Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bir tanem ben o masaya çok çıktım benim oğlum doğduktan sonra 3 günlük lohusa iken lohusa hastası oldum doğumda karnıma çok bastırdıkları için karnım su toplamış şişlik başladı kanamam durmadı hastaneye kaldırdılar ateş 40 bu arada doğumda parça kaldığını düşündüler ve günde 3 defa kürtaj ve pansumana aldılar tam 45 günüm böyle geçti en son kontrole gittiğimde aradan 13 sene geçti atlattım korkuyu sanmıştım (korkudan zaten hiç doktora gidememiştim)ama atlatamamışım yüzüm bembeyaz olmuş masayı görünce doktor dedi niye böyle anlattım hikayemi biraz sakinleştirdi ben sana kraliçeler gibi doğum yaptırırım falan dedi de ancak geçebildim masaya düşün ölümden döndüm resmen ama yine de hayırlısıyla Allah'tan istiyorum bir tane daha:Saruboceq:

ay canım çok geçmiş olsun tabi ki korkarsın ya o kadar acı bbebgine bakarken en önemli gününde bide canınla ugraşmışsın ne diye bastırırlar karnına bilmemkialsanaalsanasmile

evet canım annemdede abimde uyku düzensizliği oluyodu bu hastalık geldiği zaman hele hiç uyumuyolardı
eğerki annem ilaç kullanmıyo olsaydı hiç uyumayacak ve bu illeti en korkunç şekilde yaşayacaktık daha öncelerden biliyorum bunu :(
anneme 3 4 5 senede bir uğruyo bu illet malesef :gitme:
senin ilacı doktorum bana vermişti bundan 4 sene önce anksiyete bozukluğu için :)bendede temizlik hastalığı illeti vardı bir ara ama ben içmedim atlattım çok şükür kendimi anlıyorum tekrarlamaya başladığını anladığımda başka uğraşlar bulup frenliyorum önlüyorum alsanaalsanasmile

aysen geçmiş olsun canım ben her zaman giremiyorum topige şimdi gördüm RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN şifa bekleyen herkese:Saruboceq:

ALLAHIM gülüşlere bak yerim ben onu berrak çok begendim kızını alıvereyim ogluşuma hemenalkisalkisalkisgamyoncuiremsu ne kadar güzel gülmüş o hele elbiselerine bittim kız çocuklarını giydirmesi ne güzel oluyo ya ben resim ekleyemiyorum ya bende eklesem oglumu
:nazar:[/QUOTE]

Sağol canım...Aklımdasınız inan,inşallah o zaman da doğuma girerken sizler için dua edicem canım..Allahtan annene acil şifalar diliyorum canım:1hug:

Berrakada maşalllh o tatlı kızına,büyümüş değişmiş...:nazar:Allah nazarlardan saklasın

sağolasın canımcım allah razı olsun
habersiz bırakmaz bizi doğuma gitmeden önce felan yaz haberimiz olsun dua edelim inşlhh:Saruboceq:

İyi geceler kızlar

Gezmeye gitmiştik,yeni geldik eve.

Berrakcım gelmiş,hoşgeldin canım.
Resimlere bayıldım bayıldım yerim ya.Maşallah nazar değmesin ne tatlı güzel gözlü pamukum benim.teyzesi yer onu yer,ne kadar büyümüş.bu arada sende pek bi güzel çıkmışsın gözümden kaçmadı,tanımayanlar pek inanmıyordur senin doğum yaptığına heralde :))

zorum bugün annemleri gezdirdik canım evde değildik ikindiden sonra.

ekobero sende ekle canım resim,berrak yardımcı olsun nasıl eklendiğini tosun paşamızı da görelim ne kadar büyümüş bizim paşa.

