- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.781
tedavin hayırlı olsun umarım senden güzel haberler alırız moral oluyor bize de ben de geçen ay yumoş toplatmak istedim tüp bebek öncesi dondurma işlemi için ama olmadı bakalım bu ay kısmetse yapıcaz bişeylerportim bu arada benim beklemediğimtarihim 6 ocak.umarım bu sefer gelmez kırmızılarda emeklerim bosa gitmez..bu ayda bir karısıklık oldu tarihimde,11 inde beklerken 9 unda oldum,bakalım canım zaman neyi göstericek.bugun tekrar doktordaydım,yumoslarım iyiymiş.hersey yolunda dedi bakalım c.tesi tekrar gidicem.buyuk ihtimalle allahın izniyle salı veya carsamba günü toplanırmıs yumoslarım :)
canım hangi hastaneye gidiyorsun sen? istanbulda mı ? istersen özelden mesaj at. Fiyatlar uygun geldi bana başka yerlere göre.hosgeldin canım.sagol zorum basladık allahın izniyle.inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere.
canım ben burda bir devlet hastanesi diyim rapor cıkarmak istiyordum,tüp için ama doktor 2 kez daha asılama önerdi iğneli olması gerekiyormus.bende hiç yaptırmak istemiyordum ama işte bakıyım dedim ilaç raporunu cıkartıyımda nekakdar tutucak.baktım 400 civarı iğnler tuttu sadece 160 ta hastanye vercektim son anada vazgecrtim.bu gittiğim hastaneyi cok istiyordum.hep aklımın bir köşesinde orası vardı.bir arkadasımda 6 yılık evli.6 asılamasından sonra orda ilk denemesinde tutmustu,bayaıda vbir arastırmıstım.hep iyi seyler okudum.toplam paket fiyatları var.5000 tl.iğnelerin yumurta takibin,yumurta toplama işlemin transferin hepsi içinde.bende tam paketten baslıycaktım.ilaç raporum aklıma geldi.hastanede yetkili banla konustum eger ilaçlar benden olursa sadece hastaneye 3500 tl vericem.ilaçlarımda şimdilik 820 tl tuttu bakalım..en azından belkide böyle olunca 5.000 tl gidip gelmelerimle tplam 5000 tl olur
slm kızlarrr hiç iyi değilim kistim tekrarlamış beynimden vurulmuşa döndüm yine aynı kist çikolata kisti okadar üzgünümki neler çektim ben ondan tek tüpüm gitti onun yüzünden yumurtam var 2 tane 13 mm şuan ikiside pazar tekrar bakıcak bakalım ona göre iğne vericek ama üzgünüm umutsuzum yorgunum kafam sorularla dolu doktorum tam bir odun insan moral verir büyümemiş dio bana yumurtaların..tüp dio bana Allahım dua edin kızlar büyüsün inş ve aşılamayla hamile kalayım yaa artık güzel hbr almak istiyorum ya rabbim daha büyük dertlerler sınamasın ama buda büyük bir acı bazen olmucak gibi gelio hiç amannn neyse öpt görüşürzü bide bukafala misafir akşama başım çatlıo ağrıdan bide:95:
slm kızlar nasılsınız bakiim :80:
ben iyiyim ay sonuna kadar takılıyorum işte tedavi falan ocakta başlıycak eğer rahmin durumu iyi olursa ama bakalım belki gerek kalmaz tedaviye belli mi olur
porticim beklenmeyen tarihim 26 aralık canım 28'inde kanda gebelik testi yap dedi doktor.Gerçi bende hiç gebelik belirtileri yok ama çıkmayan candan ümit kesilmiyo
gunaydin kizlar nasilsiniz vallahi o tembellik uykusumu diyelim bendede var ozellikle ikindiden sonra geliyor bir bas agrisiyla beraber azcik sekerleme yapiyorum onceden hic olmazdi bu durum.
yarin adet gunum bakalim gelecekmi benimkisi hsgden sonraki ilk adetim olmasam ne olur hamile olsam ne olur sanki.dun test yaptim yok yine ikinci cizgi
kalktim daha yeni kar var yine burada bugun.cok seviyorum kari cokEki Görüntüle 115762
temizlik yapacagim simdi kolay gelsin bana:86:
Geçmiş olsun canım aynı olay burdada oldu bi arkadaşın arabasının üzerine çatı düşmüş,bir kaç araba da pert olmuş.Allah korusun hepimizi ter türlü felaketlerden.Dikkat et kendine.kızlar nasılsınz?portakalcığım iyidir canım şükür ama bugün bir sıkıntı oldu çok rüzgar vardı babamların arabanın üzerine kiremit düşmüş camı falan indirmiş onunla uğraştık bütün gün onun dışında iyidir şükür ama geçmişe dönemedim herşey yolunda değil mi kızlar?bu arada 2 gün şehir dışındayım pazartesi görüşürüz inşallah çoook öpüyorum
selam kizlar nasilsiniz.ben biraz belimi incittim sanirim oglusu yikarken bu yüzden dün isi birakip eve döndüm.bugunde ise gitmiycem umarim p.tesiye kadar gecmis olur.burda bugün acayip kar yagdi.yürürken benim oglanin beline geliyodu nerdeyse.onla yürüyü$ yapip karin keyfini cikarttik. hepiniz ayri ayri öpüdünüz
cok sagol porticim.valla helede bugün baya bir tadini cikardikİnşallah gerek kalmaz canım tedaviye bütün temennim bu.Yüzümüz gülsün artık
Kendimden geçtim burdan sizlerden hamile haberi alsam en az kendim kadar sevineceğim.
