Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

esselam canlar bacılar nasılsınız bakalım uzunnn bi aradan sonra
annemi soran merak eden herkesten allah razı olsun tam olarak iyileşmesede biraz daha iyi gibi
bende memlekete gittim annemlerle 3 gün kalıp dün geri döndüm
hepinizi öpüyorum bugün artık denk gelirsek bol bol konuşuruz inşllhh opuyorumnanaktan

korkma canım rahat ol o masaya dogum için çıktıgını düşün:dance:

bir tanem ben o masaya çok çıktım benim oğlum doğduktan sonra 3 günlük lohusa iken lohusa hastası oldum doğumda karnıma çok bastırdıkları için karnım su toplamış şişlik başladı kanamam durmadı hastaneye kaldırdılar ateş 40 bu arada doğumda parça kaldığını düşündüler ve günde 3 defa kürtaj ve pansumana aldılar tam 45 günüm böyle geçti en son kontrole gittiğimde aradan 13 sene geçti atlattım korkuyu sanmıştım (korkudan zaten hiç doktora gidememiştim)ama atlatamamışım yüzüm bembeyaz olmuş masayı görünce doktor dedi niye böyle anlattım hikayemi biraz sakinleştirdi ben sana kraliçeler gibi doğum yaptırırım falan dedi de ancak geçebildim masaya düşün ölümden döndüm resmen ama yine de hayırlısıyla Allah'tan istiyorum bir tane daha:Saruboceq:

portakalcığım yok mu çalışma bu ay canım neyse mantar geçsin telafi edersiniz zor senin çalışmalar bitti herhalde son gün diyordun hadi iyi haberlerle gel öbür ay inşallahboshayallersmile

qusel canım bu ay olmamış öbür ay olur inşallah:Saruboceq:yalnız dediğim aklının bir köşesinde olsun bir ay erken bir ay geç oluyor sonra tutunuyor çevremde birkaç kişi böyle hamile kaldı belki seninki de öyle olur birkaç ay içinde kalısınboshayallersmile

annemi soran merak eden herkesten allah razı olsun tam olarak iyileşmesede biraz daha iyi gibi
hepinizi öpüyorum bugün artık denk gelirsek bol bol konuşuruz inşllhh opuyorumnanaktan

daha iyi olmasına çok sevindim canım gerçekten merak etmiştik anneni umarım yakın zamanda daha da iyi olur:Saruboceq: zaten bu tür rahatsızlıklar hemen bıçakla kesilir gibi kesilmiyor zamanla toparlanıyor insan kendimden biliyorum tekrar geçmiş olsun canım:1hug:

daha iyi olmasına çok sevindim canım gerçekten merak etmiştik anneni umarım yakın zamanda daha da iyi olur:Saruboceq: zaten bu tür rahatsızlıklar hemen bıçakla kesilir gibi kesilmiyor zamanla toparlanıyor insan kendimden biliyorum tekrar geçmiş olsun canım:1hug:

sağol canımm inşlhhh çabucak iyileşir sen bizzat yaşadığın için iyi bilirsinki normal bir hastalık olsa bu kadar yıpranmaz insan ama elinden hiç birşeyin gelmemesi insanı daha çok kahrediyo
ne yapalım bu da bir imtihan bizler için
sen hangi ilaçları kullanıyosun tıpda ismi nedir hastalığının canım bilmiyorumkismile

sağol canımm inşlhhh çabucak iyileşir sen bizzat yaşadığın için iyi bilirsinki normal bir hastalık olsa bu kadar yıpranmaz insan ama elinden hiç birşeyin gelmemesi insanı daha çok kahrediyo
ne yapalım bu da bir imtihan bizler için
sen hangi ilaçları kullanıyosun tıpda ismi nedir hastalığının canım bilmiyorumkismile

benimki panik atak olarak geçiyor içim sıkılıyor sürekli ağlamak istiyordum şiddetli zamanlarımda artık hayattan bile zevk almaz olmuştum bu hastalığa dışarıdan kimsenin birşey yapması gerekmez çünkü fayda etmez bir yerin ağrısa falan kolay ama bunda o yok çok zor canım ya ben kendimi bebek fikrine yönelterek atlattım en azından amacım bu diye düşünüyorum annen de öyle yenecek en şiddetli zamanlarında olmaz da biraz toparlansın kendini bir şeye yönlendirsin kafasını bir şeye verecek o zaman kendisini daha iyi hisseder ilaç ismi verebiliyor muyuz buradan?verebiliyorsak bana söyle ben yazarım canım olur mu?yerimseniben

