Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam Kızlar

flancım nasılsın?İşler nasıl gidiyor?

zorum çok içme bu aralar kahveyi ve sigarayı özellikle de sigarayı azalt canımcım sigara tüketimin ilaçlar üzerindeki etkisini biliyorsun.yumoşlar inşalalh istenilen büyüklüğe ulaşmıştır,çatlatma iğnesi yapılacağı gün ve soneasındaki 36 saatte de sigaraya dikkat et.

aysencim yarın başlıyorum kuzum.Öğlen çıktık evden daha yeni girdik :) Acayip yağmur var sel götürüyoor...kar yağsa daha iyi

slm kızlar nasılsınız bakiim :80:
ben iyiyim ay sonuna kadar takılıyorum işte tedavi falan ocakta başlıycak eğer rahmin durumu iyi olursa ama bakalım belki gerek kalmaz tedaviye belli mi olur
porticim beklenmeyen tarihim 26 aralık canım 28'inde kanda gebelik testi yap dedi doktor.Gerçi bende hiç gebelik belirtileri yok ama çıkmayan candan ümit kesilmiyo

tedavin hayırlı olsun umarım senden güzel haberler alırız moral oluyor bize de ben de geçen ay yumoş toplatmak istedim tüp bebek öncesi dondurma işlemi için ama olmadı bakalım bu ay kısmetse yapıcaz bişeyler

canım hangi hastaneye gidiyorsun sen? istanbulda mı ? istersen özelden mesaj at. Fiyatlar uygun geldi bana başka yerlere göre.

gunaydin kizlar nasilsiniz vallahi o tembellik uykusumu diyelim bendede var ozellikle ikindiden sonra geliyor bir bas agrisiyla beraber azcik sekerleme yapiyorum onceden hic olmazdi bu durum.

yarin adet gunum bakalim gelecekmi benimkisi hsgden sonraki ilk adetim olmasam ne olur hamile olsam ne olur sanki.dun test yaptim yok yine ikinci cizgi

kalktim daha yeni kar var yine burada bugun.cok seviyorum kari cok

temizlik yapacagim simdi kolay gelsin bana:86:

kızlar nasılsınz?portakalcığım iyidir canım şükür ama bugün bir sıkıntı oldu çok rüzgar vardı babamların arabanın üzerine kiremit düşmüş camı falan indirmiş onunla uğraştık bütün gün onun dışında iyidir şükür ama geçmişe dönemedim herşey yolunda değil mi kızlar?bu arada 2 gün şehir dışındayım pazartesi görüşürüz inşallah çoook öpüyorum

selam kizlar nasilsiniz.ben biraz belimi incittim sanirim oglusu yikarken bu yüzden dün isi birakip eve döndüm.bugunde ise gitmiycem umarim p.tesiye kadar gecmis olur.burda bugün acayip kar yagdi.yürürken benim oglanin beline geliyodu nerdeyse.onla yürüyü$ yapip karin keyfini cikarttik.hepiniz ayri ayri öpüdünüz

slm kızlarrr hiç iyi değilim kistim tekrarlamış beynimden vurulmuşa döndüm yine aynı kist çikolata kisti okadar üzgünümki neler çektim ben ondan tek tüpüm gitti onun yüzünden yumurtam var 2 tane 13 mm şuan ikiside pazar tekrar bakıcak bakalım ona göre iğne vericek ama üzgünüm umutsuzum yorgunum kafam sorularla dolu doktorum tam bir odun insan moral verir büyümemiş dio bana yumurtaların..tüp dio bana Allahım dua edin kızlar büyüsün inş ve aşılamayla hamile kalayım yaa artık güzel hbr almak istiyorum ya rabbim daha büyük dertlerler sınamasın ama buda büyük bir acı bazen olmucak gibi gelio hiç amannn neyse öpt görüşürzü bide bukafala misafir akşama başım çatlıo ağrıdan bide :95:

Canım benim ya of şimdi okudum,çok üzüldüm resmen içim titredi nerden çıktı şimdi ya bu salak kist.
Tekrarlama olasılığı var mıydı bu körolasıcanın.
kıyamam ya neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Yumurtan büyümüş işte canım,daha 11.gündesin kötü değil benimde yavaş büyüyo.
aşılama için 16 yeterli değil mi zaten?Moralini bozma henüz hiç bir şey bitmiş değil.Umudunu kaybetme canımcım.İnşallah bu ay olacak herşeye rağmen,herşeye inat olacak :103:

İnşallah gerek kalmaz canım tedaviye bütün temennim bu.Yüzümüz gülsün artık
Kendimden geçtim burdan sizlerden hamile haberi alsam en az kendim kadar sevineceğim.
Allah büyük bakalım,hayırlısı inşallah

İnşallah gelmez bir kaç gün sonra çift çizgiyi görürsün canım

Geçmiş olsun canım aynı olay burdada oldu bi arkadaşın arabasının üzerine çatı düşmüş,bir kaç araba da pert olmuş.Allah korusun hepimizi ter türlü felaketlerden.Dikkat et kendine.

