- Konu Sahibi portakal_suyu
- #14.741
bu arada yarı yaşımızı bitirmişiz cumartesi günü teyzecikler ama dişimiz çıkmadı daha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz diyelim iyi olalım önce abimiz sonra bebek şimdide ben hastayım idare ediyoruz ufaklıgın burnu ıkalı uyuyamadı iki gece sababhı sabah ettik burun aspiratörüyle açmaya çalışıyorum kıyametler kopuyo emzigini vermeye çalışıyorum kafasını çeviriyobişey yapcam sanıyo seside kısık ilaç aldık doktordan bugün daha iyi ama bana geçti
havalarda çok sogudu ya sizde dikkat edin kendinize
bu arada yarı yaşımızı bitirmişiz cumartesi günü teyzecikler ama dişimiz çıkmadı daha![]()
Kimsenin bişey dediği yok canım ama işte bu beklemeler bizi çok yıprattı.portakalcım içine atma yaz buraya kim dedi sana anne omıycaksın diye RABBİM böyle bi işaret mi verdi sana ne intiharı duymıyım bi daha evet beklemek çok zor yıpratıcı em maddi hem manevi ama bak kendinde demişsin evliligim çok güzel gidiyo diye kendini ve kafanı topla eşinide ikna et umarım tüp bebege geçersin ama en byük dilegim şu en zor zamanlarında bebeginin gelmesi sana hiç seni ugraştırmadan gelmesi hemde bütün isteyenlere dua ediyorum herkese her isteyene tatırsın anneligi hadi hayırlı geceler kızlar ende gidiyim uyumaya kendinize iyi bakın
Haklısın çok haklısın canım.İlaç kullanamam zaten,babamın ölümüyle öncesinde de bi dönem kullanmıştım o ilaçları gitsem şuan ne yazacağını bile tahmin edebiliyorum.Beni olumsuz etkiliyor o ilaçlar.halüsinasyon görüyorum,hep uyumak istiyorum esnemekten konuşamıyorum,başım kalkmıyor daha bi sürü şey yaşıyorum o yüzden kullanmak istemem hele çalışırken hiç..Terapimi de sağolsun zorxx yapıyor :)) İnşallah ciddi ciddi gerek kalmaz böyle bir şeye kadın doğuma bütçe ilaçlara bütçe birde terapiye bütçe ayırırsak yandık :)kızlar günaydın portakal ne yaptın canım sen dün okuyamamıştım şimdi okudum canım biliyorsun ben psikolojik destek alan birisiyim bundan da hiç rahatsız olmadım nasıl miden ağrıyınca dr gidiyorsun bunda da aynen öyle ve inan bana çok faydalı oldu birkaç terapi dene istersen seni şu anda yoran şeyler belki hafifler ama mümkün mertebe ilaca başlama zaten dr üzüntünün kaynağını öğrenince ilaç vermeyecektir profosyonel destek iyi gelebilir canım çünkü çok yorgunsun kafanı toparlayamıyorsun tabii en iyisi kendin toparlaman ama bazen bu zorlar insanı işinde uzman biri yardımcı olabilir kafa rahat olsun ki daha bebiş gelecek kuzum![]()
slm kızlar
nasılsınız bakalım hava buz gibi hiç sevmem ben bu havalrı bahar gelsin her yer çiçek açsın işterim alerjim olmasına rağmen :2:
bu arada beklenmeyen tarihim 26 aralık porticim müsait olursan değiştirirsin tatlım. bu arada iyi olmana sevindim adet dönemi sinirler sapıtıyo bir de başka şeyler eklenince şekil aynı bu
zorxcum bu doğal kür olayını doktoruma sormuştu ben sonuçta ilaçlar da doğadan elde ediliyor ama bu kürlerle hormonları takip etmemizi zorlaştırıyor neyi ne kadar etkileyecek bilemiyoruz demişti o yüzden ben iğne olurken kullanmamıştım ama sen bilirsin tabi
öpüyorum hepinizi![]()
Maşallah kocaman olmuş kuzum ama ben hiç anlamam dişten o yüzden bi fikrim yok geç mi kaldı zamanı var mı? Elbet çıkacak ama merak etme :))bu arada yarı yaşımızı bitirmişiz cumartesi günü teyzecikler ama dişimiz çıkmadı daha![]()
gunaydin kizlar pcdeki sorun ve kkda ki sorunlar nedeniyle bir turlu dogru duzgun online olamiyorum
nasilsiniz hepinizde?gecmise cabucak baktimda porticigim uzulme tatlim bizim sinavimizda bul iste sabir ve umutlu olmak.insallah bu gunleride atlatacagiz hep beraber burada bebislerimizin ne yaptiklarini anlatacagiz guzelimdua et hayatim bol bol baska yapacak hic birseyimiz yok gibi
kotukedisero inan nasil sevindim bilemezsin rabbim bir degil 2 mucize gondermis sana insallah hayirlisiylada kucagina alirsin bebislerini canim darisi hepimizin basina bizim icin bol bol dua et gulum olurmu?hamile kadinlarin duasi kabul olurmus
Aralık ve Ocak Listemiz
d_kupcu_________ 16 Aralık
Princess of Rain____21 Aralık
Tancredi__________? Kasım
aysen_34__________? Aralık
anka1297_________ ?
