• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ya benim canım bişey çekmiyor kızlar ,bide eşime derdim 9 ay yandın sen diye ama tık yok henüzz:)))
evet zeynepçim ben 28. günü yaptım benim hiç şaşmaz çünkü adetlerim ondan yaptım ben ve öğrendim.senin nasıldır düzenlimidir?

ya benim canım bişey çekmiyor kızlar ,bide eşime derdim 9 ay yandın sen diye ama tık yok henüzz:)))
evet zeynepçim ben 28. günü yaptım benim hiç şaşmaz çünkü adetlerim ondan yaptım ben ve öğrendim.senin nasıldır düzenlimidir?

canım geçmedenmi yaptın günün benimde geçen ay 4 gün gecikmem oldu o nun dışında düzenli canım 27 - 28 günde gelir

yok cnm bi kere sana kahve yapıyım dedim bu seferde uykum kaçar dedi zaten her gece gözümün içine bakıyo hadi diycekmiyim diye:roflol:

evet tatlım benim geçmemişti daha.diyorum ya hiç şaşmaz o kadar ilaca falan tık demedi yani..idrar testinde silikti ama kan testinde 342 gibi bir sonuç çıktı düşün yani.kan testi daha döllenmemin bir hafta sonrasında bile veririmiş kızlar bu arada...33.günde de idrar testi yaptım o kadar uzun zaman negatif görünce yapıyım dedim ve kopkoyuydu.yani hormon artmasına göre gün gün koyulaşıyor çizgi..saklıyorum bide onları:)))
ama daha önce gecikmen olduysa bekle tatlım sonra daha çok üzüntü oluyor çünküü..tuzum kuru diye değil yanlış anlama ama çok yaşadım o hayal kırıklıklarını iyi bilirim ondan canımm...

evet canım ben sabahı bekliyorum geçen ay ilk kez gecimem oldu bu ay olurmu bilemem amaateş ölçmeyi biliyordursun ateşim hala düşmedi 36,7 sadece ayın 17 sinde 36,5 oldu adet olcam sandım ama olmadım:emir_bebek:

farketmez porticim kafein uyarıyor sanırsam işte:))) porti sen hergün çalışmıyormusun canımcım...
Ben en son cuma takip için gitmiştim ya hala 16mm bile olmamıştı.Doktor bu ay gün aşrı devam et gelene kadar dedi.
Ben de o günden bu yana sadece hafta sonu çalıştım ardarda.Şuan da karın ağrım var :( Cumartesi gelmesi lazımdı ama daha önce geleceğinin sinyalini veriyor.

porti tembell bizim gibi çalışkan değilllll
ben grev yapıyorum :))
yok cnm bi kere sana kahve yapıyım dedim bu seferde uykum kaçar dedi zaten her gece gözümün içine bakıyo hadi diycekmiyim diye:roflol:
yemeğine bi çimdik kahve at sende canım:) o da nerden aklıma geldi.Benim kayınvalide nescafe tiryakisi.Geçen bi hoşaf yapmış bişeyler karıştırmış,tadı değişik ama çok hoş geldi.Sordum ne var içinde diye,kahve attım dedi biz masada koptuk, :roflol: yakında annem kahveyi yemeklerimize de koyacak diye delikafadulden

Ben en son cuma takip için gitmiştim ya hala 16mm bile olmamıştı.Doktor bu ay gün aşrı devam et gelene kadar dedi.
Ben de o günden bu yana sadece hafta sonu çalıştım ardarda.Şuan da karın ağrım var :( Cumartesi gelmesi lazımdı ama daha önce geleceğinin sinyalini veriyor.

ben grev yapıyorum :))

yemeğine bi çimdik kahve at sende canım:) o da nerden aklıma geldi.Benim kayınvalide nescafe tiryakisi.Geçen bi hoşaf yapmış bişeyler karıştırmış,tadı değişik ama çok hoş geldi.Sordum ne var içinde diye,kahve attım dedi biz masada koptuk, :roflol: yakında annem kahveyi yemeklerimize de koyacak diye delikafadulden
ay bu senin kayınvalde çok yaşasınn kadının bugün kulaklarını çok çınlattık valla bende bi çimdik akşama karnıbahar yaptım atarım cnmm:roflol::roflol::roflol:

hamileymişim canım, şükürler olsun ama bizim gibi bir veya birkaç kayıptan sonra hamile kalanlara doğum anına kadar ağız tadıyla sevinmek nasip olmuyor pek fazla tabi... ALLAH başka dert vermesin tabi, buna şükürler olsun...
belki faydası olur paylaşıyorum, bir ay boyunca eşim keçiboynuzu kürü uyguladı, herhangi bir zararı yok tavsiye edebilirim, bense folik asidi kürtajla sonlandırılan hamileliğimden bu yana yani 5 aydır hiç bırakmadım...
ALLAH isteyen tüm arkadaşlara da tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin, dualarım hepimiz için... sağlık ve sükunet diliyorum. ALLAH hepimize hayırlısıyla annelik duygusunu tattırır dilerim.dualarım sizinle...

Bu arada ben bunu yeni görüyorum.
Tebrik ederim pembehera.alkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım.
Sağlıkla güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.

Back
X