- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.641
olsun porticim umutlar diğer aya.
ateş iyiye işaret zeynepçim benim 36 bile olmaz pek şu anda 37 lerde hep..
ateş iyiye işaret zeynepçim benim 36 bile olmaz pek şu anda 37 lerde hep..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinkiler nasıl :))potakalım senin kayın valide ömre bedel bend ekoptumkaydirigubbakcemile3
Sorma ya kulakları çınlamıştır.ay bu senin kayınvalde çok yaşasınn kadının bugün kulaklarını çok çınlattık valla bende bi çimdik akşama karnıbahar yaptım atarım cnmm:roflol::roflol::roflol:
güle güle canım iyi akşamlar,kolay gelsinkizlar size doyum olmaz öpüyorum hepinizi ben ise gidicem hazirlanmaya baslayim yavas yavaskaydirigubbakcemile2görüsürüzz
bende çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi,kendinize iyi bakın çalışmaları ihmal etmeyinn:))))
iyiyiz guselcim sen nasılsınn?stres atıyoruzz valla çok eğlendim bugünslm kızlar nasılsınız
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
Hamilelerimiz
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
![]()
Ocak Listemiz
kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak
![]()
Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat
valla bu karda kıyamette leylek bize uğrarmı bilemem:sm_cool:Leylekler yolda kızlar,
Biraz daha sabır :Saruboceq:
Hepimizin melekleri gelecek Allahın izniyle
hoşgeldin aramıza cnm ne kadar zamandır korunmuyosunntekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.
slm kızlar nasılsınız
tekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.
geçmiş olsun zorxx cumm adette hep karnın ağrıyomu yoksa üşüttünmü bu ayslm kızlar ay bugün bütüngün yattım karnıma sıcak su torbası koydum bişi olmaz dimi kızlar iyi değil diyorlar ama kafayı yemiştim ağrıdan .
buarada leylekler süper olmuş portakalım gelio bizim bebekler yolda.
iyi kaynatmışsınız kızlar ohh
hoşgeldin aramıza cnm ne kadar zamandır korunmuyosunn
Hoşgeldin arkadaşım,nasılsın?Ay çok güzel hayırlısıyla Allah nasip eder inşallahslm kızlar bir önceki topicten aranıza katılmıştım bir aydır nette sıkıntı vardı kopmuştum sizlerden
ben de bir iki aya kadar bebek istiyorum hayırlısıyla
slm kızlar ay bugün bütüngün yattım karnıma sıcak su torbası koydum bişi olmaz dimi kızlar iyi değil diyorlar ama kafayı yemiştim ağrıdan .
buarada leylekler süper olmuş portakalım gelio bizim bebekler yolda.
iyi kaynatmışsınız kızlar ohh