yumoşlar yavaş yavaş büyüyormuş portakalcığım bu çok iyi bir gelişme inşallah diğer testlerin sonuçlarıda güzel gelir sonra da bebiş

ben bildiğin gibi canım öbür hafta yine kontrolüm var yine yarım doz ineceğiz çok yavaş ilerliyoruz kadın çok pimpirikli yok zaman geçirmeyelim yok tekrar hastalanma yok aşılama yapalım deli ediyor beni hastalanmayacaksam da bu kadın beni zorla hasta edecek canım ya akannehirsözünden de çıkamıyorum olur da hamilelikte tekrarlarsa yine dönüp dolaşıp ona gideceğim yalnız kasım sonunu bulacak sanırım neyse o da geçer zaten bizde kasım sonu gibi düşünüyorduk çalışmalarıboshayallersmile
Sağol canım iyi dileklerin için.İnşallah bundan sonra hepimiz için herşey güzel olur.
Ben inanıyorum ialçları tamemen bırakınca bebek çalışmalarına başlar başlamaz ilk aydan hamile kalacaksın sende.Bişey kalmadı kasıma.İnşallah bir daha tekrarlamayacak hastalığın.bebek sana mutluluk sağlık getirecek.
kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
geçmiş olsun canım,gözün aydın.Çok sevindim.
Herşey yolundadır umarım.Nasıl oldu doğum,bebişin kilosu nasıl,gelişmeleri anlatmanı bekliyoruz.Çok öptüm
Hayırlı olsun canımmm. Yakamoz seni de tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin . Portakalcım kızım 2 gündür durup dururken ağlıyo, hiç böyle ağladığını görmemiştim daha önceeee. :/ şimdi ayağımda sallıyorum,ayağıma ağrılar girdi :)) Bugün kk dan bi arkadaş geldi bana oturmaya.Ağustos annelerinden o da. :)) Sonuçların temiz çıkmış senin de çok sevindim.Hep böyle güzel haberlerle devam edersin inşallah.Bekliyoruz bebişi :))) .
Aysencimm sen nasılsın ? Diğer kızlarrr sizler nasılsınız . Pek giremiyorum bu aralar ben :)))
Aaa yaramazlık yapmaya mı başladı cimcime :)
Canı sıkılmıştır belki biraz gezdirsene kızı.
İnşallah haberler hep güzel olur canım,hep mutluluğumuzu paylaşırız.
Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün
Tebrik ederim,çooook sevindim canım ya.Sonunda senin yüzünü de güldürdü Allah.
Tüp bebek yaptıracaktın sanırım ilk denemede tuttu.Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Çok mutlu oldum,uzun zaman olmuştu bunu gerçekten hakediyordun.Dilerim herşey güzel olur hayatında.
portim ne güzel haberler bunlar umarım tek seferde tutar hamişleride tebrik ediyorum gözünüz aydın ayagınızı sürüyün bakem bende giremedim kızlar ne zamandır bebeşim ateşlendi doktora götür ilaç ver uykusuz kaldım baya ama bugün iyiydi çok şükür şu ateş bitiriyo beni abisine çekmiş buda ya 39 oldu bi ara ateşi neyse geçti çok şükür bi bakıyım sizede dedim kendinize iyi bakın öptüm herkesleriolumunekankayizsmilea.s.
Canımcım çok geçmiş olsun.
Paşamız hastalanmış,sende yorgun düşmüşsün üzüldüm.Allah korusun herşeyden bebişlerini sağlık versin.
onun dışında iyisindir umarım?
Valla skorpion ayağını sürüdü buna ihtiyacımız varmış baksana ard arda geliyor hamile haberleri.Çok mutluyum inşallah bizlerden de gelir güzel haberler bizde bu zincirin halkaları oluruz.
Oğluşunu öp benim için.
saol cnm ya bende özledim valla giremedim bitürlü 10 gün olmuş akannehir
Zorum canım arkadaşım hoşgeldin canım.Çok özleidm seni.Sağol canım inşallah hayırlı olur aşılama.Sana anlatmak istediğim çok şey var bu aşılama yumoş çart çurt hakkında :))
Tamamen dönmüşsündür inşallah.Aysende bu akşam geliyormuş,yarın toplanırız inşallah.
ayyy ne kadaaan mutluyum ya şu hamile haberleri acayip moral oldu bana opuyorumnanaktan