• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kız portakalım biliyom senin kaynana ayşeyle ikinize bir cevap yazmıştım kaynanan alem yani allah bozmasınzemuszemus

amin bozmasın inşallah.Birbirimizi çok severiz.1yıldır bebek istediğimizi bilmiyodu ben olana kadar yine söylemezdim de eşimin duygusal bi anına gelip söylemiş,kızdım falan başlarda neden söyledin diye ama olan olmuş artık biliyor diye ben de saldım herşeyi rahatca konuşuyorum.Kaynanam kafaya taktığımı stres yaptığımı düşünüyor o yüzden öyle diyor çalışma anında bebek olacak mı olmayacak mı onu düşünme diyor.Bende bu ay da boşa gitti dediğimde kızıyor.Aşk için beraber olun bebek için değil diyor :)) Genç olduğu için biraz da ondan bu rahatlık sanırım

kız gidemedim yeşil mercimek yapıyorum önce yemeği yapayım sonra çıkayım dedim acıkırım gelince zaten brokoli yoğurtladım akşamdan vardı onu yiyom kız galiba hamileyim ben bi tek hamileyken böle çok iştahlanıyom ama korkuyom bu diğer bebşimde de böyleydim inş. hamileysem bunu kucağıma almak nasip olur hayırlısıyla her şey rabbimden

kıs bırak şimdi o mercimeği git de fırına verdiğin mercimeğin sonucunu öğren :))
İnşallah hamilesindir.Biran önce öğren ki yarına randevu alırsın doktorundan.Bugünkü grevden dolayı yarın bütün doktorlar yoğun olur.

İçini ferah tut hepiniz için dua ediyorum.
Bir kulun bir başka kul için iyi şeyler isteyip dua etmesi daha çok kabul olurmuş.

kıs bırak şimdi o mercimeği git de fırına verdiğin mercimeğin sonucunu öğren :))
İnşallah hamilesindir.Biran önce öğren ki yarına randevu alırsın doktorundan.Bugünkü grevden dolayı yarın bütün doktorlar yoğun olur.

Bir kulun bir başka kul için iyi şeyler isteyip dua etmesi daha çok kabul olurmuş.

sağol canım allah razı olsun bende hep dua ediyorum tüm evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı inş. nasip etsin rabbim tüm isteyenlere

portakalcım benim içinde dua edermisin canım.bilmiyorumkismile

poratalım ben testi sabah yapıcam canım sabah ki testler daha net oluyormuş şimdi yapsam silik bile çıksa tatmin olmam geçen ayda çok hafifi belirmişt, 2 çizgi doktorada pozitif çıksada gitmeyi düşünmüyorum geçen hamileliğimde keseyi göremedi başka bir doktor kan testi yaptı sonrada alttan baktı tekrar böylr olsun istemiyorum eğer meleğim geldiysede pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum inş. o zamna kadar sadece dikkat edicem hiç kendimi yormayacağım

kız portakalcım benim mercimekte geldimi ki ayyyyyyyyyyyyyyyy kız inş. :Saruboceq: eşime 3 çocuk diyorum istiyorum yaş olmuş 32 oda 1 ini bulda diyor delikafadulden

süper ya portakalcım kaydirigubbakcemile3senin yaş kaç canım
bir kaç ay sonra 26 zeynep ablacım :))

sağol canım allah razı olsun bende hep dua ediyorum tüm evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı inş. nasip etsin rabbim tüm isteyenlere
Allah hepimizden razı olsun,dualarımızı kabul etsin inşallah.Her kadın en az bir defa anneliği yaşamalı bence.
portakalcım benim içinde dua edermisin canım.bilmiyorumkismile

Ederim tabi cnm zaten her gün ediyorum hepimiz için.Allah'ın takdiri,inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz

kızlar ben dışarı çıkıcam gelince görüşürüz inş. opuyorumnanaktantastimi de alayım hazır olsunsabah nasıl edicem bilmiyorumdelikafadulden

poratalım ben testi sabah yapıcam canım sabah ki testler daha net oluyormuş şimdi yapsam silik bile çıksa tatmin olmam geçen ayda çok hafifi belirmişt, 2 çizgi doktorada pozitif çıksada gitmeyi düşünmüyorum geçen hamileliğimde keseyi göremedi başka bir doktor kan testi yaptı sonrada alttan baktı tekrar böylr olsun istemiyorum eğer meleğim geldiysede pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum inş. o zamna kadar sadece dikkat edicem hiç kendimi yormayacağım

Kararı verecek olan sensin cnm.Biz sadece fikir verebiliriz ama gebelik testinin açlık ve toklukla ilgisi yok.İlk idrar daha iyi sonuç verir ama gün içinde de 3-4 saat bekletirsen idrarını sabah alacağın sonucu yine alabilirsin.Sen kendini ona inandırmışsın yani şartlamışsın günler geçince yapmak için ama sen şimdi yapsan varsa da yoksa da sonuç değişmez.Önceki hemileliğim diyeceksin ama bunu çevremden duyduklarıma göre yorumluyorum her hamilelik bir olmuyormuş ki...Alt tarafı 3liralık test kıs ne düşünüyon bu kadar
Senin tabularını yıkmak çok zor vall
a opuyorumnanaktan
kız portakalcım benim mercimekte geldimi ki ayyyyyyyyyyyyyyyy kız inş. :Saruboceq: eşime 3 çocuk diyorum istiyorum yaş olmuş 32 oda 1 ini bulda diyor delikafadulden

Bak onu bende konuşuyorum eşimle 1. olsun hemen 2.ye başlayalım diyorum o da bana aynı şeyi söylüyor :))

Back
X