Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün

portim ne güzel haberler bunlar umarım tek seferde tutar hamişleride tebrik ediyorum gözünüz aydın ayagınızı sürüyün bakem bende giremedim kızlar ne zamandır bebeşim ateşlendi doktora götür ilaç ver uykusuz kaldım baya ama bugün iyiydi çok şükür şu ateş bitiriyo beni abisine çekmiş buda ya 39 oldu bi ara ateşi neyse geçti çok şükür bi bakıyım sizede dedim kendinize iyi bakın öptüm herkesleriolumunekankayizsmilea.s.

Kızlar hamileyimmmmmmmmm.allah umarım 9ay sonunda sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.tüp bebekti benimki.dualarınıza ihtiyacım var.allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzümüzü güldürsün

gözün aydın canım RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI EVLAT EYLESİN HEPİMİZİNKİNİ:Saruboceq:

Hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmm, çok sevindim.Allah tamamına erdirsin. :)) Gerisi topikteki diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr off baya bi oldu gelmeyeli ya hepinizi özledimmmmm vallaopuyorumnanaktan

portakalaım kuşum aşılamya başlamışsın cnm benim hbrim var ama burdanda yazayım tekrar hayırlı olsun cnm benim inşallah ilk seferde gelicek saana bebeğin içimde öyle bir his var hayatım opuyorumnanaktan

aysece cnm benim çok sevindimmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

aysen sen naptın cnm ya annenin yanına gittin sanırım tez zamanda şifasını versin rabbim cnm opuyorumnanaktan

sezencim seninde hayırlısı olsun cnm bebeğini kucağına almışsın darısı başımıza lafından bıktım artık ama yinede darısı başımızaaopuyorumnanaktan

flancım sen naptın cnm keyifler nasıl?

berrakçım siz nasılsınız cnm kızın yaramazlık yapmayamı başladı artık e biraz çektiricek sana büyüyo annesi

hepiniz iyisiniz deme kızalr yazamadığım kim varsa öptüm hepniziopuyorumnanaktan

kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm

hayirli,ugurlu olsun bebegin canim..:nazar:

ne güzel bir hamile haberi daha aldik:CüvCüv:gerisi diger kizlarin ba$ina insallah..insallah 9 ay süren yolculugun yolunda gider..ve bebegini sagliklica kucagina alirsin.:emir_bebek::ecrin_bebek:

günaydınlar canlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
ayşece canım sağlıkla kucağına al inşlhhh opuyorumnanaktan
portim nasılsın
skorum cinsiyeti öğrenmemişsin henüz
flancım sen nasılsın görüşmeyeli
berrakçım sen ve kızın iyidir inşlhh
zorum sen nasılsın dün mesaj yolladım ama cevap gelmedi görmedinmi acep bilmiyorumkismile

herkese selamm
oh hamile haberleri duydum içim açıldı valla çok sevindim kaydirigubbakcemile2

kızlar bebişim doğdu geçen hafta çarşamba günüğ tansiyonum yüksek diye doktorum doğuma aldı beni ertesi gün bu zamana kadar haber veremedimm hepinize doğuma girerken dua ettimm
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle inşallah.. :nazar:

tebrik ederim :hooray: çok sevindim gelişmelerden haberdar et bizi..

:teytey: kızlaaaaaaaaaaar bugün 3.günüm test yaptım 2 dakikada ikinci çizgi çıktı hemen kan testine gittim oda pozitif değerim 576 çıktı heyoooooooooo sonunda oldu :sm_cool: Allahım şükürler olsun sana :lepi:
tebrik ederim bir kupa da sana :hooray: tüm iyi dileklerim sizlerle kızlar Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
siz de skorpion gibi ayağınızı sürtün tamam mı arkanızdan biz de gelelim boshayallersmile

porti herşeyin iyi gitmesine çok sevindim bu ay bu iş olacak bak kızların arkasına sen geleceksin ama kafana takma rahat ol birşeylerle meşgul et kendini operasyona giderken de sakın stres yapma çok etkiliyor cool ol baby :1:

Son düzenleme:

gözün aydın canım sağ salim kucağınada alırsın inşallah dualarımız seninle gülüm Allah eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin canım :Saruboceq:

portim ne güzel haberler bunlar umarım tek seferde tutar hamişleride tebrik ediyorum gözünüz aydın ayagınızı sürüyün bakem bende giremedim kızlar ne zamandır bebeşim ateşlendi doktora götür ilaç ver uykusuz kaldım baya ama bugün iyiydi çok şükür şu ateş bitiriyo beni abisine çekmiş buda ya 39 oldu bi ara ateşi neyse geçti çok şükür bi bakıyım sizede dedim kendinize iyi bakın öptüm herkesleriolumunekankayizsmilea.s.

kıyamam canım çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım benim oğlanda küçükken hastalanınca ateşi çok çıkardı inatlık eder şurup da içmezdi ya tükürürdü ya boğazında saklardı boğuluyor gibi olurdu ben de yapacak bir şey yok günde bilmem kaç kere bu işkenceyi yaşamaktansa hemen dr götürürdüm uygun olan iğneyi yaptırırdım rahatlardı çok zor gülüm Allah kolaylık versin o ateş normale binene kadar sana uyku yok bacım tekrar çok geçmiş olsuna.s.

