- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #14.801
Sevtapcım nasılsın canım?
iyiyim canım sen nasılsıngiremedim 2 aksamdır
[ı]sağol canım iyiyim bende bişeyler söyledim kahvaltı yapacağım şimdi.
Dün akşam baktım,yoktun.herşey yolunda mı,ne var ne yok?[/ı]
[ı]tatlım şimdilik çıkmak zorundayım,öpüyorum seni görüşürüz[/ı]
slm canlar 2 de gidiyorum doktora bakalım ne olmuş bugün karar verilcek sanırım ne yapıcağımıza umarım ii şeyler olur artık gelince hbr veririm öpt dua edin kızlarrr
evt kızlarr 2 tane yumurtam var 18mm yarına kadarda büyür dedi sabahtan iğnemi yapıcam salı günüde aşılama yapıcak bakalım nasipse inşallah tutar içimden bi ses olmucak desede yinede ufacık bi umut işte rabbim büyük öpt sizi
Yok yok sen yollama biz toplanıp sana gelelim :)) o daha iyi
Nedense çocuklar o yaşlarda pek yemek yemiyorlar canım bizdede var bitane,nerde gereksiz şey var onları yiyor.
evt kızlarr 2 tane yumurtam var 18mm yarına kadarda büyür dedi sabahtan iğnemi yapıcam salı günüde aşılama yapıcak bakalım nasipse inşallah tutar içimden bi ses olmucak desede yinede ufacık bi umut işte rabbim büyük öpt sizi
bende hamile olmayı bekliyorum 7 yıldr umudum var gelcek bi iki ay sona tekar çalışmaya başlıcam
hadi bakalım zorcum inan çok heyecanlıyım dua ediyorum sana inşallah tutacak aşılaman ve hepimiz çok sevineceğizevt kızlarr 2 tane yumurtam var 18mm yarına kadarda büyür dedi sabahtan iğnemi yapıcam salı günüde aşılama yapıcak bakalım nasipse inşallah tutar içimden bi ses olmucak desede yinede ufacık bi umut işte rabbim büyük öpt sizi
İnşallah hamile olacaksın canım umudunu kaybetme nedir sendeki problem adı konmuş bir şey var mı?bende hamile olmayı bekliyorum 7 yıldr umudum var gelcek bi iki ay sona tekar çalışmaya başlıcam
geçmiş olsun aysencim iyice dinlen havalar felaket sıcaklık birden düşüyor adapte olmakta güçlük çekiyoruz aman dikkat :2:selam canlar ben çok fena hasta oldum dünden beri kalkamıyom yatakdan gece acillik oldum
faranjit öksürük grip nezle bronşit hepsi birbirine karışmış iğne yedim geldim ama hala aynıyım
ateşimde 39 a çıkmışantibiyotik bir sürü ilaç verdi bakalım :85:
sevtapcım benim özel mesaj kutusu boş canım silindi mi acaba anlamadım yaasana özelden yazdım tancredicim.
gunaydin kizlar
nasilsiniz benim kirmizi kart geldi yine dun kor olasica bu ayda yok bebek guya rahim filminden sonra hamile kalma sansin cok diyordu doktor
hasta olan arkadaslarim gecmis olsun zorcugum canim uzulme insallah hersey yolunda gider seninay benimde acaip karnim agriyor sicak su lastigi koydum gobuse bakalim gececekmi? icin
canım cok sevindim.öyle umutsuz olma olurmu.ne zman ve hangi yolla geliceklerini bilemiyoruz.inşallah asılaman olumlu sonuc verir tatlım.
bu arada 2 yumurtam olustu demişsin,sen iğnemi kullanıyodun yoksa hapmı(yumurta geliştirici olarak)
olumsuz düsünmek yok bak ne güzel iki yumurta varmis.insallah tutar canim ve bize güzel haberleri verirsin.dualarim seninle..
ben geldim iyiyiz değil mi?geçmişi okudum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende durum aynı hafta sonu dr vardı ama şehir dışına çıkmak zorunda kalınca gidemedim bugün yarın giderim herhalde yazarım o zaman çoook öpüyorum buralardayım ben
slm canlarım
hadi bakalım zorcum inan çok heyecanlıyım dua ediyorum sana inşallah tutacak aşılaman ve hepimiz çok sevineceğizdiğer olumsuzlukların hepsini bir tarafa bırak ve aşılamaya konsantre ol canım morak çoooook önemli
esselam canlar nasılsınız bakalım benim salak pc bozulmuştu dünden beri açılmıyodu şimdi kendi kendine açıldısevindim tabi tamiri gitmekden kurtuldu :86:
tancredi sağol kuzum havalardan mı neyden anlamadım sanki karın üstünde yattım
şimdide sesim kısıldı grip ve öksürükden ses tellerim zarar görmüş galiba hiç sesi,m çıkmıyogeçmezse yarın egzamam için kontrole gittiğimde onun içinde gidicem artık
bütün hastalıklar üst üste geldi hepsini çektim mıknatıs gibi kendime
sen nasılsın bakalım
prenses canımcım o hsg olayını bende çok bekledim hani belki olurda şansım döner diye ama şan 360 derece dönüyo bize :95:
zorumda iğnesini yapmış yarın aşılama olacak inşlhhh
kuran okudum az önce dua ettim bol bol sana ve hepimize
portim nerdesin bakayım yavru kuşum
bahtsız kader arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?