Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr:80:

tancredi hayatım noldu test sonuçların inşallah inşallah gönülden diliyorum cnm umarım bebeğin gelmiştir habersiz bırakma :16:

portakalım sen napıon kuşum??

flancım geçmiş olsun oğluna cnm umarım çabucak geçer:16:

aysen yavru sen nasıl oldun cnm hber ver :16:

yok kızlar 2 aydır aldığım o kadar hormon boşa gitti sonuç negatif :14: bu ay yumoşlar istenen seviyeye gelmeyince aslında ümidi kesmiştim ben ama doktor daha büyür hamile kalma olasılığın çok yüksek diyip diyip durdu onu da anlıyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyo bir de dün gelen birkaç damla lekelenme olunca koca bir yandan hamilesin triplerinde ümitlendim yani :31: yok yere gaza getiriyolar insanı yaa off hiç bu kadar üzülmemiştim :14:

yok kızlar 2 aydır aldığım o kadar hormon boşa gitti sonuç negatif :14: bu ay yumoşlar istenen seviyeye gelmeyince aslında ümidi kesmiştim ben ama doktor daha büyür hamile kalma olasılığın çok yüksek diyip diyip durdu onu da anlıyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyo bir de dün gelen birkaç damla lekelenme olunca koca bir yandan hamilesin triplerinde ümitlendim yani :31: yok yere gaza getiriyolar insanı yaa off hiç bu kadar üzülmemiştim :14:

cnm valla çok üzüldüm sanada üzülme diyemiycem saçma olucak anlıorum şuan neler hissetiğini...valla doktorların moral vermelrimi ii yoksa odun gibi davranmalrımı bilmiyorum cnm aama napalım cnm yılmıycaz biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allaha kalmış elbet birgün olucak ama inşallah çok beklemeyiz çok yıpratıcı birşey çünkü öbüray gelicek umutsuzluğa kapılmak yok:16:

gecmiş olsun aysencim,fena kapmısın şifayı.ailenin yanına kendini daha iyi hissedersin ve cabuk düzelirsin inşallah canım

sağol kuzum henüz gidemedim hastane doktor işlerimi halledeyim hafta içi gidicem inşlhh
sende iyisindir umarım tedavi nasıl gidiyo :49:
Zorum nerdesin,ne yaptın arayamıyorum ama aklım sende merak ediyorum çok.
İnşallah sorunsuz bir şekilde olmuştur aşılaman ve inşallah bebişin yola çıkmıştır..

Selam canım,
Ben iyiyim sen ve kızın nasılsınız bakiim ?
Ben de özledim canım pek denk gelemiyoruz.
Saçlar kesilmiş ooh sen bundan sonra kuaförden çıkmazsın :))

Canım benim ya baya kötü olmuşsun sen demek ki..
Çok büyük geçmiş olsun,dikkat et kendine.Kıyamam ya herşey çekiyor adeta bizi hayret ediyorum başımıza gelenlere..
Özleteceksin yani kendini,neyse iyi ol sende..Anneciğin şimdi seni iyileştirir gönderir.Allah şifa versin kuzuum.

sağol kuzum evet herşey bizi çekiyo dicek kelime yok
bir sürü hastalığım var çok şükür :92:
sen nasılsın denk gelmiyorum msn de felan :29:
aysenciğim Allah şifa versin canım güle güle git gel inşallah:71:
teşekkür ederim tatlım rabbim tüm hastalara şifa versin
slmmmm canlarrr bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum canlarım benimm :16::16::16:Allah hepinizin gönlünden geçen ne varsa nasip etsin inşallah..