sevecen86_________?
cicvir_____________?
flan______________26 Aralık
portakal_suyu ____1 Ocak
zorxx____________3 Ocak
![]()
NOT: Günü geçen arkadaşlar durumları hakkında bilgi verebilirler mi?
Selam kızlar
Berrakcım nasılsın?
zorum gez kuzum bu dönemde en güzeli gezmek aslında.evdeyim ya iş hiç bitmiyor valla,valideye gidecektim canım istemedi evde olmanın tadını çıkartayım dedim.biraz sıkıcı geçiyor ama dinlenmekte güzel.
Yumoşların inşallah güzel güzel büyüyordur zorum,kafana takma zaten senin yumoşlar maşallah iyi
neyse bişeyler yiyip geleceğim,gelen olursa görüşürüz öptüm
portim,merhaba nasılsın canım
ama niye gittin portiiiim?artık cok sık giremiyorum,girdiğimdede kimseyle denk gelemiyorum :)
ama niye gittin portiiiim?artık cok sık giremiyorum,girdiğimdede kimseyle denk gelemiyorum :)
portim bu arada benim beklemediğimtarihim 6 ocak.umarım bu sefer gelmez kırmızılarda emeklerim bosa gitmez..bu ayda bir karısıklık oldu tarihimde,11 inde beklerken 9 unda oldum,bakalım canım zaman neyi göstericek.bugun tekrar doktordaydım,yumoslarım iyiymiş.hersey yolunda dedi bakalım c.tesi tekrar gidicem.buyuk ihtimalle allahın izniyle salı veya carsamba günü toplanırmıs yumoslarım :)
mrb canım hoşgeldin,nasılsın?
ay ne güzel haberler bunlar hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah bu defa boşa gitmez emeklerin.
Allah nasip eder inşallah.İyi haberlerle gelirsin inşallah
az kalmış heyecan yaptım şimdi
hosbuldum canım sende hosgeldin.napıyım portim cuma günü adetimin ikinci günüydü gittim doktoruma.yumurta geliştirici iğnelerimi verdi.aldım hayırlısıylA basladım tedaviye.ineleri yapmak zor olsada yapıyorum.alıstım bugun kontrole cagırmıstı gittim.9 solda 8 sağda yumoslarım varmıs.hersey yolunda dedi doktorum
Maşallah cnm Maşallah![]()
İnşallah bu ay vesile olur Ocakta güzel haberi alırız
Hangi iğneyi verdi?
canım netim agır ve kopup duruyo kusura bakma.adetimin 2.günü gittiğimde puregon verdi canım 5 aksam 225 lik vuruldum.bugun kontrole gittim dediğim gibi,yumoslar iyi şükür,puregona devam dedi doktorum 200 e düşürdü 3 aksam daha vurucam.cumartesiye kadar.ayrıca bugun den c.tesiye kadarda vurulmam içinyumoslar kendiğinden catlmasın diye orgulatron verdi.bunu gündüz 2 de vuruyorum.puregonuda aksam 8 de