Çook geçmiş olsun canım,daha dikkatli ol.iyi bak kendine
Bu arada çok şanslısın karın tadını çıkartıyorsun doya doya ooh

cok sagol porticim.valla helede bugün baya bir tadini cikardik

ah sorma hayatım okadar lafama takıldıki evt tekrarlayan bir kist kurtuluşun yok ama biliosun ben çok ağır bir ameliyat geçirdim ya zaten sol taraf gitti hernekadar iş görür diolardı ama yok işte bide şimdi sağlıklı tarafımda kist sağda ya öyle üzgünümki bak ne yumurtaya ne başka bişeye kiste acaip üzüldüm yıkıldım desem yeri tmm tüp yapalım ama öle bişiki tüpte bile şansını azaltıyo bu pis şey rabbim daha fazla bizi sınamasın inşallah başka dicek bişi bulamıorum ağlasam sabaha kadar susmam o derece doluyum şuanda..hadi diorum üzülmücem diorum umutlu olucam diorum olucak olucak diyorummm ama yok olmuyo bişi çıkıyo başım çatlıo çok feciyim

selam canlar ben çok fena hasta oldum dünden beri kalkamıyom yatakdan gece acillik oldum
faranjit öksürük grip nezle bronşit hepsi birbirine karışmış iğne yedim geldim ama hala aynıyım
ateşimde 39 a çıkmış antibiyotik bir sürü ilaç verdi bakalım :85:

zorum seni merak ettim ondan girdim inan ağladın okuyunca
bu çikolata kisti nasıl bişeyki böle tekrarlıyo daha kaç ggün önce gittin doktora bişey yoktu bir iki gündemi çıktı kahrolası şey moralini bozma canım şu aşılam işi bitsin soğan suyu felan bitkisel şeylerle eritsin inşlhh
ayrıca yumoşunda gayet normal
benim ilk ay 17 günd eiğne vuruldu 2 ay 13 günde yani belli olmuyo hem ne güzel büyümüşler
o doktorda felaket tellalı gibi yaa sinir oldum iice

daha fazla duramıyom

Varya şimdi okuyunca ilk aklıma gelen salak doktorun ilk gittiğinde alttan bakmaması oldu.
Üstten çok iyi görünse zaten diğer doktorlar adetliyken alttan bakmazlar yani onlarda bayılmıyorlardır milleti öyle muayene etmeye.Sinir oldum doktora,söyleyecek çok şey var ama seni sinirlendirmek canını sıkmak istemiyorum.
Kullandığın ilaç tetiklemiş olabilir mi büyümesini,ne kadarmış nasıl olacak tedavisi bunlar hakkında bişey öğrenebildin mi canım?
Her defasında gerçekten bişey çıkıyor ve çok üzülüyorum senin adına,bugün aklımdan çıkmadın,nasıl bir şans var bizde diye düşündüm .
Umudumuzu kaybetmemiz lazım,Allah dermanı olmayan dert vermesin.
seni çok seviyorumm canım benim,habersiz bırakma,aklım sende

Çook geçmiş olsun kuzum,dikkat et kendine iyi bak.
Allah şifa versin tez zamanda

sana özelden yazdım tancredicim.

canım ya.....nasıl üzüldüm anlatamam,ama bu bizim sınavımız galiba canım,en azından maddi manevi zor olsada,asılamayla yada tüple sansımız var.napalım.doktorlara gidip geldikce okadar cok dertli insanlar varkş.kiminin eşinde hiç sperm yok,teseyle aradıkları halde hiç bulunamıyor,kimindede rahimleri cift oluyo sekli farklı oluyor,allahtan dermansız derdimiz yok.olmıycak demiyorlar.en azından sansımız var.ben inanıyorum tatlım olucak,fazla yıpratma kendini yumosların gelişmesindede morale ihtiyacın var.bunu yasıyorsun iğnelerini oluyosun masraf ediyorsun o yüzden lütfen kendini fazla yıpratma,

burdan size yollayalim birazini:)) sagol canim..egecik günden güne büyüyoyavas yavas büyütmeye calisiyoruz:)bide yemek yese dahada büyüycekte nerdeee

Yok yok sen yollama biz toplanıp sana gelelim :)) o daha iyi
Nedense çocuklar o yaşlarda pek yemek yemiyorlar canım bizdede var bitane,nerde gereksiz şey var onları yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…