- Konu Sahibi portakal_suyu
- #15.241
ayrica kizlar,ben her ay bir yumurta yumurtluyormusumnormal bir kadin normalde kac tane yumurta yumurtlar bir ayda:26:matematik sorusu gibi oldu
:90:
hoşgeldin canım.sağol bol bol yatıyoruz zaten :))
Benim de çok fazla yumurtam oluşmuyordu,tüp bebek merkezinde yumurta rezervimime bakıldı ve yaşıma göre düşük çıkmıştı ama zaten her ay aynı şekilde yumurtlamıyoruz.Onun dışında fazla bişey bilmiyorum ama 1 yumurta da yeterli bence, yeterince olgunlaşıyorsa.Önemli olan olgun olması dert etme kendine sakın
aralarda süüt meyve falan ye ihmal etme gerisini boşver uyu dinlen yemekleri de çabuk pişen şeylerden seç at düdüklüye pişsin yarım saatte![]()
süt içiyorum ama meyveyle de pek aram yok bu aralar o kadar iştahsızım ki anlatamam.
bol bol uyuyorum

sen nasılsın?
evet baya bi telaşlı dişi için jel verdi doktor ama pek bi faydası yok tancredicim pekde sürmek istemiyorum yutuyo çünkü onu bide anlayamıyosun ne derdi var:95:dişi diyorum gazı oluyo yada biyeri agrıyo öyle öyle büyüyolar valla
ilginç evet porticim dikkat et kendine boşver dinlen güzel güzel beslenmene bak bulantın yoktur umarım![]()
en kötüsü bebeğin derdini anlayamak sanırım ama bi bakmışsın yürümeye ,konuşmaya başlamış
bulantım yok canım şimdilik

insAllah tancredi hersey yolunda gider hepimiz icin Amim...
Amiiin canım,Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
En kısa zamanda sizlere de nasip etsin
cok sagol canim38.haftaya kadar beklesin ama
![]()
Bence yatak istiratı iyi gelecek ve bi sıkıntı olmadan zamanında gelecek kızın.