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrr off baya bi oldu gelmeyeli ya hepinizi özledimmmmm vallaopuyorumnanaktan

portakalaım kuşum aşılamya başlamışsın cnm benim hbrim var ama burdanda yazayım tekrar hayırlı olsun cnm benim inşallah ilk seferde gelicek saana bebeğin içimde öyle bir his var hayatım opuyorumnanaktan

aysece cnm benim çok sevindimmmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

aysen sen naptın cnm ya annenin yanına gittin sanırım tez zamanda şifasını versin rabbim cnm opuyorumnanaktan

sezencim seninde hayırlısı olsun cnm bebeğini kucağına almışsın darısı başımıza lafından bıktım artık ama yinede darısı başımızaaopuyorumnanaktan

flancım sen naptın cnm keyifler nasıl?

berrakçım siz nasılsınız cnm kızın yaramazlık yapmayamı başladı artık e biraz çektiricek sana büyüyo annesi

hepiniz iyisiniz deme kızalr yazamadığım kim varsa öptüm hepniziopuyorumnanaktan

nerelerdesin gülüm sen bir ara kayınvaliden rahatsızmış oradaymışsın diye gördüm geçmiş olsun şimdi nasıl?a.s.ben idare ediyorum işte gülüm sende ne var ne yok?opuyorumnanaktan

ayşece canım sağlıkla kucağına al inşlhhh opuyorumnanaktan
portim nasılsın
skorum cinsiyeti öğrenmemişsin henüz
flancım sen nasılsın görüşmeyeli
berrakçım sen ve kızın iyidir inşlhh
zorum sen nasılsın dün mesaj yolladım ama cevap gelmedi görmedinmi acep bilmiyorumkismile

iyidir tatlış sen nasılsın?annendeydin değil mi?nasıl oldu toparlayabildi mi biraz?:1hug:

yumoşlar yavaş yavaş büyüyormuş portakalcığım bu çok iyi bir gelişme inşallah diğer testlerin sonuçlarıda güzel gelir sonra da bebiş :emir_bebek:ben bildiğin gibi canım öbür hafta yine kontrolüm var yine yarım doz ineceğiz çok yavaş ilerliyoruz kadın çok pimpirikli yok zaman geçirmeyelim yok tekrar hastalanma yok aşılama yapalım deli ediyor beni hastalanmayacaksam da bu kadın beni zorla hasta edecek canım ya akannehirsözünden de çıkamıyorum olur da hamilelikte tekrarlarsa yine dönüp dolaşıp ona gideceğim yalnız kasım sonunu bulacak sanırım neyse o da geçer zaten bizde kasım sonu gibi düşünüyorduk çalışmalarıboshayallersmile
Sağol canım iyi dileklerin için.İnşallah bundan sonra hepimiz için herşey güzel olur.
Ben inanıyorum ialçları tamemen bırakınca bebek çalışmalarına başlar başlamaz ilk aydan hamile kalacaksın sende.Bişey kalmadı kasıma.İnşallah bir daha tekrarlamayacak hastalığın.bebek sana mutluluk sağlık getirecek.
geçmiş olsun canım,gözün aydın.Çok sevindim.
Herşey yolundadır umarım.Nasıl oldu doğum,bebişin kilosu nasıl,gelişmeleri anlatmanı bekliyoruz.Çok öptüm
Hayırlı olsun canımmm. Yakamoz seni de tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin . Portakalcım kızım 2 gündür durup dururken ağlıyo, hiç böyle ağladığını görmemiştim daha önceeee. :/ şimdi ayağımda sallıyorum,ayağıma ağrılar girdi :)) Bugün kk dan bi arkadaş geldi bana oturmaya.Ağustos annelerinden o da. :)) Sonuçların temiz çıkmış senin de çok sevindim.Hep böyle güzel haberlerle devam edersin inşallah.Bekliyoruz bebişi :))) .

