Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

buyrun gelin bekliyorum yerler hazir ku$um siz gelin yeterki.ne güzel kahve keyfi yapardik:68:
skorpion toplanıp sana geliyoruz anacım :10:ne güzel biyer bayıldımmm valla oh alırız kahvemizi:68: keyif yaparız yerlerimizi ayarla akşama kızlarla sendeyizzzz cnmmm :16:

sagol canim, iyiyiz simdilik güzel gidiyo:nazar:insallah böyle devam eder:49:
çok güzel bi manzara ya napıyosun skorpi hamileli nasıl gidiyo sizler nasılsınız kızlar

ahh canim keske gelebilsen burda biraz kafan dagilirdi en azindan.bu arada umudunu kaybetme canim.insallah Rabbim birgün sanada anne olma mutlulugunu tattiricak.kafandan lütfen kötü düsüncelerden arinmaya calis gerekirse git psikologla konus.tanimadigin biriylede konusmak bazen iyi gelebilir.hakkimizda her zaman hayirlisi olsun canim.dualarim seninle.:16:
skorpicim manzara harika,orda olmayı çok isterdim,yok böyle bi huzur.Çok şanslısın .

Hergün hepimizi düşünüyorum bende..Ne zaman ne zaman diye..Tam toplanmışız birbirimizi bulmuşuz yani..

Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar,hepinizi öpüyorum

kızlaaaaaaaaarrrr biz geldiiiiiiiiiiikkkk :49: Veeeeeeee tam 3 kişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk :49: :49: Sevineceğinizi düşünerek bi de duanızı almak için uğramak istedim, bu ay sürpriz bi şekilde hamiş olduğumu öğrendik, 3 aydır tedaviyi bırakmıştık sadece kocişin sperm hareketliliğini artırmak için l-arginine diye bi ilaca başlamıştık sanırım onun faydası oldu, belki ocakta aşılama yaptırırız diye düşünürken bebişlerimiz cee dedi bize :49: Bugün keselerimizi gördük kalbim duracak gibiydi, ikizlerimiz olacak allahın izniyle :69: Allahım tez zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah, dualarım sizinle bacular, öptük hepinizi mucu mucuuuuuuuuu :54:

tatlımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm ya süper olmuş allahım yüzüne gülmüş hemde ikizzz sağlıcakla gelsin bebişlerinn :66::66::65::65:

Canım portakalcım, kötü şeyler düşünme lütfen.Ben seni hep pozitif biliyorum, intihar gibi saçma bişeyi düşünecek kadar aciz değilsin ki sen. Senin bebeğin olmayacak diye bişey yok ki, olucak ama zamanı belli değil. Zaman uzadıkça yıpranıyosundur beklemekten ama başka yapabilicek ne var ki ? Eşinle görüşüp bu durumun seni ne kadar yıprattığını,yorduğunu,üzdüğünü anlatmadın mı ? Eğer anlatmadıysan şimdiden anlat ve istediğin gibi tüp bebek tedavisine başlayın. Masraf konusunda hiç bi bilgim yok, ama senin mutluğundan önemli değil hiç bişey.Eşin de seni anlayıp kararını onaylasın yani, 1 aşılamayı daha bekleyecek sabrım yok de. İntihar bi çıkış yolu değil. İntihar edince istediğin şeyi elde etmiş mi olacaksın? Hayır.Öyleyse bi daha böyle bişey düşünüp hem kendini hem de bizi üzme lütfen. Seni çooooooooooooooooooooooook seviyorummmmm canımmm arkadaşım.:16: :16: :16: :16:

Bu arada hamile olan arkadaşı da tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin. :16: :16: Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:16:

slmmmmmmmm ii pazarlar kızlarrrrrrrrrrrr

portakalım naptın kuşum nasılsın keyifler nasıl yoğunsun herhalde ama biz seni özledik can fırsat bulunca iki kelime yaz iimi öpt seni:16:

berrakçım sen naptın cnm ben geldim sen gitmişsin busfeerde

bugün herkes evde keyif yapıo sanırım hepinizi öpt :16::80:

esselam canlar nasılsınız bakalım
bende bugün oruç tuttum şimdi bi yere sığınamıyorum kocişide işe gönderdim sabah kadar buralardayım
zorum portim gerliseniz kapalıda olsam yazın msn den :79:

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız canlarım :54:
ama malesef aşılama yapamadık çünkü 18 mm olan yumoş ortada yok yani sönmüş de değil sanki o yumoş hiç orada yokmuş gibi o bölge boş diğer yumurtalardan birkaç tanesi 18mm civarında doktor yine de ilişki önerdi o yumoşlarında büyüyebilceğini kendiliğnden hamile kalma olasılığımın olduğunu söyledi aşılama yapamadığımıza üzülmedim açıkçası zaten tutma olasılığı normal ilişki kadar .belki kendiliğinden olur sonuçta bu naşamaya bile kaç aydır gelememiştim bu kadarına da şükür diyorum polyana olalım biraz da:103:
porti kız senin yazdıklarını okudum delirdim burda :95: arkadaşım bu kadar zamandır kaç tane doktora gittin muayene oldun sana hiç çocuğun olmaz ya da herhangi olumsuz bir tanı kondu mu konmadı neden bu kadar umutsuzsun bakıyım :20: sadece zamana ihtiyacımız var galiba aynı yaşlardayız önümüzde çoook zaman var biliyorum tahammul sınırını zorluyorsun acıbademdeki doktor acele etme 6 ay klomen dene falan dedi doktoru bir dövmediğim kaldı bu kadar ay sabredemem dedim seni anlıyorum eşin de beklemekten yanaysa bekle canım hayatta başka hedeflerini öne al işle ilgili olabilir hem seni de oyalarhem daha az düşünürsün psikolojin rahatlar baktın olmuyor eşini ikna yoluna gidersin herşeyden önce sen önemlisin eşin için de ailen için de doğmamış bebeğin için de
seni çoooooook seviyoruz her zaman yanındayız burda canın çok sıkkın olsa da yaz buraya bişeyler yazmak insanı rahatlatır görüşürüz arkadaşım :71:

Zorcummm bi karşılaşamadıkkk. :) Aysencim ben de yazim mi kapalı olsa da:PPP Tancredii hayırlısı neyse o olsun canım ,belki aşılamaya gere olmadan olur, belli mi olur :))) :16: Portakalcımmmm özledim seniiiiiiiiii.

selamlar kuzular nasılsınız
tancredi canım hayırlısı olsun inşlhhh kendiliğinden tutar vardır bundada bi hayır :39:
portim snei merak ediyorum yaaa nasılsın canımcım:10:

zorum sen napıyon kuzuyoksun yine :92:

berrakcım yaz canım ayıpsın yanneeee :27:

kızlar bugün beni çiderden aradılar :52: buraya form doldurmuştum sabahın köründe aradı memorial tüp bebk hastsnden bi doktor :8: adam ismini söledi başta ama ben uyku sersemi olduğum için hiç bişi hatırlamıyorum.formunuza baktık eşinizin fsh değeri spermlerini etkileyebilir veya kanallardada tıkanıklık olabilir veyda üretmiyodur tabi bu en kötüsü dedi.sizinde hsg temizmiş takiplede yumurta büyümüş ve çatlamış dedi:) ben doktora baştan anlltım yükseldiğini kürlerle ama geri düştüğünü
doktorla 5 6 dk konuştuk :61: en son adama dedimki pardon ama siz nerden arıyosunuz :1: o kadar yere forum doldurdum soru sordum ki dedim :1:
eşinizin tüm tahlillerini alıp gelin ücretsiz ön görüşme yapıp doktorlarımızla görüşün 5 6 ürolog var zaten dedi:) kaç yaşındasınız dedi 25 deyince oo allah blir daha 4 5 senelik evlisinizdir dedi deidm hayır 2,5 sene olacak :33: oo süper o zaman dedi
ay bende bi sevindirk oldumki
eşimle konuştuk bir ay sonra tahlil verecek bakalım ne durumda sonrasında oraya gidip görüşücez bakalım
ay ammada uzun oldu :1:

kızlar geldi bilgisayarım ama çoook işim birikmiş ancak toparlıyorum gaçmişede bakamadım nasılsınız?bende aynıyım hafta sonu cuma gibi dr var bakalım düşebilecek miyim?hayırlısı çoook öptüm:54:

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr :80:
off soğuk donuyorummmmmm:68:

aysencim yavrum ne bu kız geçende aramışlardı deme bala bak valla bigün gel bedava tüp derlerse süper olur yavvvvvv ama b:68:nide al yanına :27: öpt seni he bide soğan suyu içsem bana bir zararı olurmu sence yavru hapta içiorum ya yumurtalar için ne dersin?

portakallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nerdesinnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim ya :16::29:

tancredi cnm inşallah buay kendiliğinden yutar cnm sıkı çalışın dersinize :82:

flan sen naptın hayatım yoğunsun sende herhalde ne güsel kafandağılır işmi daha ii işsizlikmş karar veremedim hala:44::96:

hepiniiziiiiiiiiiiii öpt kızlarrrrrrrrrrrrrrr

İyi Geceler Kızlar
Bir kaç gündür giremedim.İŞ yerinden girmem zaten mümkün olmuyor ve işler çok yoğun bu aralar.
Havalar burda da çok kötü ve sürekli elektirik kesintisi yaşıyoruz.Dün eve erken geldim aslında ama elektirikler yoktu komsuda bekledim eşim gelene kadar.10dk geliyorsa 2-3 saat yok.

Ben iyiyim şimdi merak etmeyin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim düşünceleriniz ve desteğiniz için,Hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım.

Sorunlu bi dönem geçirdim.Adet olduğum içinde ruh halim daha da kötüydü ve olumsuz etkiledi beni herşey.Burdan herşeyi yazamıyorum açık açık ama beni dinleseniz bu kadarı da pes dersiniz bu kadar mı herşey üst üste gelir dersiniz.

