- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.721
buyrun gelin bekliyorum yerler hazir ku$um siz gelin yeterki.ne güzel kahve keyfi yapardik
sagol canim, iyiyiz simdilik güzel gidiyo
insallah böyle devam eder
ahh canim keske gelebilsen burda biraz kafan dagilirdi en azindan.bu arada umudunu kaybetme canim.insallah Rabbim birgün sanada anne olma mutlulugunu tattiricak.kafandan lütfen kötü düsüncelerden arinmaya calis gerekirse git psikologla konus.tanimadigin biriylede konusmak bazen iyi gelebilir.hakkimizda her zaman hayirlisi olsun canim.dualarim seninle.

skorpion toplanıp sana geliyoruz anacımne güzel biyer bayıldımmm valla oh alırız kahvemizi
keyif yaparız yerlerimizi ayarla akşama kızlarla sendeyizzzz cnmmm
![]()
sagol canim, iyiyiz simdilik güzel gidiyo

çok güzel bi manzara ya napıyosun skorpi hamileli nasıl gidiyo sizler nasılsınız kızlar
ahh canim keske gelebilsen burda biraz kafan dagilirdi en azindan.bu arada umudunu kaybetme canim.insallah Rabbim birgün sanada anne olma mutlulugunu tattiricak.kafandan lütfen kötü düsüncelerden arinmaya calis gerekirse git psikologla konus.tanimadigin biriylede konusmak bazen iyi gelebilir.hakkimizda her zaman hayirlisi olsun canim.dualarim seninle.

skorpicim manzara harika,orda olmayı çok isterdim,yok böyle bi huzur.Çok şanslısın .
Hergün hepimizi düşünüyorum bende..Ne zaman ne zaman diye..Tam toplanmışız birbirimizi bulmuşuz yani..
Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar,hepinizi öpüyorum