Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Günaydın kızlar,
salı günü kontrole gittim ama haberler iyi değil iğneleri bıraktığım anda yumurtaların büyümesi durmuş. tekrar kullanmaya başladım bu sefer de kanama başladı. Cumartesi tekrar gidicem ama bu ay boşa gitti galiba iğne de dünyanın parası yani :olmaz: aldğım izinlere mi verdiğim paraya mı verdiğim emeğe mi hangine yanayım kafam karıştı CADIARZU

Canım benim üzüldüm.İnşallah verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın,pes etme ümitsizliğe kapılma canım.Vardır bunda da bi hayır.:Saruboceq:

iyidir şükür gülüm sen nasılsın?olumunekankayizsmile
ben de iyiyim canım sağol opuyorumnanaktan özledim sizi
benden iyilik canim yani bizden:)))evdeyim herzamanki gibi..
iyi olun,bebişe iyi bak :nazar: bi cimcime bekliyoruz senden alkisalkisalkis

günaydınlar
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

sabah sabahh kim olaa sempatiksalakcinni

günaydın kuşum
senin gibi erkenci biridir herhalde kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
Bugün tüp bebek merkezine gittik.
Aşılamaya karar verdik.İlk iğnemi yaptım göbekten.
Pazartesi kontrolüm var.
Klomende başarılı olamadığımız için şuan aşılama aşamasındaymışım.
Bir sürü doktora gittim ama hiç bir doktor öyle detaylı muayene etmemişti.Bir sürü işlem yaptılar.Ayrıca çok ilgili,alakalı ve güleryüzlüydüler
2.kez rahim filmi çekilmiş gibi oldu, ona benzer işlemler yaptılar, ilaç verdiler içeri.
Başladık bakalım,hayırlısı,dua edin kızlar. :Saruboceq: :Saruboceq:
hepinizi öptüm
opuyorumnanaktan

Pazartesi kontrolüm var.
Bir sürü doktora gittim ama hiç bir doktor öyle detaylı muayene etmemişti.Bir sürü işlem yaptılar.Ayrıca çok ilgili,alakalı ve güleryüzlüydüler
2.kez rahim filmi çekilmiş gibi oldu, ona benzer işlemler yaptılar, ilaç verdiler içeri.
hepinizi öptüm
opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.İnşallah güzel haberler verirsin bizeee , bekliyoruz kızımla güzel haberlerini teyzesiiiiiii :))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Pazartesi kontrolüm var.
hepinizi öptüm
opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı bakalım canım güleryüzlü karşılanmak bize o kadar iyi geliyor ki aslında bu işi yapanların bunun farkında olmaları gerekir değil mi :olmaz:
güzel haberlerini bekliyoruz canım ufak bir hatırlatma yapayım önümüzdeki ayın içinde bayram var takip açısından zorluk yaşayabilirsin aklında olsun sonradan sürpriz yaşama tatlım ...

kızlar yarın kontrolüm var yumoşların son durumun bakıcaz 2 gün kanamam oldu aynı zamanda da iğnelere dvam ettim bu durumda yumoşların büyüdüğünü hiç sanmıyorum ama bakıcaz artık yarın pazartesi sonucu yazarım hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz için iyi akşamlar opuyorumnanaktan

iyi olun,bebişe iyi bak :nazar: bi cimcime bekliyoruz senden alkisalkisalkis

canim insallah :ecrin_bebek:agzin bal yesin..opuyorumnanaktan

Pazartesi kontrolüm var.
hepinizi öptüm
opuyorumnanaktan

haberi duyunca cok sevindim canim senin adinahihoyyyt.insallah bebisine bir an önce kavusmak nasip olur.:Saruboceq:

of kızlar çatliycim hamilemiyim diye yarın adet günüm test yaptım çooooooook silik çıktı yani o kadar silik ki sadece ışıkta görünüyo belli belirsiz evde bi test kaldı onuda yarın yapim dedim hafta sonu eczaneler kapalı alamıycam çatlamıyım meraktan sora :kedi: koca karı yöntemlerini bile denedim yahu bide eğitimci olcam böyle şeylere inanmayan ben başka çare kalmayınca deneniyormuş meğersem :1: kiprik yöntemi bide parmak yöntemini denedim biri tuttu diğeri tutmadı testde şüpheli ölcem meraktan sempatiksalakcinni

of kızlar çatliycim hamilemiyim diye yarın adet günüm test yaptım çooooooook silik çıktı yani o kadar silik ki sadece ışıkta görünüyo belli belirsiz evde bi test kaldı onuda yarın yapim dedim hafta sonu eczaneler kapalı alamıycam çatlamıyım meraktan sora :kedi: koca karı yöntemlerini bile denedim yahu bide eğitimci olcam böyle şeylere inanmayan ben başka çare kalmayınca deneniyormuş meğersem :1: kiprik yöntemi bide parmak yöntemini denedim biri tuttu diğeri tutmadı testde şüpheli ölcem meraktan sempatiksalakcinni

insallah hamilesindir canim.yarin yapmada öteki gün yapsan daha net bir sonuc alirsin.hamileysende en son hamilelik hormonu idrarda belli oluyo.cok net cikmamasi normal.hem sizin orda nöbetci eczane oluyo mu?hayirli haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

insallah hamilesindir canim.yarin yapmada öteki gün yapsan daha net bir sonuc alirsin.hamileysende en son hamilelik hormonu idrarda belli oluyo.cok net cikmamasi normal.hem sizin orda nöbetci eczane oluyo mu?hayirli haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

ayyy inşallah canım ya ondan güzel bi haber olamaz benim için dua edin nolur :gitme: bugün sabah yaptım negatif çıktı 10 dk sonra pembe bi çizgi belirdi ama 10 dakika sonraki sonuçlar geçersiz sayılıyo sonra koyulaştı o çizgi ama belli bi zaman sonra ilk 5 dk değil sanırım negatif ya :gitme: pazartesi tekrar yapcam canım adet olmazsam iki gün geçmiş olcak keşke olsa artık keşke :Saruboceq:

Pazartesi kontrolüm var.
hepinizi öptüm
opuyorumnanaktan

dr.beğendiğine çok sevindim tatlım çünkü o çok önemli hepsinin eli alışmış şunu yap bunu yap gönder alakalı olması çok iyiboshayallersmileinşallah aşılamadan sonra güzel haberler verirsin bize dualarımız seninle canım :Saruboceq:

kızlar yarın kontrolüm var yumoşların son durumun bakıcaz 2 gün kanamam oldu aynı zamanda da iğnelere dvam ettim bu durumda yumoşların büyüdüğünü hiç sanmıyorum ama bakıcaz artık yarın pazartesi sonucu yazarım hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz için iyi akşamlar opuyorumnanaktan

büyümüştür belki öyle kötü düşünme tatlım sonucu yaz olur mu?yerimseniben

Back
X