Çok uzun olacak diye alıntı yapmadım.
Umarım hepimiz için herşey güzel olur.
Bir kaç gün evdeyim,dinlenip kafamı toparlayacağım
Öpüyorum yarın görüşürüz inşallah

İçimde anne olacağıma dair tek bir kıvılcım bile yok.Evliliğim dışında hayatımda bir çok şey kötü gidiyor.Çok kötü bi dönem geçiriyorum.Trafikte giderken bile bi tehlike olsa hemen içimden keşke şimdi ölsem biranda kurtulsam herşeyden diyorum.En kötüsü de babamı çok özlüyorum..Üzülmesinler diye eşimle ailemle içimdekileri paylaşamıyorum onun dışında hep içiime atıyorum..içimde yaşıyorum acımı hep susuyorum..

portakalcım içine atma yaz buraya kim dedi sana anne omıycaksın diye RABBİM böyle bi işaret mi verdi sana ne intiharı duymıyım bi daha evet beklemek çok zor yıpratıcı em maddi hem manevi ama bak kendinde demişsin evliligim çok güzel gidiyo diye kendini ve kafanı topla eşinide ikna et umarım tüp bebege geçersin ama en byük dilegim şu en zor zamanlarında bebeginin gelmesi sana hiç seni ugraştırmadan gelmesi hemde bütün isteyenlere dua ediyorum herkese her isteyene tatırsın anneligi hadi hayırlı geceler kızlar ende gidiyim uyumaya kendinize iyi bakın

kızlar günaydın portakal ne yaptın canım sen dün okuyamamıştım şimdi okudum canım biliyorsun ben psikolojik destek alan birisiyim bundan da hiç rahatsız olmadım nasıl miden ağrıyınca dr gidiyorsun bunda da aynen öyle ve inan bana çok faydalı oldu birkaç terapi dene istersen seni şu anda yoran şeyler belki hafifler ama mümkün mertebe ilaca başlama zaten dr üzüntünün kaynağını öğrenince ilaç vermeyecektir profosyonel destek iyi gelebilir canım çünkü çok yorgunsun kafanı toparlayamıyorsun tabii en iyisi kendin toparlaman ama bazen bu zorlar insanı işinde uzman biri yardımcı olabilir kafa rahat olsun ki daha bebiş gelecek kuzum :34:

zorum ne yapayım hayatım ya uğraşıp duruyorum kendi çapımda işte iş iyi kafa dağıtıyor kabul ediyorumda eve gittiğimizde herkes bir kanepede uyuya kalıyor kuzum böyle uyuya uyuya çocuk olmaz takdir edersinizki hadi şimdi daha başlamadık ama yılbaşı gibi olur sanıyorum gerçi benim işte yılan hikayesine döndü ya neyse öbür taraftan da yaş olmuş 36 adam dersen 40 telef oluruz biz bu yolda vallahi vazgeçsemde kendimi torun sevmeye mi odaklasam bilemedimki şimdi:78:

aysen eko nasılsınız kızlar?karşılaşamıyoruz ama çooook öpüyorum ve kaçıyorum bu arada tancredi ne yaptı acaba?malum iş yoğun okusamda kafada kalmıyorki erken bunama mı başladı nedir?:97:

slm kızlar
nasılsınız bakalım hava buz gibi hiç sevmem ben bu havalrı bahar gelsin her yer çiçek açsın işterim alerjim olmasına rağmen :2:
bu arada beklenmeyen tarihim 26 aralık porticim müsait olursan değiştirirsin tatlım. bu arada iyi olmana sevindim adet dönemi sinirler sapıtıyo bir de başka şeyler eklenince şekil aynı bu :52:
zorxcum bu doğal kür olayını doktoruma sormuştu ben sonuçta ilaçlar da doğadan elde ediliyor ama bu kürlerle hormonları takip etmemizi zorlaştırıyor neyi ne kadar etkileyecek bilemiyoruz demişti o yüzden ben iğne olurken kullanmamıştım ama sen bilirsin tabi
öpüyorum hepinizi :69:

aysen eko nasılsınız kızlar?karşılaşamıyoruz ama çooook öpüyorum ve kaçıyorum bu arada tancredi ne yaptı acaba?malum iş yoğun okusamda kafada kalmıyorki erken bunama mı başladı nedir?:97:

iyiyiz diyelim iyi olalım önce abimiz sonra bebek şimdide ben hastayım idare ediyoruz ufaklıgın burnu ıkalı uyuyamadı iki gece sababhı sabah ettik burun aspiratörüyle açmaya çalışıyorum kıyametler kopuyo emzigini vermeye çalışıyorum kafasını çeviriyo:9:bişey yapcam sanıyo seside kısık ilaç aldık doktordan bugün daha iyi ama bana geçti :25:havalarda çok sogudu ya sizde dikkat edin kendinize

Back
X