benimki panik atak olarak geçiyor içim sıkılıyor sürekli ağlamak istiyordum şiddetli zamanlarımda artık hayattan bile zevk almaz olmuştum bu hastalığa dışarıdan kimsenin birşey yapması gerekmez çünkü fayda etmez bir yerin ağrısa falan kolay ama bunda o yok çok zor canım ya ben kendimi bebek fikrine yönelterek atlattım en azından amacım bu diye düşünüyorum annen de öyle yenecek en şiddetli zamanlarında olmaz da biraz toparlansın kendini bir şeye yönlendirsin kafasını bir şeye verecek o zaman kendisini daha iyi hisseder ilaç ismi verebiliyor muyuz buradan?verebiliyorsak bana söyle ben yazarım canım olur mu?yerimseniben

anladım canım
annem ve abimde bipolar bozukluk var yani tanı bu
abim 10 yıldır ilaç kullanıyo annem 5
ama bu seferki depresyonmuş..o da hiç birşeyden zevk almıyo hiçbirşey yapası gelmiyo tek başına kalmak istemiyo mutsuz umutsuz bazen ağlıyo senağlama
annem zaten ilaç olarak seroguel kullanıyodu şimdi ek olarak lansor verdiler ( mutlu olmasını sağlıycakmış ama 15 günü buluyomuş etki etmesi bakalım
birde doktor çok kötü olduğun zaman ativan diye bir dil altı vermişti
ben bile aldım ondan 2 defa sempatiksalakcinni
ilaç ismi vermek sorun değil bu arada :)

tekrar geçmiş olsun canım

hiç kimseler uğramıyo anacım ne olmuş buraya böyle :gitme:
bu aralar girip içimizi döküp çıkıyoruz bi tuhaf olduk valla kış gelince düzeliriz herhalde bilmiyorumkismile

ne güzel kendini tedavi etmişsin bir nevi. allah bi daha yaşatmasın canım..

Sağol canım :1hug:
Mantarım da kistim de hiç bitmiyor,nasıl bi bünye varsa bende boshayallersmile
Allah önce sağlık versin herkese :Saruboceq:

zamanı gelince hiç bir engel kalmıycak bebklerimizi kucağımıza alıcaz porticim hiç kuşkun olmasın :ecrin_bebek:

anladım canım
annem ve abimde bipolar bozukluk var yani tanı bu
abim 10 yıldır ilaç kullanıyo annem 5
ama bu seferki depresyonmuş..o da hiç birşeyden zevk almıyo hiçbirşey yapası gelmiyo tek başına kalmak istemiyo mutsuz umutsuz bazen ağlıyo senağlama
annem zaten ilaç olarak seroguel kullanıyodu şimdi ek olarak lansor verdiler ( mutlu olmasını sağlıycakmış ama 15 günü buluyomuş etki etmesi bakalım
birde doktor çok kötü olduğun zaman ativan diye bir dil altı vermişti
ben bile aldım ondan 2 defa sempatiksalakcinni
ilaç ismi vermek sorun değil bu arada :)

gülüm bu ilaçlar hemen etki etmiyor zaten o yüzden de yavaş yavaş bırakılıyor bana da uyku düzensizliğim olduğu için seraquel vermişti beni çarptı ilaç çarpıntı yaptı o yüzden onu kestik ativan yeşil reçeteli sadece kriz anlarında yada çok kötü olduğunda alacak zaten şu önümüzdeki 10-15 günü atlatsa hafifler hastalık tekrarladığında ilk günler çok yoğun yaşanıyor sonra hafifliyor ilaçlar da etkisini gösremeye başlıyor dediğim gibi şu yoğun günleri bir atlatsın birşeylerle uğraşmaya başlasın daha çabuk toparlanır benim ialcım paxil yarımşar doz azaltıyoruz işte

sağol tancredi tatlım Allah kimseye yaşatmasın çok berbat birşey baktım kurtulamıyorum ben de kendime bir amaç belirledim inşallah tekrarlamazda hem yeniden bebeğim olur hem de hastalığı tamamen yenmiş olurum:Saruboceq:

çıkmam gerekiyor benim ben kaçarkaydirigubbakcemile4aysen sormak istediğin bir şey olursa sen yaz tatlım ben okuyup cevaplarım olur mu?yerimseniben

gülüm bu ilaçlar hemen etki etmiyor zaten o yüzden de yavaş yavaş bırakılıyor bana da uyku düzensizliğim olduğu için seraquel vermişti beni çarptı ilaç çarpıntı yaptı o yüzden onu kestik ativan yeşil reçeteli sadece kriz anlarında yada çok kötü olduğunda alacak zaten şu önümüzdeki 10-15 günü atlatsa hafifler hastalık tekrarladığında ilk günler çok yoğun yaşanıyor sonra hafifliyor ilaçlar da etkisini gösremeye başlıyor dediğim gibi şu yoğun günleri bir atlatsın birşeylerle uğraşmaya başlasın daha çabuk toparlanır benim ialcım paxil yarımşar doz azaltıyoruz işte

evet canım annemdede abimde uyku düzensizliği oluyodu bu hastalık geldiği zaman hele hiç uyumuyolardı
eğerki annem ilaç kullanmıyo olsaydı hiç uyumayacak ve bu illeti en korkunç şekilde yaşayacaktık daha öncelerden biliyorum bunu :(
anneme 3 4 5 senede bir uğruyo bu illet malesef :gitme:
senin ilacı doktorum bana vermişti bundan 4 sene önce anksiyete bozukluğu için :)bendede temizlik hastalığı illeti vardı bir ara ama ben içmedim atlattım çok şükür kendimi anlıyorum tekrarlamaya başladığını anladığımda başka uğraşlar bulup frenliyorum önlüyorum alsanaalsanasmile

iyi aksamlar kizlar yoktum bayadir nasilsiniz aysen annecigin nasil oldu tatlim?

