Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayrica kizlar,ben her ay bir yumurta yumurtluyormusum:27:normal bir kadin normalde kac tane yumurta yumurtlar bir ayda:26:matematik sorusu gibi oldu:27::90:

hoşgeldin canım.sağol bol bol yatıyoruz zaten :))

Benim de çok fazla yumurtam oluşmuyordu,tüp bebek merkezinde yumurta rezervimime bakıldı ve yaşıma göre düşük çıkmıştı ama zaten her ay aynı şekilde yumurtlamıyoruz.Onun dışında fazla bişey bilmiyorum ama 1 yumurta da yeterli bence, yeterince olgunlaşıyorsa.Önemli olan olgun olması dert etme kendine sakın

aralarda süüt meyve falan ye ihmal etme gerisini boşver uyu dinlen yemekleri de çabuk pişen şeylerden seç at düdüklüye pişsin yarım saatte :8:

süt içiyorum ama meyveyle de pek aram yok bu aralar o kadar iştahsızım ki anlatamam.
bol bol uyuyorum :9:
sen nasılsın?

evet baya bi telaşlı dişi için jel verdi doktor ama pek bi faydası yok tancredicim pekde sürmek istemiyorum yutuyo çünkü onu bide anlayamıyosun ne derdi var:95:dişi diyorum gazı oluyo yada biyeri agrıyo öyle öyle büyüyolar valla

ilginç evet porticim dikkat et kendine boşver dinlen güzel güzel beslenmene bak bulantın yoktur umarım :56:

en kötüsü bebeğin derdini anlayamak sanırım ama bi bakmışsın yürümeye ,konuşmaya başlamış

bulantım yok canım şimdilik :nazar: tek sıkıntım lekelenmeler,biraz ayağa kalktım geçen gün hemen lekelenme başladı yine,niye böyle oluyor anlamıyorum.bulantıya razıyım ama o kan görünce aklım çıkıyo korkuyorum.

insAllah tancredi hersey yolunda gider hepimiz icin Amim...

Amiiin canım,Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

En kısa zamanda sizlere de nasip etsin

cok sagol canim :16: 38.haftaya kadar beklesin ama:9:

Bence yatak istiratı iyi gelecek ve bi sıkıntı olmadan zamanında gelecek kızın. :nazar:

ahh be canim bencede iyi gelirdi de benim kociste menüsküsten ameliyat oldu cuma günü :((oglu$ta sürekli birsey istiyo rahat durmuyo, ee ayrica gecmis olsuna gelen giden bana nerdeee yatak görüncek kosusturmaktan. bize ailece bakici lazim:52:artik Allha emanetiz..:49:

Bence yatak istiratı iyi gelecek ve bi sıkıntı olmadan zamanında gelecek kızın. :nazar:

ahh be canim bencede iyi gelirdi de benim kociste menüsküsten ameliyat oldu cuma günü :((oglu$ta sürekli birsey istiyo rahat durmuyo, ee ayrica gecmis olsuna gelen giden bana nerdeee yatak görüncek kosusturmaktan. bize ailece bakici lazim:52:artik Allha emanetiz..:49:

Çok geçmiş olsun canım :71:
Ailece evdesiniz,haklısın size bir bakıcı şart bu durumda.
Dikkat et kendine fazla ayakta kalma.
Gelenlere iş yaptır boş gitmesin kimse bi faydaları olsun :)

cok sagol canim.gelenler yapiyoda insanin ici yine de rahat olmuyo kalkmadan yapamiyosun..tirnagin varsa kasinirsin bosuna denmemis bir laf:34:
Çok geçmiş olsun canım :71:
Ailece evdesiniz,haklısın size bir bakıcı şart bu durumda.
Dikkat et kendine fazla ayakta kalma.
Gelenlere iş yaptır boş gitmesin kimse bi faydaları olsun :)

herkese iyi pazarlarrr
2 gündür bir hastayım bir hastayım evde yatak döşek yattım Allah'tan hafta sonuna denk geldi de dinlendim hep şimdi daha iyiyim çok şükür transfer de olacak yarın sabah hasta olmam etkiler mi diye doktora telefon açıp sordum :1: tabi ki alakası olmadığını söyledi.
Yumoşlara gelince herşey yolunda kalitesi iyi diyor doktor o yüzden 5. gün transferi yapılacak. Sizin gebelik şansınızı arttırmak çin 5. gün transfer ediyoruz dedi doktor. Çok umutlu olduklarını söyledi bakalım kısmet :31:
Kızlar kısmetse yarın 10:30 gibi transferim olacak dua edin lürfen çok ihtiyacım olacak. Allah hepimizin kucağına bebeişlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..

