• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Üstüne görme nasıl bişeydir hiç. bilmiyorum ama toplasan 5 tane değiştirmemişimdir.o kadar az geldi.bu kadar az olması garip geldi sadece canım
Bilmiyorum ki cnm dediğimim gibi normalde heray o şekilde görenlerde var.Kafana takma bence,doktora gittiğinde danışırsın yine bu durumu.

yok cnm ya enteresan ama hiç bişey yok arada çok yorgun hissediyorum kendimi o kadar
Rahat gececek sanırım senin hamilelik ya da henüz erken,seninki kıyamıyor sanırım anneciğine
günaydın kızlarr,portakalım benimde tarihim belli oldu cnm çünkü geldi 16 şubat cnm yeni tarihim.üff sil baştan yinee

Kör olasıca kırmızılar :oklava:
Demek adet zamanı test yapınca çıkmıyorsa hiç belki vardır,geç çıkabilir demeye gerek yok bu ay yine ıspatlanmış oldu.Varsa çıkıyor arkadaşlar ,hatat varsa 1-2 gün öncesinde de çıkıyor,kendimizi boşuna kasmamıza gerek yok 3gün 5 gün beklemek saçma.
Önümüzdeki ay beraber beklemeye devam canım.Şükürler olsun ki geldi.demekki senin 28-29 a çıktı canım.

Hamilelerimiz :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
gabril16____________18 Ocak
zeyneparzu_________18 Ocak
skorpion74 ________ 19 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____ 23 Ocak

bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat

Güncellenmiş listemiz kızlar. :lepi:

Hamilelerle dolar inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

potakalcım senin hesap tarihine göre 3 gün gecikti int. hesap tarihine göre 1 gün geçti taste çıkarmı ki yarın sabah yapıcam diyorum ama nasıl sabah edicemdelikafadulden

evt portakalım bende buna inandım artık test yaptıktan sonra gelmese bile ümitlenmek yok:) varsa çıkıyor.ama günlerim değişti artık napıcam yumurtlama günlerini kafam karıştıbilmiyorumkismile
zeynepçim senin gelmedi dimi cnm hala duygusalım diosun?ne zaman yapıcaksın cnm test?

sabah yapmayı düşünüyorum kızlar hamilelerde akıntı oluyormuş ama bende hiç yok kafam karıştı yine psikolojik olarak kendimi mi kandırıyorum diyorum ama bu ay öyle ümitlenmedim çünki şeffa akıntım varken 1 kez beraber olduk akıntıdan 2 gün önce 1 kez beraber olduk o kadar sonra zaten 1 hafta kayınvalidem rahatsızdı biazde kaldı beraber olmadık

mehtap hoşgeldin cnm aramıza adet tarihini ver cnm portakal arkadaşımız yazsın listemize sen ne zamandır istiyosun cnm?

potakalcım senin hesap tarihine göre 3 gün gecikti int. hesap tarihine göre 1 gün geçti taste çıkarmı ki yarın sabah yapıcam diyorum ama nasıl sabah edicemdelikafadulden
ay seni hep unutuyorum 16 yapmayı ama bak beni dinle senin 16sı tarihin.Unut o diğer ay 4gün geciktiğini,fazla kaptırmışsın kendini gecikme olayına.
Hamilesin sen bence git bi test yap artık. delikafadulden :oklava: Bak ne diyoruz varsa çıkıyor.Ya hamileysen,önlem alırız demiş doktorun

evt portakalım bende buna inandım artık test yaptıktan sonra gelmese bile ümitlenmek yok:) varsa çıkıyor.ama günlerim değişti artık napıcam yumurtlama günlerini kafam karıştıbilmiyorumkismile
zeynepçim senin gelmedi dimi cnm hala duygusalım diosun?ne zaman yapıcaksın cnm test?

bittikten sonra bi başlarsın çalışmalara gelene kadar ya da bitince özel hastanede takip yaptır yumurtayı kaçırmamak için.Olmaz mı?

Back
X