Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlar durumumdan haberdar edeyim size bugün yumoşlar toplandı. ultrasonda 5 büyük yumoş görünmüştü ama 10 tane varmış :66: doktor kaliteleri iyi . yüksek verim alabiliriz diye tahmin ediyorum dedi yarın transfer için haber verecekler şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder..
Günaydın Kızlar,nasılsınız herkes iyidir umarım

bir kaç gün önce lekelenme başladı bende

doktora gittik,10 gün rapor verdi yine,ayakta kalmak yasak,kanamaya karşı bi iğne verdi ağrısı 2 gün geçmedi.bir de düşük tehlikesine karşı progestan 200mg ilaç kullanıyorum ağızdan.

3gündür kayınvalidemdeyim,onlar bakıyor dün gece eve geldik yatmaya şimdi tekrar oraya gideceğim kalmaya,merak etmeyin kkya girmiyorum diye.

dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öptüm canım arkadaşlarım
porti merak etme dinlenmeye devam et canım öpüyorum seni dualarım seninle..

slm kızlar bendede durumlar tatsız iyi değilim hiç buaralar giremycem hepinizi öpt çok :80:
hayırdır arkadaşım merak ettim şimdi ara sıra girebilirsen haberdar et bizi..

slm kızlar durumumdan haberdar edeyim size bugün yumoşlar toplandı. ultrasonda 5 büyük yumoş görünmüştü ama 10 tane varmış :66: doktor kaliteleri iyi . yüksek verim alabiliriz diye tahmin ediyorum dedi yarın transfer için haber verecekler şimdilik herşey yolunda umarım böyle devam eder..

hayırdır arkadaşım merak ettim şimdi ara sıra girebilirsen haberdar et bizi..

gözün aydın tancredi bebiş haberleriyle gelirsin inşallah en kısa zamanda:49:

Selam kızlar,ben iyiyim eve geldim,evde yatacağım bir kaç gün de.
lekelenme kesildi çok şükür,ilacı kullanmaya devam ediyorum,pazartesi kontrol.

slm kızlar bendede durumlar tatsız iyi değilim hiç buaralar giremycem hepinizi öpt çok :80:

canım benim hayırdır inşallah kötü bişey yoktur,merak ettim,kendine dikkat et.
geçmiş olsun porticim hayırlı haberlerle gel:5:
sağol canım,iyiyim şimdilik.Sen nasıl oldun?
cok gecmis olsun canim.insallah bu günleride atlatacaksin.
sağol canım,valla ne kadar zormuş adet gününü beklemeye benzemiyor bu stres.İnsanın içi gidiyor.Hayırlısıyla bi atlatsam kucağıma aldığım günü de görsem
geçmiş olsun porti...iyice dinlen iyi haberlerle gel :16:
sağol kuzum.şimdilik yolunda bakalım,pazartesi ne diyecek doktor.Hiç kalkmadan yatıyorum ama resmen yatağa yapıştım sadece wc için kalkıyorum.Yatmaya iyi alıştım bakalım kim çalışacak :))
cok cok gecmıs olsun canım benım hersey yoluna gırcek ınsallah en kısa zamnda sen ıcını ferah tut emıııı moralınıde bozmamaya calıs kendıne cok cok ıyı bak guzel haberlerını beklıyorum

Amin canım inşallah herşey yolunda devam eder,çok teşekkür ederim.

Canım benim sevindim senin için,inşallah bu sürecin sonunda hamile olduğun haberini de alacağız,inşallah ikizlerin olur,bunu gönülden istiyorum.
Sorunsuz bi şekilde nasip etsin Allahım

Duaların için Allah razı olsun,benimde dualarım seninle canım

hepinizi öptümm :16: :16: :16:

Son düzenleme:
canim insallah kucagina aldigin günleride göreceksin.bende bugün kontroldeydim banada yine yatak göründü simdilik erken gelme tehlikesi yok,acilma falan yok ama bebek asagida oldugu icin baski yapiyo ve bu yüzden daha cok yatak istirahati göründü her ihtimale karsi yani.önlem almak amaciyla bana burda bakacak insanda yok:(( kayinvalidem sabahtan aksam 5 e kadar calisiyo kadin.bakalim hayirlisi artik.insallah erken gelmez prensesim:emir_bebek::nazar:

sağol canım,valla ne kadar zormuş adet gününü beklemeye benzemiyor bu stres.İnsanın içi gidiyor.Hayırlısıyla bi atlatsam kucağıma aldığım günü de görsem

insallah hersey yolunda gider canim ve bebegin:emir_bebek: sana gelir. dualariniz seninle..