dilemma senden de bekliyoruz bak :))

selamlar kızlar
skorum kız ben cinsiyeti ne zaman belli olacak diye bekliyorum he :)
dilemma hadi inşlhh zamanında sağlıkla gelirler canımcım doğuma giderken bizlerde aklına gelirsek ne güzel olur
porti yine işleremi daldın kız:)
zorum sende akşamcı oldun artık bacım :)
flancım nerdesin kuzum

buralardayım gülüm opuyorumnanaktantatlım bak bir de ne diyeceğim sana bu mevsim geçişleride çok tehlikeli oluyor bahar ve sonbahar geçişleri tetikliyor olabilir annenin rahatsızlığını benim doktor tam sonbahara geçelim öyle keselim ilaçları demişti bekletmişti beni aklında bulunsunboshayallersmile

ay canım çok geçmiş olsun tabi ki korkarsın ya o kadar acı bbebgine bakarken en önemli gününde bide canınla ugraşmışsın ne diye bastırırlar karnına bilmemkialsanaalsanasmile

ya tatlım neler çekti bu gariban arkadaşınmafoldumbenbir çocuk doğurdum başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi:1no2:

berrakada canım Allah bağışlasın analı babalı büyüt inşallah:Saruboceq:nazar boncuğuda ekleyeyim de nazar değmesin:nazar:

dilemma Allah hayırla kurtarsın canım:Saruboceq:kendine de çok dikkat et canım özellikle lohusayken çok iyi bak kendine opuyorumnanaktan

zor ne yaptın tatlım?öyle hemen belirti olur mu ki?azıcık dur olur belkibilmiyorumkismileama sen bana bakma ben 2 aylık olana kadar anlamamıştım hem de üstüne görmüştüm:1shok:

buralardayım gülüm opuyorumnanaktantatlım bak bir de ne diyeceğim sana bu mevsim geçişleride çok tehlikeli oluyor bahar ve sonbahar geçişleri tetikliyor olabilir annenin rahatsızlığını benim doktor tam sonbahara geçelim öyle keselim ilaçları demişti bekletmişti beni aklında bulunsunboshayallersmile

selam canım
evet mevsim geçişlerinde bu tür hastalıklar alerjik hastalıklar nüksediyo bu yüzden abimde baharları hiç sevmez :delphin:

sağol canım allah razı olsun
aminnn inşlhhhhhhhh
sen nasılsın bebişimiz nasıl :emir_bebek:

ben iyiyimde bu gene durmuyo bugün ya kızlar veriyim size iki saat bakın bende ütüyle yemegi halledeyim ALLAHIM bi geçemedi şu gazımız uyumuyo durmuyo hep kucak ammemiyoda gazından porticim gez canım bebiş gelmeden havalarda sogudu korkuyorum dışarı çıkmaya artık hastalancak diye kaloriferleride yaktım iyice bugün aman hastalanmasın hadi kendinize iyi bakın neti yapıldı artık bakıyorum arda müsade ettikçe beyefendi çagıryo beni şimdik hadi öptüm herkesiopuyorumnanaktan

Selam kızlar. :sinifsinif:

Burda bile hava soğuduysa diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.
Çok soğuk çook. :2: üşüyorum ,hapşuruyorum hiç keyfim yok :2:
Bu arada delirmek üzereyim mantar geçti die sadece dün gece ilaç almadım,kremi kullanmaya devam ediyorum hergün ama bugün hala mantarın geçmediğini anladım..
Napcam ben bu mantarla,bilmiyorum,tam geçti diyorum,geçmiyo
Çok uzun sürdü bu defa offf. mafoldumben
Bir an önce adet olsam da kurtulsam şu gerizekalı şeyden.

ee sizde ne var ne yok kızlar?
:gitme:

Son düzenleme:
Selam kızlar. :sinifsinif:

Burda bile hava soğuduysa diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.
Çok soğuk çook. :2: üşüyorum ,hapşuruyorum hiç keyfim yok :2:
Bu arada delirmek üzereyim mantar geçti die sadece dün gece ilaç almadım,kremi kullanmaya devam ediyorum hergün ama bugün hala mantarın geçmediğini anladım..
Napcam ben bu mantarla,bilmiyorum,tam geçti diyorum,geçmiyo
Çok uzun sürdü bu defa offf. mafoldumben
Bir an önce adet olsam da kurtulsam şu gerizekalı şeyden.

ee sizde ne var ne yok kızlar?
:gitme:

doktora gitinmi portakalcım yaa hem nerden biliyosun adet olacagını belki bbegin seninledirkaydirigubbakcemile

Yok canım gitmedim,mantarın belirtilerini çok iyi bildiğim için gerek duymadım.
Zaten heray gidiyorum,bıktım.
Bebek kim biz kim canım benim ya...
Ancak hastalıklar bulur bizi..

Back
X