porti mantarlari kovdunmu yavrum ?
insallah iyilesmissindir.

kizlar size bir sey danisacagim ben su ovilasyon testlerinden aldim hangi gun baslamam lazim bu testleri yapmaya adetim bu ayin 3 de bitti.

ayrica bugun doktora gittim sabah ayin 18 de kan alacaklar yumurtlama yapiyormuyum yapmiyormuyum diye :2:sonrada rahim filmi yapcaklarmis tuplere bakilacakmisakannehir

Son düzenleme:
Herkese selamlara.s.

ekobero geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,
Grip için zencefil kökünü kaynatıp balla karıştırıp içmeni tavsiye ederim. opuyorumnanaktan

Tancredi inşallah canım o günler gelir :Saruboceq:

flancım önümüzdeki aya kaldı canım çalışmalar,sen nasılsın ne var ne yok bu arada?opuyorumnanaktan

aysencim hoşgeldin gülüm, :1hug: annen biraz daha iyi olmuş inşallah daha da iyi olur.Neler yaptın bakalım günlerdir?
aysencim bu arada doktor annene lansor verdiğini yazmışsın mutlu olması için.yanlış mı anladım?
Lansor mide ilacı ülser ve reflü tedavisinde kullanılıyor.Eşim kullanıyor ordan biliyorum.
Bide bazen doktorlar yazdıkları ilaçlardan mideyi korumak için veriyorlar yani annenin hastalığınla mutsuzluğunla hiç ilgisi yok o ilacın haberin olsun opuyorumnanaktan

Princess mantarlar yapıştı kaldı bana canım ya..bıktım valla ama Allah beterinden korusunne diyeyim :Saruboceq:
ovulasyon testlerine genelde elinde ne kadar varsa ona göre erken başlıyorlar cnm.Elinde yeteri kadar varsa başlasan olur.3ünde bitti demişsin ama kaçında başlamıştı,bugün kaçıncı günün oluyor?eğer 9-10 olduysa hiç durma başla bence.
Rahim filmi çektirmek şart zaten bi süre sonra,İnşallah o da temiz çıkar.Bizim çoğumuz çektirdi sormal istediğin bişey olursa sorabilirsin canım. opuyorumnanaktan

Bu arada bişey dikaktimi çekti son yazdığın mesaj varya princess'im onu düzenlemişsin,nasıl yaptın sen düzenlerken edit tuşu var mıydı ben şimdi yazmadan önce baktım bende edit hala yok,aydınlatır mısın benüü sempatiksalakcinni

tüm arkadaslara öncelikle selamlarrrr..sizlere güzel bir haberim var..Hamileyim:nazar:bu güzel haberimi sizlerlede paylasmak istedim.aslinda benim icin yeni bir haber degil ama (14. haftamdayim) diger hamileliklerinde saniye kaybetmeden herkese haber vermistim, bu sefer hamile kalirsam 3 ay kimseye söylemeyecegime kendime söz vermistim.nihayet 3 aylimiz doldu ve kendime verdigim sözü tutmus oldum:)) veee artik aciklama zamani gelmisti..iste böyle kizlar.in$allah en kisa zamanda Allahim isteyen herkese hamile kalmayi nasip eder.:Saruboceq:darisi hepinizin ba$ina...........

tüm arkadaslara öncelikle selamlarrrr..sizlere güzel bir haberim var..Hamileyim:nazar:bu güzel haberimi sizlerlede paylasmak istedim.aslinda benim icin yeni bir haber degil ama (14. haftamdayim) diger hamileliklerinde saniye kaybetmeden herkese haber vermistim, bu sefer hamile kalirsam 3 ay kimseye söylemeyecegime kendime söz vermistim.nihayet 3 aylimiz doldu ve kendime verdigim sözü tutmus oldum:)) veee artik aciklama zamani gelmisti..iste böyle kizlar.in$allah en kisa zamanda Allahim isteyen herkese hamile kalmayi nasip eder.:Saruboceq:darisi hepinizin ba$ina...........

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Canım benim tebrik ederim, a.s. çok sevindim alkisalkisalkis

Maşallah,nazar değmesin 3de 1 i bitmiş bile :))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Back
X