canim insallah kucagina aldigin günleride göreceksin.bende bugün kontroldeydim banada yine yatak göründü simdilik erken gelme tehlikesi yok,acilma falan yok ama bebek asagida oldugu icin baski yapiyo ve bu yüzden daha cok yatak istirahati göründü her ihtimale karsi yani.önlem almak amaciyla bana burda bakacak insanda yok:(( kayinvalidem sabahtan aksam 5 e kadar calisiyo kadin.bakalim hayirlisi artik.insallah erken gelmez prensesim:emir_bebek::nazar:

Amin canım inşallah,hepimize nasip olsun.
Geçmiş olsun keşke ailenden birileri olsaydı,benim de ailemden kimse yok baksalarda kimse insanın kendi ailesi gibi olamıyor zaten.
prensesin aceleci davranmaz inşallah uslu uslu dursun yerinde :)) daha zamanı var,dikkat et kendine :16:

kızlar 2 saat önce doktor aradı 10 yumoştan 7si döllenmiş herşey yolunda şimdilik dedi akşam saatlerinde de bölünmenin başlaması gerekiyor cumartesi ya da pazartesi de transfer kısmetse ne tuhaf bir olay ya Allahım ne büyük..
gözün aydın tancredi bebiş haberleriyle gelirsin inşallah en kısa zamanda:49:
sağol ekocum inşallah topicteki herkesin hamiş haberlerini alırız çok istiyorum o haberleri almayı :49:

Canım benim sevindim senin için,inşallah bu sürecin sonunda hamile olduğun haberini de alacağız,inşallah ikizlerin olur,bunu gönülden istiyorum.
Sorunsuz bi şekilde nasip etsin Allahım

Duaların için Allah razı olsun,benimde dualarım seninle canım

hepinizi öptümm :16: :16: :16:
dur kız :92: ikiz deme ben tek olsun istiyorum çalıştığım için ama Allah öyle yazdıysa itirazım yok tabi sağlıkla olsunlar da başka bişey istemem
sen daha iyisindir inşallah aman sakın ayakta dolanma bırak iş güç kalsın bol bol dinlen canım benim kritik aylar işte ama geçecek merak etme..

benim de yakınımda kimse yok yemeğe temizliğe gelen bir kız var eve transferden sonra o gelecek yanıma eşim de 2 gün izin alıcak evde oturucaz öyle aman sen de dikkat et canım dinlen yorma kendini :94:

insallah hersey yolunda gider canim ve bebegin:emir_bebek: sana gelir. dualariniz seninle..
çok sağol Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..

kızlar 2 saat önce doktor aradı 10 yumoştan 7si döllenmiş herşey yolunda şimdilik dedi akşam saatlerinde de bölünmenin başlaması gerekiyor cumartesi ya da pazartesi de transfer kısmetse ne tuhaf bir olay ya Allahım ne büyük..

dur kız :92: ikiz deme ben tek olsun istiyorum çalıştığım için ama Allah öyle yazdıysa itirazım yok tabi sağlıkla olsunlar da başka bişey istemem
sen daha iyisindir inşallah aman sakın ayakta dolanma bırak iş güç kalsın bol bol dinlen canım benim kritik aylar işte ama geçecek merak etme..

haberler güzel çok sevindim canım,hayırlı olsun
gerçekten çok ilginç bir olay,Allah büyük.

iş falan yaptığım yok,ev temiz şimdilik ama yemek işi zor olacak,uyuyorum paso.İlacı aldıktan sonra bende uyuşukluk yapıyor başım dönüyor uykum geliyor,hiç dayanamıyorum hemen uyuyorum

