- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.581
yine ağlamak istemiyorum kızlar erekn yapmak istemiyorum böyle en azından kendimi avutuyorum belkide gece gelir kırmızılar bilmiyorum bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten geçen haftadan beri yapa yapa bi hal oldukk kociş yeter artıkk ya diyoo adam evden kaçıcak valaaa neyse şaka bi yana bu gece yi iyi değerlendirmem lazımmbende bu ay o batmalardan önce şeffaf akıntı geldi 2 gün sonrada batmalar oldu canım ben şeffa akıntım olunca ilişkiye girdim sende değerlendir çatlama olabilir
zaten geçen haftadan beri yapa yapa bi hal oldukk kociş yeter artıkk ya diyoo adam evden kaçıcak valaaa neyse şaka bi yana bu gece yi iyi değerlendirmem lazımm
kızlar son kararımı verdim sabah 6,5 ile 7 arası yapıcam testi delikafaduldenban adaha garanti geliyor zaten öyle tavsiye ediyolar 3-4 saat tutamıyom yaw
aman ne güzel bir kaç saat öne almışsın bacım çok mutlu olduk kafamçokkarıştı delikafadulden
ay sorma ya karnımızda hamiş olucak bu gidişle ama kocişlerimiz kaçmışş olcakk :roflol:sorma bacı adamlar bıktı artıh herifin midesi bulancak çalış çalış işten gelmiş yorgun argın:sm_cool:
yapamıyom kmızlar cesaretim yokkkkkkkkkkkkkk:roflol:
ay sorma ya karnımızda hamiş olucak bu gidişle ama kocişlerimiz kaçmışş olcakk :roflol:
sen kürtajdan sonra ne kadar korundun cnm12 saat cik var işte yarısı uykuda geçecek haaaa kızlar bide ben hamile kalınca uykum kaçıyor uyuyamıyorum ne ters insanım oda başladı bende iyice şüpelendim gece 1 de yattım sabah 6 daha uyuyamadımdelikafadulden
zaten geçen haftadan beri yapa yapa bi hal oldukk kociş yeter artıkk ya diyoo adam evden kaçıcak valaaa neyse şaka bi yana bu gece yi iyi değerlendirmem lazımm
yolla su sidigini ben yapayim sonucu yollarim:))))))))
ay kadınlar başım ağrıyor diye bahane bulurmuş ya.Ben çalışma günlerinin sonrasında da ya tutarsa diye usul usul yanaşınca kocişim de bana yorgunum diye bahane buluyor delikafadulden onlar da biz de bıktık artık.Cinsellikten soğucaz bu gidişle kızlar![]()
eeee birazda onlar çeksinn bacımm boşverr benim başımı ütülüyodu geçen aya kadar hergün yapalım 3-4 günde bir olurmu diye şimdi 1 haftada 5 kere yapınca benimkide cann yeter ya diye sitem ediyyo bende ona demek senin hergün yapalım demen hava civaymışş kuru sıkı sallıyomuşun diye dalga geçiyomm acayipp bozuluyooya bide 9 ay çekecekler naz niyaz ben doğum sancısı çekicem ama 9 ayıda kociş çekicek ahhhh ne bitmez geir ona delikafadulden:lepi:
eeee birazda onlar çeksinn bacımm boşverr benim başımı ütülüyodu geçen aya kadar hergün yapalım 3-4 günde bir olurmu diye şimdi 1 haftada 5 kere yapınca benimkide cann yeter ya diye sitem ediyyo bende ona demek senin hergün yapalım demen hava civaymışş kuru sıkı sallıyomuşun diye dalga geçiyomm acayipp bozuluyoo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay kadınlar başım ağrıyor diye bahane bulurmuş ya.Ben çalışma günlerinin sonrasında da ya tutarsa diye usul usul yanaşınca kocişim de bana yorgunum diye bahane buluyor delikafadulden onlar da biz de bıktık artık.Cinsellikten soğucaz bu gidişle kızlar![]()
eeee birazda onlar çeksinn bacımm boşverr benim başımı ütülüyodu geçen aya kadar hergün yapalım 3-4 günde bir olurmu diye şimdi 1 haftada 5 kere yapınca benimkide cann yeter ya diye sitem ediyyo bende ona demek senin hergün yapalım demen hava civaymışş kuru sıkı sallıyomuşun diye dalga geçiyomm acayipp bozuluyoo