insAllah tancredi hersey yolunda gider hepimiz icin Amim...
çok sağol canım inşallah çok uğraştık inşallah sonu güzel olur.

hoşgeldin canım.sağol bol bol yatıyoruz zaten :))

süt içiyorum ama meyveyle de pek aram yok bu aralar o kadar iştahsızım ki anlatamam.
bol bol uyuyorum :9:
sen nasılsın?

bulantım yok canım şimdilik :nazar: tek sıkıntım lekelenmeler,biraz ayağa kalktım geçen gün hemen lekelenme başladı yine,niye böyle oluyor anlamıyorum.bulantıya razıyım ama o kan görünce aklım çıkıyo korkuyorum.

porticim doktor ne diyor sebebi neymiş söyledi mi? benim arkadaşımın da senin gibi yeni hamile kaldığında lekelenme olmuştu 2 gün istirahat etmişti sonra bir daha leke gelmedi.Ama o İstanbul'dan kalktı Bursa'ya gitti. Çok yürümüş oralarda. Biraz zorlamıştı sanırım yorgunluktan oldu. Sen kendini zorlayacak bişey yapmamaışsındır sanırım. Ama merak etme bişey olmaz dinlenince ve hamileliğin ilerledikçe geçer.
ben de transfer için heyecanlanıyorum :111: ben de 5 günlük rapor alıcam bu hafta hep yatıcam kısmetse :68:

Selam kızlarrr. NAsılsınız ? Portakalcım siz nasılsınız bakalım? Bugün annemler evine döndüler, kızımla yalnızız . :(((

herkese iyi pazarlarrr
2 gündür bir hastayım bir hastayım evde yatak döşek yattım Allah'tan hafta sonuna denk geldi de dinlendim hep şimdi daha iyiyim çok şükür transfer de olacak yarın sabah hasta olmam etkiler mi diye doktora telefon açıp sordum :1: tabi ki alakası olmadığını söyledi.
Yumoşlara gelince herşey yolunda kalitesi iyi diyor doktor o yüzden 5. gün transferi yapılacak. Sizin gebelik şansınızı arttırmak çin 5. gün transfer ediyoruz dedi doktor. Çok umutlu olduklarını söyledi bakalım kısmet :31:
Kızlar kısmetse yarın 10:30 gibi transferim olacak dua edin lürfen çok ihtiyacım olacak. Allah hepimizin kucağına bebeişlerimizi sağlıkla almamızı nasip etsin inşallah..

çok sağol canım inşallah çok uğraştık inşallah sonu güzel olur.

porticim doktor ne diyor sebebi neymiş söyledi mi? benim arkadaşımın da senin gibi yeni hamile kaldığında lekelenme olmuştu 2 gün istirahat etmişti sonra bir daha leke gelmedi.Ama o İstanbul'dan kalktı Bursa'ya gitti. Çok yürümüş oralarda. Biraz zorlamıştı sanırım yorgunluktan oldu. Sen kendini zorlayacak bişey yapmamaışsındır sanırım. Ama merak etme bişey olmaz dinlenince ve hamileliğin ilerledikçe geçer.
ben de transfer için heyecanlanıyorum :111: ben de 5 günlük rapor alıcam bu hafta hep yatıcam kısmetse :68:

Canım bu gece ve yarın dualarım seninle olacak.İnşallah hayırlısıyla nasip olur,sonu da hayırlı olur.
Ayrıca çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Ben çok inanıyorum olacağına,içimden hiç olumsuz bişey geçmiyor.

Benim hamileliğim yeni olduğu için bebeğin yerleşme kendine yer açma çabaları olarak yorum yaptı doktor.Bir de sat a göre geç döllenme sanırım.İçim gereği de çok ayakta kalıyorum,bu dönemde ayakta kalmak,yürümek iyi bişey değil.İleriki aylarda bol bol yürümemiz gerekse de ilk zamanlar sürekli istirat etmek gerekiyor.
Ben zorlayacak bişey de yapmadım ama umarım bir daha olmaz
Bence 5 gün az 10 gün al rapor,rahat rahat yat dinlen kafan rahat olur.
Habersiz bırakma bizi,öptüm çok
şimdiden hayırlı olsun bakalım,halayı çekeceğimiz günü iple çekiyorum :64: :64:

cok sagol canim.gelenler yapiyoda insanin ici yine de rahat olmuyo kalkmadan yapamiyosun..tirnagin varsa kasinirsin bosuna denmemis bir laf:34:

Çok yerinde bi laf.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Gurbette olmanın zorluklarını yaşıyoruz işte

Selam kızlarrr. NAsılsınız ? Portakalcım siz nasılsınız bakalım? Bugün annemler evine döndüler, kızımla yalnızız . :(((

Selam canım,özlettin kendini.
Biz iyiyiz,uslu uslu yatıyoruz :))
Sen nasılsın,Kızın nasıl?
Msnde denk gelse de görsem özledim :16:

canim insallah hersey yolunda giderde sendende güzel haberler duyariz:emir_bebek:dualarimiz seninle..
herkese iyi pazarlarrr

skorum geçmiş olsun canım senin için yazmıştım ama eşinde ameliyat olmuş :(
alalh şifa versin kendini fazla yorma senden değerli kimse yok :16:

tancredi canım hadi bakalım hayırlı haberler vereceksin bu ay bize
çokk sevindim tatlım inşlh rabbim emeklerinizi boşa çevirmez dualarım seninle canım :16:

beraakcım sen napıyon canım denk gelmiyoruz hiç
öpüyorum kuzunu ve seni :16:

porti nirdesin bakayım bak işte geliyorum kimse olmuyo :55:
2 gündür geziyodum bende iyice gezginci oldum :1:
kontrolün ne zmaandı bugünmüydü :26:
öyle böyle derken 2 ay bitti zaman ne çabuk geçiyo...

öptüm senide :58:

Uykuyla ilgili çok ciddi problemlerim başladıı kızlar
sabaha karşı bi uyanıyorum hava aydınlanmadan bir daha da uyuyamıyorum,ezan okunuyor,güneş doğuyor,millet işe gidiyor ben uykuya o arada tekrar dalıyorum ama bi 3-4 saat geçmiş oluyor şaka gibi ya ...

aysencim hoşgeldin,nereleri gezdin geldin bakim :10: gezençiii garu

kontrolüm bugün 4ten sonra,çok heyecan yaptım şimdi.

tancredi canım transferin olmuştur sanırım,istirat ediyorsundur.Hayırlı olsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

öptüm hepinizi

amin cok sagol gülüm:71:sorma biz ailece yatiyoruz:)) ege haric oda bize hizmet ediyo:52:
skorum geçmiş olsun canım senin için yazmıştım ama eşinde ameliyat olmuş :(
alalh şifa versin kendini fazla yorma senden değerli kimse yok :16:

tancredi canım hadi bakalım hayırlı haberler vereceksin bu ay bize
çokk sevindim tatlım inşlh rabbim emeklerinizi boşa çevirmez dualarım seninle canım :16:

beraakcım sen napıyon canım denk gelmiyoruz hiç
öpüyorum kuzunu ve seni :16:

porti nirdesin bakayım bak işte geliyorum kimse olmuyo :55:
2 gündür geziyodum bende iyice gezginci oldum :1:
kontrolün ne zmaandı bugünmüydü :26:
öyle böyle derken 2 ay bitti zaman ne çabuk geçiyo...

öptüm senide :58:

amin cok sagol gülüm:71:sorma biz ailece yatiyoruz:)) ege haric oda bize hizmet ediyo:52:

iyi geceler kızlar sende benim gibi çalıştıryomusun skorpicim keratayı :1:bende bezini getir ıslak mendilini ver oglum bugün ufaklıgı bırakıp markete çıktık ekmek poşetini o taşıdı eve kadar bide gaz veriyorum sen benim sag kolumsun diye nasıl hoşuna gidiyo malum ikiside evde pek giremiyorum her zamanki gibi tancredicim umarım hayırlısıyla tutar transferin porticim kalp atışlarını dinlemeye gidecektin naptın duymuşsundur umarım herşey yolunda gitmişdir öpüyorum herkesleri kızlar:16::54:

Uykuyla ilgili çok ciddi problemlerim başladıı kızlar
sabaha karşı bi uyanıyorum hava aydınlanmadan bir daha da uyuyamıyorum,ezan okunuyor,güneş doğuyor,millet işe gidiyor ben uykuya o arada tekrar dalıyorum ama bi 3-4 saat geçmiş oluyor şaka gibi ya ...

aysencim hoşgeldin,nereleri gezdin geldin bakim :10: gezençiii garu

kontrolüm bugün 4ten sonra,çok heyecan yaptım şimdi.