Allah gönlüne göre versin inşallah,sağlıkla gelsin de bebişin

biz iyiyiz canım çok şükür abimiz yarın karne alıyo biraz onun telaşı var:34:onun dışında küçügümüzün iyice dişleri kabardı ama daha yok diş çok zorluyo çocugumu hep eli agzında mzır mızır:43:aman temizlik falan kalsın şimdilik insan evdeyken gözüne gözüne batıyo ama boşver saglıgınız daha önemli ikinizin skorpicim geçmiş olsun az kaldı seninde tancredi hayırlısıyla gelir umarım bebişin toplu alıntıyı bilmedigim için böyle yazdım iyi bakın kendinize:16:öpüldünüz şekerler

porti mesajını baya geç gördüm mesajı yolladıında daha kalkmamıştım çünkü :27:
ev işi yemek derken ancak oturdum ama baktım sen yoksun bu seferde
iyi olmana sevindim bol bol uyu ohh :21:

skorum çok geçmiş olsun bacım senin prensesde yerinde rahat dursun bakalım çokda güzel bi yer olmadığını bilse bu dünyanın hep orda kalmak ister aslında :1::1:

tancredi canım hadi bakalım bu ay senden iyi haberler alıcaz inşlhh
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
daha sonra seninle ayrıntılarıda konuşalım inşlh :16:

biz iyiyiz canım çok şükür abimiz yarın karne alıyo biraz onun telaşı var:34:onun dışında küçügümüzün iyice dişleri kabardı ama daha yok diş çok zorluyo çocugumu hep eli agzında mzır mızır:43:aman temizlik falan kalsın şimdilik insan evdeyken gözüne gözüne batıyo ama boşver saglıgınız daha önemli ikinizin skorpicim geçmiş olsun az kaldı seninde tancredi hayırlısıyla gelir umarım bebişin toplu alıntıyı bilmedigim için böyle yazdım iyi bakın kendinize:16:öpüldünüz şekerler

Allah iyilik versin canım
ayy ne güzel karne alan bir çocukla diş çıkarmaya çalışan bebeğin var,o günleri yaşamayı çok isterim.İnşallah çok sıkıntı yapmadan çıkar şu dişler..amaaan sonrada dökülüyor tekrar çıkıyor biraz ilginç :))
evet içimi okudun adeta valla evde olunca insanın gözüne gözüne batıyor herşey ama dediğin gibi boşveeeerdim gitti :6:

Oh maşallah :nazar: kuzum sen o saate kadar uyurmuydun?
neyse akşam açarsan görüşürüz,bu arada zordan haberin var mı?yaz bana çok merak ediyorum telefonu da kapalı.

iyi aksamlar herkese
porticigim canim dikkat et kendine bol bol istirahat et.:71:

tanceri hakkinda hayirlisi olsun canim :71:

bende iyim cok sukur gecti karin agrim felan bugunun asil haberi su kizlar bugun doktora gittik rahim filminden sonraki ilk kontrol.hersey yolundaymis bende ve esimde hiccccccccc birsey yokmus.esime tekrar sperm testi yapilacak ve onumuzdeki 2-3 ay icerisinde asilama yaptiracagiz.sonunda doktorum asilamaya karar verdi,ama 100 de 100 garanti verilmiyormus ya tutar ya tutmazmis tutana kadar 4 kere yapiliyormus bu islem ve sonunda tutmazsa tup bebege basvuracagiz.Allahim emek harcamadan hic birsey elde edemiyoruz. insAllah Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.Cemil cumlemizin insallah hayirli,saglikli evlatlarimiz olacak bu yil insallah.:70:

ayrica kizlar,ben her ay bir yumurta yumurtluyormusum:27:normal bir kadin normalde kac tane yumurta yumurtlar bir ayda:26:matematik sorusu gibi oldu:27::90:

amin canim amin insallah..dogru diyon usluca dursun yerinde
Amin canım inşallah,hepimize nasip olsun.
Geçmiş olsun keşke ailenden birileri olsaydı,benim de ailemden kimse yok baksalarda kimse insanın kendi ailesi gibi olamıyor zaten.
prensesin aceleci davranmaz inşallah uslu uslu dursun yerinde :)) daha zamanı var,dikkat et kendine :16:

amin canim insallah.

sağol ekocum inşallah topicteki herkesin hamiş haberlerini alırız çok istiyorum o haberleri almayı :49:

benim de yakınımda kimse yok yemeğe temizliğe gelen bir kız var eve transferden sonra o gelecek yanıma eşim de 2 gün izin alıcak evde oturucaz öyle aman sen de dikkat et canım dinlen yorma kendini :94:

çok sağol Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..

sizide karne telasi sardi ne güzel..sagol canim az kaldi da 30.haftamdayim $u an..

aysen bacim sagol canim.haklisin böyle bir dünya oldugunu bilse kimse cikmaz istemezdi sanirim:))

skorum çok geçmiş olsun bacım senin prensesde yerinde rahat dursun bakalım çokda güzel bi yer olmadığını bilse bu dünyanın hep orda kalmak ister aslında :1::1:

daha sonra seninle ayrıntılarıda konuşalım inşlh :16:

haberler güzel çok sevindim canım,hayırlı olsun
gerçekten çok ilginç bir olay,Allah büyük.