aşılamam oldu doktor ii güsel dedi ne güzelse :27: bende dün anneme gittim orda kaldım hiç kalkmadım desem yeri ilkgün enazından dikkat edeyim dedim bundan sonrası nasip Allahım inşallah yüzümüze güler bakalım doktorum bana hernekadar imkansız!!!! desede rabbim büyük ben ümidimi kesmiycem :21: QUOTE]
zorxcum aşılaman hayırlı olsun hayatım şu talihi seninle kıralım artık yaw çok istiyorum gönülden :emir_bebek:

aysencim geçmiş olsun canım ben de çocukken bronşit geçirdim kardeşimde de astım bronşit var iyileşince geçip giden bir şey değil sık sık hastalanırsan tekrarlar ben her grip olduğumda bronşite çevirirdi hemen genç kız olunca bünye biraz kuvvetlendi herhalde atlattım aman üşütmemeye çalış geçmiş olsun tekrar

sağol canım bende okurkende çalışırkende senede bir yakalanırdım bronşite ama hiç bu kadar fenası olmamıştı ve birde uzun zamandır olmuyodu
benim bünye hala kuvvetlenmedimi nedir :27: hem boyuna hem enine ama :52:

kızlar ben iyiyi sağolun ama oğlum aradı şimdi ateşlenmiş onu almaya gidiyorum hastaneye götüreceğim onunla uğraşırım sanırım gelemezsem haberiniz olsun öptüm:50:
çok geçmiş olsun kuzum rabibm şifa versin oğluşuna ve tüm hastalaar inşlhhh

üfff canımmm yaaa ne desem bilemiyorum bende artık daha ne kadar tırnaklamamız ne kadar aşındırmamız lazım hastane yollarını :59:
olsun kuzum biizm için her ay yeni umutlar demek tedavin bu ay devam eder inşlhhh bir dahakş ay hiç bir aksilik olmazda kara bahtımız kör talihimizi kırarız artık :58:

Canım benim üzüldüm ve insan söyleyecek söz bulamıyor.
Yine yüzümüz gülmedi.
O kadar çaba,maddi,manevi çöküyo insan.
Umarım bundan sonra şansımız döner canım benim.

zorum ben iyiyim canım sen nasılsın?
Bişey var mı diye sormayacağım,sessiz sedasız gelsin minnişin inşallah.

aysencim nasıl oldun canım?Umarım kısa sürede atlatırsın kuzum.Özledim valla denk gelmiyoruz,açık gördüğümde de hep dışardasın anacım bi durmuyorsun ki pc başında :12:

Canım benim üzüldüm ve insan söyleyecek söz bulamıyor.
Yine yüzümüz gülmedi.
O kadar çaba,maddi,manevi çöküyo insan.
Umarım bundan sonra şansımız döner canım benim.

zorum ben iyiyim canım sen nasılsın?
Bişey var mı diye sormayacağım,sessiz sedasız gelsin minnişin inşallah.

aysencim nasıl oldun canım?Umarım kısa sürede atlatırsın kuzum.Özledim valla denk gelmiyoruz,açık gördüğümde de hep dışardasın anacım bi durmuyorsun ki pc başında :12:

sağol kuzum biraz daha iyiyim çok şükür
gece başında değildim pc nin sonradan gördüm :58:
sana ne sorcam canım
şu cryl ile başlayan ilaç varya adınıda unuttum :)
onu sende kullandın ya sende gögüslerinde acıma kasıklarına sancı yapmışmıydı :26:
okudum bi kaç yerde kimileri yapmaz demiş kimileri yapar :26:

bu arada okunan ezanlar hürmetine rabbim tez zamanda bebişlerimizi versin inşlhhh

hayırlı sabahlar günaydınlar :27:

nerdesiniz uleynnn :95::95::95::57::57::57::57:
kimse uğramamış bendne sonra
portim zorum tancredi flan prenses ses verin :63:

moralim bozuk acayip içim acıyo saatlerce ağladım akşam üstü eşim görmesin diye gizlice ağladım ilk başta ama artık o da duydu tabi :43:
kuran okuyodum sonra mealini okuyum dedim orda yazıyodu biz kimseye kaldıramaycağı yükü yüklemeyiz...gibi bir ayetti başladım tabi okudukça kendimi buldum okudukça ağladım
birde eşim gelip demezmi bizden 3 hafta önce evlenen akrabaları vardı o da polisdi şırnakda karısı hamileymiş bir aylık :43:
nasıl içim sızladı nasıl nasıl.. insanın burnunun direği sızlaması nasıl bişeydir...
kıskanmakmı hayır değil imrenmekmi veya asi gelmekmi
bunu yaşamayan anlayamaz dedim..
kendimi öyle çaresiz hissettimki bir an nasıl ellerimi açıp yakarark dua ettim bilemezsiniz :43::43:
o kadar çok söylenecek sözler o kadar acılar birikmişki içime saatlerce yazsam günlerce anlatsam bitmez belkide :59:

neyse canlar öptüm azcık içimi dökmek istedim

aysennnnnnnnnnn napıosun kuzummmm valla şimdi okudum ve ben senden buay ümitlyim can ya valla göğüsler kasık falan inşalllah yüzümüz gülsün kuzu ya msne gel buarada:16:

aysennnnnnnnnnn napıosun kuzummmm valla şimdi okudum ve ben senden buay ümitlyim can ya valla göğüsler kasık falan inşalllah yüzümüz gülsün kuzu ya msne gel buarada:16:

:29::29::29::29::29::29::29:

nerde kuşumm keşkeeeee keşkeee öle bişi olsa ama ilacın yan etkileri bunlar kasık ağrımda geçti yok bugün hiç adet olucam 6 gün içinde ilaç 3 kaldı :59:

:29::29::29::29::29::29::29:

nerde kuşumm keşkeeeee keşkeee öle bişi olsa ama ilacın yan etkileri bunlar kasık ağrımda geçti yok bugün hiç adet olucam 6 gün içinde ilaç 3 kaldı :59:

kızım umutsuz olmucaz bundan sonra şu avatarını değiştir bikere hamile avatarı koy bakim bunlardan başlayalım ilk önce nasip hayatım hiç belli olmaz belirti falan:16:

günaydın canlar
benim için her ne kadar normal bir gün olsada herkese iyi hafta sonları :74::74:

sinirlerimiz bozuldu eşimle sabah sabah tuvaletin tavanından su akıyo bıktık artık bu evin derdin yaa :95::95::95::95: bakalım ne olcak

şimdi kapı silmeye gidiyorum :52:
bugün kendimi iyi hissediyorum çok şükür öksürüğüm ve hırıltımda azaldı :87:
:91::91::91::91:

bu arada zorum avatarı değiştirdim dün akşam tekrar :61:

koca göbeği gördükçe sinirlerim bozulcaktı onun burda olduğunu bilmek bile sinirlerimi bozdu resmen :27:

bak böle daha ii oldu karlar yağıyo ohhhh missss

geldiğin zaman telimi çaldır karşılıklı kahve içelim anacım :7::7::7::7:

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya benim kasık ağrım var feci sanki oyuyolar gibi inşallah kötü bişi yoktur kızlar bide yumurta olmayan tarafım yani solda hadi sağda vardı yumurta ne alaka anlamadım..belirti felan değil bu zaten yuh derim daha kaçıncı gün aşılamadan sonra ay sinirlerim bozuldu kızlar ya :59:kistmi büyüyo acaba :59::59::14::104::117:

slm canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya benim kasık ağrım var feci sanki oyuyolar gibi inşallah kötü bişi yoktur kızlar bide yumurta olmayan tarafım yani solda hadi sağda vardı yumurta ne alaka anlamadım..belirti felan değil bu zaten yuh derim daha kaçıncı gün aşılamadan sonra ay sinirlerim bozuldu kızlar ya :59:kistmi büyüyo acaba :59::59::14::104::117:

kuzum ii düşün ii olsun kist mist ne alaka aşılamayla ilaç büyüttüyse büyyüttü sanki şimdi ialçmı alıyosun neden büyütsün

tak bakayım pembiş gözlükleri :103::103::103::103::103:

ben dün ağladım içimi boşalttım ya biraz rahatladım :86::86:

Back
X