tancredi canım transferin olmuştur sanırım,istirat ediyorsundur.Hayırlı olsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz

öptüm hepinizi

ah canım benim sen gel oara benimkilere bakıver ben bi uyurum valla kimse dokunmasa 12 saat aralıksız uyumak istiyorum kaldırılmadan ellenmeden :45:şöyle ay bekarken nasıl uyurdum ya yanımda süpürge açarlarmış ben duymazmışım şimdi gık deseler ayaktayım:10:

Kızlar merhaba...
Sizi uzaktan takip ediyorum.güzel haberlerinizle seviniyor,Üzüldüğünüzde üzülüyorum....
Portakalcım en çok sana sevindim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Beni soracaksınız.Bende bir değişiklik yok. Mucizeyi bekliyorum:)

ekobero sen bebeni bana bırak,sabahları ben bakarım :) inanılmaz bişey ama hergün aynı saate uyanıyorum ve tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor kesinlikle,ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm.

aytencim hoşgeldin canım,amin canım inşallah.Teşekkür ederim,inşallah hayırlı haberlerini alırız umudunu kaybetme.

skorpion canım doktora gittim,henüz kalp atışını duymayı bırak bebeği göremedik,doktora gittiğimden beri çok mutsuzum.

Kese büyümeye devam ediyor,doktor dış gebelik değil, geç döllenme olmuş dedi.Bebeği görmek için henüz erken falan diyor ama ben umudumu kaybetmeye başladım.Çok umutsuz ve mutsuzum,korkuyorum.
pazartesi tekrar kontrolüm var bakalı bi değişiklik olacak mı?

öptüm hepinizi işe başladım pek sık giremiyorum

slm kızlar evdeyim şu an transferim pazartesi günü gerçekleşti.evde hafta sonuna kadar yatıcam :68: 2 gündür bir lavaboya gitmek için yataktan kalktım. koca evde bana hizmet ediyo :9: bugün biraz daha hareketlendim. abarttım gibi geliyo açıkçası :1: ama keşke demektense 3-5 gün yatayım dedim. kısmet artık elimizden gelen herşeyi yaptık. 10 şubatta test yapıcam bakalım :27:
dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize öpüyorum sizi çokkkkk :54:

bu arada porti korkma arkadaşım evde yttıkça psikolojin bozuluyodur senin ben de yattığım için tahmin ediyorum afakanlar basıyo insana :27: sabret hiçbir sorun yok bak göreceksin canım..

doktoruna güven canim öyle diyosa öyledir onlar bizden daha cok seyi biliyolar.. kese büyüyosa sorun yoktur insallah.Allahin izniyle bebiside görürsünüz.
ekobero sen bebeni bana bırak,sabahları ben bakarım :) inanılmaz bişey ama hergün aynı saate uyanıyorum ve tekrar uyuyana kadar 2 saat geçiyor kesinlikle,ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm.

aytencim hoşgeldin canım,amin canım inşallah.Teşekkür ederim,inşallah hayırlı haberlerini alırız umudunu kaybetme.

skorpion canım doktora gittim,henüz kalp atışını duymayı bırak bebeği göremedik,doktora gittiğimden beri çok mutsuzum.

Kese büyümeye devam ediyor,doktor dış gebelik değil, geç döllenme olmuş dedi.Bebeği görmek için henüz erken falan diyor ama ben umudumu kaybetmeye başladım.Çok umutsuz ve mutsuzum,korkuyorum.
pazartesi tekrar kontrolüm var bakalı bi değişiklik olacak mı?

öptüm hepinizi işe başladım pek sık giremiyorum

hadi bakalim hayirlisi olsun canim:emir_bebek::nazar:insallah 10 subatta bayram yapariz:52:
slm kızlar evdeyim şu an transferim pazartesi günü gerçekleşti.evde hafta sonuna kadar yatıcam :68: 2 gündür bir lavaboya gitmek için yataktan kalktım. koca evde bana hizmet ediyo :9: bugün biraz daha hareketlendim. abarttım gibi geliyo açıkçası :1: ama keşke demektense 3-5 gün yatayım dedim. kısmet artık elimizden gelen herşeyi yaptık. 10 şubatta test yapıcam bakalım :27:
dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize öpüyorum sizi çokkkkk :54:

bu arada porti korkma arkadaşım evde yttıkça psikolojin bozuluyodur senin ben de yattığım için tahmin ediyorum afakanlar basıyo insana :27: sabret hiçbir sorun yok bak göreceksin canım..

Back
X