• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

potakalım senin kayın valide ömre bedel bend ekoptumkaydirigubbakcemile3
sizinkiler nasıl :))
ay bu senin kayınvalde çok yaşasınn kadının bugün kulaklarını çok çınlattık valla bende bi çimdik akşama karnıbahar yaptım atarım cnmm:roflol::roflol::roflol:
Sorma ya kulakları çınlamıştır.
adam sonra karnıbahardan tiksinmesin sen de benim kulaklarımı çınlatma yemekte :))

kizlar size doyum olmaz öpüyorum hepinizi ben ise gidicem hazirlanmaya baslayim yavas yavaskaydirigubbakcemile2görüsürüzz
güle güle canım iyi akşamlar,kolay gelsin

benim kayınvaldede böyle komiklikler yok maleseff o anacak temizlik yapsınn tek becerisi oo

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın kaydirigubbakcemile4

Hamilelerimiz :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:

berrakada :CüvCüv:

sleepy80 :CüvCüv:

A&S :CüvCüv:

pembehera :CüvCüv:

000ar.gif

Ocak Listemiz

kerem34gul ________ 9 Ocak
A&S _______________12 Ocak
kelebek_1974 ______ 12 Ocak
madeofhonor ______ 14 Ocak
demetnur__________14 Ocak
zeyneparzu_________16 Ocak
gabril16____________18 Ocak
gyshnky __________ 23 Ocak
portakal_suyu _____23 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27Ocak
azize1____________30 Ocak
nazz81 ___________31 Ocak

000ar.gif

Şubat Listemiz
qusel ______________1 Şubat
hatunsultan ________2 Şubat
eren sezen _________3 Şubat
haksever __________3 Şubat
cicvir41____________9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
skorpion74 ________14 Şubat
dilemma__________14 Şubat
zorxx____________ 16 Şubat

Leylekler yolda kızlar,

Biraz daha sabır
:Saruboceq:

Hepimizin melekleri gelecek Allahın izniyle

tekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.

slm kızlar bir önceki topicten aranıza katılmıştım bir aydır nette sıkıntı vardı kopmuştum sizlerden
ben de bir iki aya kadar bebek istiyorum hayırlısıyla

slm kızlar ay bugün bütüngün yattım karnıma sıcak su torbası koydum bişi olmaz dimi kızlar iyi değil diyorlar ama kafayı yemiştim ağrıdan .
buarada leylekler süper olmuş portakalım gelio bizim bebekler yolda.
iyi kaynatmışsınız kızlar ohh

tekrar merhaba arkadaşlar.Öğleden sonra bi ara girmştm internet gitti konuşamadık.eşim gelene kadar buralardym.bu arada son adet tarihim 24 aralık 28 günde bir adet oluyorum.listeye ekler misinizeyvahedigeldismilepcolu olmama rağmen adetlerim düzenli.7 cm lk bi kistm var dr iğneyle küçültüp tüp bebek tedavisine başlycak bu ay.böyle bir tecrübe yeşayan var mı aramızda.
hoşgeldin aramıza cnm ne kadar zamandır korunmuyosunn

cnm ben çikolata kistinden ameliyat oldum ama küçültme değil direk alındı çünkü sarmıştı resmen sağ ve solda olmak üzere banada tüp demişlerdi ama ben ameliyat olmayı tercih ettim hayırlısı olsun senin için umarım gelir bebeğin bekletmeden

slm kızlar ay bugün bütüngün yattım karnıma sıcak su torbası koydum bişi olmaz dimi kızlar iyi değil diyorlar ama kafayı yemiştim ağrıdan .
geçmiş olsun zorxx cumm adette hep karnın ağrıyomu yoksa üşüttünmü bu ay

ya sezencim kaç aydır yoktu buay oldu böyle bide başağrısı ikisi birden fazla geldi bugün mafettiler beni

slm kızlar bir önceki topicten aranıza katılmıştım bir aydır nette sıkıntı vardı kopmuştum sizlerden
ben de bir iki aya kadar bebek istiyorum hayırlısıyla
Hoşgeldin arkadaşım,nasılsın?Ay çok güzel hayırlısıyla Allah nasip eder inşallah

Ya koymasaydın keşke ilaç içsen daha iyiydi sıcak su koymak sakıncalı.Kaynattık valla bugün muhabbet güzeldi,herkes toplanınca çenemiz düşüyor.Şimdi nasılsın cnm biraz daha iyi misin? benimde başladı ağrım okumuşsundur belki :(
leylekleri bende çok beğendim alkisalkisalkis

Back
X