- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.021
selam canlarım hepınıze ayrı ayrı yazmaktansa bır kere yazıyorum ama hepınızı öncelıkle opuyorumm..
kızlar sızden ayrı hıc bısı yapmadım. guzel bı tatıl yaptım .. bu yaz esımın kardeslerını agırladım..
sımdı en onemlısıne gelelım adetlerım sapıtmıs vazıyetteydı:) yanı hep ayın 30 unda olurdum ama son zamanlarda 28 ınde olmaya basladım son ay yanı agustosta 27 sınde oldum.. ve son 3 adetım 3 er gun surdu daha uzun suruyodu.. ve bu ay yanı eylulde adet olmadım :)
ayın 27 sındede olsa ayın 30 undada olsa adet olmadım bende cumartesı evde test yaptım tabıkı sonuccccccccc NEGATIF :dd ama hala regl olmadım. ümidim yok. cunku hıc bır belırtı yok sadece kasık ve bel agrısı.. nolucak bılmıyorum kandada baktırmadım. acaba dıyorum dırek kan tahlılımı yaptırsam yada dırek doktoramı randevu alsam bılemıyorum. belkı bugun kanda baktırırım kafam karısık yanu canlarım..
hepınızı cok ozledım sohbet etmeyeı dertlesmeyı..
PORTİMM 5 ay oldumu kız:) amanin ben nasıl uzak kalmışım bu kadar yaa..
canım ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile kalmadan birkaç ay önce böyle düzensizlikler yaşanıyormuş biraz erken biraz geç ardından hamilelik oluyormuş öyle duymuştumboshayallersmile