iş falan yaptığım yok,ev temiz şimdilik ama yemek işi zor olacak,uyuyorum paso.İlacı aldıktan sonra bende uyuşukluk yapıyor başım dönüyor uykum geliyor,hiç dayanamıyorum hemen uyuyorum

Allah gönlüne göre versin inşallah,sağlıkla gelsin de bebişin
aralarda süüt meyve falan ye ihmal etme gerisini boşver uyu dinlen yemekleri de çabuk pişen şeylerden seç at düdüklüye pişsin yarım saatte :8:

oh ev baya şenlikli desene :27: diş çıkarmak için ilaç yok mu sanki annem kardeşime kullanıyordu diye hatırlıyorum

daha sonra seninle ayrıntılarıda konuşalım inşlh :16:[/COLOR]
konuşalım aysenim inşallah bir sonuca erelim de..

iyi aksamlar herkese
porticigim canim dikkat et kendine bol bol istirahat et.:71:

tanceri hakkinda hayirlisi olsun canim :71:

bende iyim cok sukur gecti karin agrim felan bugunun asil haberi su kizlar bugun doktora gittik rahim filminden sonraki ilk kontrol.hersey yolundaymis bende ve esimde hiccccccccc birsey yokmus.esime tekrar sperm testi yapilacak ve onumuzdeki 2-3 ay icerisinde asilama yaptiracagiz.sonunda doktorum asilamaya karar verdi,ama 100 de 100 garanti verilmiyormus ya tutar ya tutmazmis tutana kadar 4 kere yapiliyormus bu islem ve sonunda tutmazsa tup bebege basvuracagiz.Allahim emek harcamadan hic birsey elde edemiyoruz. insAllah Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz.Cemil cumlemizin insallah hayirli,saglikli evlatlarimiz olacak bu yil insallah.:70:
çok sevindim bir sorun olmamamsına canım kafanı rahat tut o zaman stres yapma sorun yoksa fazla beklemeden hamiş kalırsın merak etme

ayrica kizlar,ben her ay bir yumurta yumurtluyormusum:27:normal bir kadin normalde kac tane yumurta yumurtlar bir ayda:26:matematik sorusu gibi oldu:27::90:

normal bir kadında da her ay birkaç yumurta gelişiyor fazla değil. ayrıca her ay yumurtlayacaksın diye bir kural da yok. 1 yumurtan gelişiyorsa bu kötü bişey değil. 1 tane de olsa gelişmesi çok önemli. benim gibi PCO'lu kadınların bir sürü yumurtası oluyo ama gelişemeden küçük kalıyor.o zaman da gebelik olmuyor. o yüzden yumurtanın gelişmesi çok güzel merak etme.

evet baya bi telaşlı dişi için jel verdi doktor ama pek bi faydası yok tancredicim pekde sürmek istemiyorum yutuyo çünkü onu bide anlayamıyosun ne derdi var:95:dişi diyorum gazı oluyo yada biyeri agrıyo öyle öyle büyüyolar valla

amin canim amin insallah..dogru diyon usluca dursun yerinde

amin canim insallah.

sizide karne telasi sardi ne güzel..sagol canim az kaldi da 30.haftamdayim $u an..

aysen bacim sagol canim.haklisin böyle bir dünya oldugunu bilse kimse cikmaz istemezdi sanirim:))

ay az kalmış hadi kolay sorunsuz bi dogum sanada :49:

Allah iyilik versin canım
ayy ne güzel karne alan bir çocukla diş çıkarmaya çalışan bebeğin var,o günleri yaşamayı çok isterim.İnşallah çok sıkıntı yapmadan çıkar şu dişler..amaaan sonrada dökülüyor tekrar çıkıyor biraz ilginç :))
evet içimi okudun adeta valla evde olunca insanın gözüne gözüne batıyor herşey ama dediğin gibi boşveeeerdim gitti :6:

Oh maşallah :nazar: kuzum sen o saate kadar uyurmuydun?
neyse akşam açarsan görüşürüz,bu arada zordan haberin var mı?yaz bana çok merak ediyorum telefonu da kapalı.

ilginç evet porticim dikkat et kendine boşver dinlen güzel güzel beslenmene bak bulantın yoktur umarım :56:

Back
X