Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlarrr,kızımı uyutmaya çalışıyorum, bi türlü uyumadı, yemek yapamadım dahaaaaa :). Acıktımmm :)

günaydın canlarrrrrrrrrrr off havalar soğudu buraya bile gelemdim yazlık kaldır kışlık çıkar evi temizle kendimi temizle kaydirigubbakcemile3 derken anca şimdi geldim nabıonuz kızlar kimse yok ama gelen olursa hepiciğinizi öpüyorum gelirm sonra yine denk gelirz inşallahhhhhhopuyorumnanaktan

iyi akşamlar

zor senin bugün yaptıklarını dün ben de yaptım kısa kısa tam 5 makina yıkadım kışlıkları,Temiz kaldırıyorum poşetliyorum koyuyorum ama yine de havasızlıktan bazanın altında değişik kokuyorlar,yıkamadan içim rahat etmedi,kendime bi sürü iş çıkardım.Allahtan yıkananları annem katlamış sağolsun bana bugün yerleştirmesi kaldı ama çok üşeniyorum.

Bu arada canı sıkılanlar,beni özleyenler olursa bu akşam 11de netteyim haber veriim didim :))

kocaman kocaman merhabalaropuyorumnanaktanyarım doz daha azalttık ilaçları 2 tanem kaldı 15 gün araylada onları kesecekmişiz hayırlısı bakalım:Saruboceq:doktor iyisin değil mi tekrarlamadı değil mi diye diye başa döndürmez beni umarımbilmiyorumkismile

mehaba kizlar nasilsiniz?

benim yimirtlamarda halen birsey yok yahu bugun 15.gun ovulasyin testlerinde hala negative cikiyor yoksa ben yumurtlayamiyormuyum yahu?

Back
X