Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar , nasılsınız ? Zorcum hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm. Portakalım özledimmm. Hava da bugün çok güzel. Dün biraz saçlarımı kestirdim uçlarından :))) Uzun zamandır kuaföre gitmemiştim.Bizim evin hemen yan tarafına kuaför açıldı da , yakın olunca rahat oluyo. :))) Sizler napıyosunuz kızlar ??? Bildik isimler dışında benim msjıma pek cevap veren olmuyo ama :PP Ben yine de sorayım dedim. :)

iyidir canım sende iyisin inşallah bebek de çok tatlı maşallah Allah analı babalı güzel günlere büyümek nasip etsin inşallah ben kendi adıma sana geçmişte cevap yazdım canım ama sanırım bebek olduğu için yoğunsun farkedemedin :93:

slmmmm canlarrr bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benimm :16::16::16:Allah hepinizin gönlünden geçen ne varsa nasip etsin inşallah..

aşılamam oldu doktor ii güsel dedi ne güzelse :27: bende dün anneme gittim orda kaldım hiç kalkmadım desem yeri ilkgün enazından dikkat edeyim dedim bundan sonrası nasip Allahım inşallah yüzümüze güler bakalım doktorum bana hernekadar imkansız!!!! desede rabbim büyük ben ümidimi kesmiycem :21:

aysencim kuşum geçmiş olsun cnm ya kıyamam çok dikkat et kendine astım diyince şok oldum ufak bir üşütme derken aman cnm dikkat et kendine

portakalım cnm benim sen beni aramasanda biliorum beni merak ettiğini cnm suç bende msj atmadım valla dün mal gibi yattım bütüngün :27:

flancım ekocum berrakçım tancredi sevtap skorpion princess hepinizi öpt kızlar unuttuğum kimse yoktur inşallah ay sevgi kelebeği oldum sanki :27::27: :52: ama içimde bi huzur var anlamsız sonunda bişi başardığımdan olsa gerek ay neyse uzattım görüşürüs canlar:16::76:

Biz de iyiyiz kızlarrrr.Evet flancım seni hatırlıyorum. :16: Bu aralar pek bakamıyorumm.Annem kalmaya gelicek 1 haftalığına, o zaman bakarım bol bol.

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Kızlar,Nasılsınız?:71:

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :70:

Zorum aşılaman tekrar hayırlı olsun canım.
Çalışmaları bırakma derim,bence hergün devam et.Bişey olacak sorun olur mu diye de sakın korkup,endişelenip yapmamazlık yapma.Şansını arttırmış olursun böylece,ilişkiyi kısatlamıyor doktorlar adete kadar.

Öyle boş boş yatmakla olmaz,çalışmalara devam :))
İnşallah tutar canımcım,dua ediyorum ve içindeki o anlamsız mutluluğu anlıyorum,nedense çok tanıdık geliyor.Bişeyi yapmış olmanın verdiği mutluluk insanı bir nebzede olsa rahatlatıyor,inşalalh sonunda da yüzümüz gülecek.

Berrakcım anneciğin nasıl canım?
Oh yaşadın valla annen gelince :21:

Son düzenleme:
Günaydın :71:
Henüz kimse gelmemiş,tabi ben evdeyim müsayitim ya kimse olmaz bugün de :))
Her konuda ne kadar şanslı olduğum burdanda belli :19:

kuşum şanslısın işte burdayım öle düşünme şansımız açık mutluyuz mesuduz ay herşey harika :27:böyle düşüncez artık yavru :103:takalım gözlükleri tozpembe görelim:103:

flancım hoşgeldin cnm nasılsın keyifler nasıl?:16:

portakalım evt 2 gün var kuşum umarım arka arkaya güzel haberler alırız buay:21:

slm kızlar
hava çok güzel bugün istanbulda keşke gezme şansın olsaydı dışarıda :63:
dün akşam kanda gebelik testi yaptırdım bugün sonuçları alıcam. çarşamba günü adet oldum zannettim ama kesildi birkaç damla sonra. doktoru aradım şimdi bunu adet başlangıç günü olarak mı sayıcaz diye. kanda gebeliğe baktır ona göre konuşalım dedi. Keşke yerleşme kanaması olsa ya :31:
akşamüstü sonuçları alıcam. iyi kötü artık paylaşırım sizle de..
görüşürüz muckk

slmmmm canlarrr bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benimm :16::16::16:Allah hepinizin gönlünden geçen ne varsa nasip etsin inşallah..

aşılamam oldu doktor ii güsel dedi ne güzelse :27: bende dün anneme gittim orda kaldım hiç kalkmadım desem yeri ilkgün enazından dikkat edeyim dedim bundan sonrası nasip Allahım inşallah yüzümüze güler bakalım doktorum bana hernekadar imkansız!!!! desede rabbim büyük ben ümidimi kesmiycem :21: QUOTE]
zorxcum aşılaman hayırlı olsun hayatım şu talihi seninle kıralım artık yaw çok istiyorum gönülden :emir_bebek:

selam canlar alıntı yapıp yazamadım pek durcak gibi değilim sabah beri hastanedeyiz
malesef astım bronşit olmuşum :59: hava verdiler yarım saat filmler tahliller
bir sürü ilaç verdi doktor her sabah akşam hava vercem kendime sigara içmiycektim zaten ama sigara içilen ortamdada asla durmuycakmışım :58:
hafta sonu babam gelip alıcak annemlerin yanına gidicem 15 20 gün orda kalıcam herhalde
zorum aşılamn sorunsuz geçmiştir inşlhh tutar
banada dua etmeyi unutmayın
öpüyorum :58:
aysencim geçmiş olsun canım ben de çocukken bronşit geçirdim kardeşimde de astım bronşit var iyileşince geçip giden bir şey değil sık sık hastalanırsan tekrarlar ben her grip olduğumda bronşite çevirirdi hemen genç kız olunca bünye biraz kuvvetlendi herhalde atlattım aman üşütmemeye çalış geçmiş olsun tekrar

kızlar ben iyiyi sağolun ama oğlum aradı şimdi ateşlenmiş onu almaya gidiyorum hastaneye götüreceğim onunla uğraşırım sanırım gelemezsem haberiniz olsun öptüm:50:

Selam kızlar

tancredi inşallah sonuc pozitif çıkar canım.Haber ver mutlaka.

flancım oğluna geçmiş olsun canım,inşallah çok ciddi bi durum yoktur,ateşi düşer hemen.

Back
X