Aysencimm sen nasılsın ? Diğer kızlarrr sizler nasılsınız . Pek giremiyorum bu aralar ben :)))
Aaa yaramazlık yapmaya mı başladı cimcime :)
Canı sıkılmıştır belki biraz gezdirsene kızı.
İnşallah haberler hep güzel olur canım,hep mutluluğumuzu paylaşırız.
Tebrik ederim,çooook sevindim canım ya.Sonunda senin yüzünü de güldürdü Allah.
Tüp bebek yaptıracaktın sanırım ilk denemede tuttu.Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Çok mutlu oldum,uzun zaman olmuştu bunu gerçekten hakediyordun.Dilerim herşey güzel olur hayatında.
Canımcım çok geçmiş olsun.
Paşamız hastalanmış,sende yorgun düşmüşsün üzüldüm.Allah korusun herşeyden bebişlerini sağlık versin.
onun dışında iyisindir umarım?
Valla skorpion ayağını sürüdü buna ihtiyacımız varmış baksana ard arda geliyor hamile haberleri.Çok mutluyum inşallah bizlerden de gelir güzel haberler bizde bu zincirin halkaları oluruz.
Oğluşunu öp benim için.
saol cnm ya bende özledim valla giremedim bitürlü 10 gün olmuş akannehir
Zorum canım arkadaşım hoşgeldin canım.Çok özleidm seni.Sağol canım inşallah hayırlı olur aşılama.Sana anlatmak istediğim çok şey var bu aşılama yumoş çart çurt hakkında :))
Tamamen dönmüşsündür inşallah.Aysende bu akşam geliyormuş,yarın toplanırız inşallah.

ayyy ne kadaaan mutluyum ya şu hamile haberleri acayip moral oldu bana opuyorumnanaktan

Az önce yazdığımı akşam yazmıştım aslında ama kk bakımda olduğu için yazamadım be de kopyaladım kaydettim :)) o kadar yazıyorum 2 akşamdır gönderemiyorum içimde kalmasın die şimdi gönderdim.

Bu arada herkese Selamlar a.s.

portim nasılsın
Günaydın canım hoşgeldin,ben iyiyim
sen nasılsın?Annen nasıl canım?

herkese selamm
oh hamile haberleri duydum içim açıldı valla çok sevindim kaydirigubbakcemile2
porti herşeyin iyi gitmesine çok sevindim bu ay bu iş olacak bak kızların arkasına sen geleceksin ama kafana takma rahat ol birşeylerle meşgul et kendini operasyona giderken de sakın stres yapma çok etkiliyor cool ol baby :1:
İnşallah canım sırayla dökülürüz :))
Operasyonu taktığım yok da,şu günlerde işim çok stresli.Kötü bi hafta geçiriyorum bide öyle duygusalım ki tv de ne izlesem gözlerim doluyo.Ne yapacağım böyle bilmiyorum.

günaydınnnnnn nasılsnız?opuyorumnanaktan

Günaydın canım,sen nasılsın?

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar: BEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ

ekobero :CüvCüv: _________ Erkek ____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

hayat_77 :CüvCüv: _________Erkek
____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

dmtumt84:CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

berrakada :CüvCüv: ________ Kız _____bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

sleepy80 :CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

A&S :CüvCüv: ____________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

pembehera :CüvCüv:________Kız

justing76 :CüvCüv: _________Kız

eliftanerbektas :CüvCüv:

demetnur :CüvCüv:

kelebek_1974 :CüvCüv:

Tuba373 :CüvCüv: ________Kız

bafo :CüvCüv: ___________Kız

eren sezen :CüvCüv: _________Erkek____ bebeğimiz doğdu alkisalkisalkis

derindenizzz :CüvCüv:

hayal1403 :CüvCüv:

dilemma:CüvCüv: _______Kız ve Erkek

kardelen_cicegi :CüvCüv:

teolog :CüvCüv:

has_bahce :CüvCüv:

gonca85gonca :CüvCüv:

skorpion74:CüvCüv:

Yakamozzz33 :CüvCüv:

Ayseece :CüvCüv:

000ar.gif
000ar.gif
000ar.gif

Ekim Listemiz

Havalıkız_________ 2 Ekim

flan______________3 Ekim

anka1297_________ 3 Ekim

Tancredi__________6 Ekim

aysen_34__________12 Ekim

zorxx____________15 Ekim

d_kupcu_________ 21 Ekim

masal_naz_________ ?

Princess of Rain____?

sevecen86_________?

cicvir_____________?

Kasım Listemiz

portakal_suyu _____12 Kasım

fairy19.gif

NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?

Güncellenmiş listemiz

Kızlar tarihleri değişenler yeni tarihlerini bildirebilirler mi?

Son düzenleme:
Back
X