Allah büyük bakalım,hayırlısı inşallah
İnşallah gelmez bir kaç gün sonra çift çizgiyi görürsün canım
Geçmiş olsun canım aynı olay burdada oldu bi arkadaşın arabasının üzerine çatı düşmüş,bir kaç araba da pert olmuş.Allah korusun hepimizi ter türlü felaketlerden.Dikkat et kendine.
Çook geçmiş olsun canım,daha dikkatli ol.iyi bak kendine
Bu arada çok şanslısın karın tadını çıkartıyorsun doya doya ooh
Canım benim ya of şimdi okudum,çok üzüldüm resmen içim titredi nerden çıktı şimdi ya bu salak kist.
Tekrarlama olasılığı var mıydı bu körolasıcanın.
kıyamam ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Yumurtan büyümüş işte canım,daha 11.gündesin kötü değil benimde yavaş büyüyo.
aşılama için 16 yeterli değil mi zaten?Moralini bozma henüz hiç bir şey bitmiş değil.Umudunu kaybetme canımcım.İnşallah bu ay olacak herşeye rağmen,herşeye inat olacak :103:
ah sorma hayatım okadar lafama takıldıki evt tekrarlayan bir kist kurtuluşun yok ama biliosun ben çok ağır bir ameliyat geçirdim ya zaten sol taraf gitti hernekadar iş görür diolardı ama yok işte bide şimdi sağlıklı tarafımda kist sağda ya öyle üzgünümki bak ne yumurtaya ne başka bişeye kiste acaip üzüldüm yıkıldım desem yeri tmm tüp yapalım ama öle bişiki tüpte bile şansını azaltıyo bu pis şey rabbim daha fazla bizi sınamasın inşallah başka dicek bişi bulamıorum ağlasam sabaha kadar susmam o derece doluyum şuanda..hadi diorum üzülmücem diorum umutlu olucam diorum olucak olucak diyorummm ama yok olmuyo bişi çıkıyobaşım çatlıo çok feciyim
selam canlar ben çok fena hasta oldum dünden beri kalkamıyom yatakdan gece acillik oldum
faranjit öksürük grip nezle bronşit hepsi birbirine karışmış iğne yedim geldim ama hala aynıyım
ateşimde 39 a çıkmışantibiyotik bir sürü ilaç verdi bakalım :85:
zorum seni merak ettim ondan girdim inan ağladın okuyunca
bu çikolata kisti nasıl bişeyki böle tekrarlıyo daha kaç ggün önce gittin doktora bişey yoktu bir iki gündemi çıktı kahrolası şeymoralini bozma canım şu aşılam işi bitsin soğan suyu felan bitkisel şeylerle eritsin inşlhh
ayrıca yumoşunda gayet normal
benim ilk ay 17 günd eiğne vuruldu 2 ay 13 günde yani belli olmuyo hem ne güzel büyümüşler
o doktorda felaket tellalı gibi yaa sinir oldum iice
daha fazla duramıyom
baksaniza oglusuma nerdeyse beline kadar kara gömüldü yürürken
harika bişey ya keşke burda da olsa o kar.
Egeye bak kocaman olmuş maşallah
slm kızlar nasılsınız bakiim :80:
ben iyiyim ay sonuna kadar takılıyorum işte tedavi falan ocakta başlıycak eğer rahmin durumu iyi olursa ama bakalım belki gerek kalmaz tedaviye belli mi olur
porticim beklenmeyen tarihim 26 aralık canım 28'inde kanda gebelik testi yap dedi doktor.Gerçi bende hiç gebelik belirtileri yok ama çıkmayan candan ümit kesilmez.
canım öncelikle bu kısmı şimdi gördüm.sen tüp ebbege basladında rahimdemi bi sorun cıktı anlayamadım.kusura bakma eskisi kadar sık giremiyorum.eskileride cok dfazla takip edemediimden okuyamadım.hayırlısı olsun canım,umarım bebeişin süpriz yapar sana bu ayda gerek kalmaz tedaviye :)
tedavin hayırlı olsun umarım senden güzel haberler alırız moral oluyor bize de ben de geçen ay yumoş toplatmak istedim tüp bebek öncesi dondurma işlemi için ama olmadı bakalım bu ay kısmetse yapıcaz bişeyler
canım hangi hastaneye gidiyorsun sen? istanbulda mı ? istersen özelden mesaj at. Fiyatlar uygun geldi bana başka yerlere göre.
slm kızlarrr hiç iyi değilim kistim tekrarlamış beynimden vurulmuşa döndüm yine aynı kist çikolata kisti okadar üzgünümki neler çektim ben ondan tek tüpüm gitti onun yüzünden yumurtam var 2 tane 13 mm şuan ikiside pazar tekrar bakıcak bakalım ona göre iğne vericek ama üzgünüm umutsuzum yorgunum kafam sorularla dolu doktorum tam bir odun insan moral verir büyümemiş dio bana yumurtaların..tüp dio bana Allahım dua edin kızlar büyüsün inş ve aşılamayla hamile kalayım yaa artık güzel hbr almak istiyorum ya rabbim daha büyük dertlerler sınamasın ama buda büyük bir acı bazen olmucak gibi gelio hiç amannn neyse öpt görüşürzü bide bukafala misafir akşama başım çatlıo ağrıdan bide:95:
burdan size yollayalim birazini:)) sagol canim..egecik günden güne büyüyoyavas yavas büyütmeye calisiyoruz:)bide yemek yese dahada büyüycekte nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?