahedigeldismileöyle işte bende gribim biraz havalar sogudu yuvarlanıp duruyoz işteolumunekankayizsmile

Back
X