• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam kıslarrrrr ayyy benn çok kötüyümm midem başım belim ağrıyo mafoldumben

zeynepcimm tebrikler canımmm sağlıkla gelsin inşlhhhh
darıısıda tez zamanda bizlere olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ahanda halayımı çektim ne kadar hasta olsamda

canım portakalım ben sadece hani yumurtlama zamanı ndaki şeffa sıvıyı takip ettim ve 13, gününde geldi ocak 2 ve değerlendirdik ondan öncede 30 aralıkta beraber olmuştuk zaten sonra kayınvalidam anju oldu bizde kaldı kardeşim doğum yaptı ben ona gittim kaldım 10 gün beraber olamdık ama o sıvı gelince beraber olmak yeterli demekki zaten sıvı geldikten 1-2 gün sonra rengi değişip tortulu beyazımsı başka bir sıvı geliyor ve kasık batması başlıyor canım sende sıvı takibi yap kolay oluyo oldukça belirgin sümük gibi renksiz saydam be uzuyo

selam kıslarrrrr ayyy benn çok kötüyümm midem başım belim ağrıyo mafoldumben

zeynepcimm tebrikler canımmm sağlıkla gelsin inşlhhhh
darıısıda tez zamanda bizlere olsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ahanda halayımı çektim ne kadar hasta olsamda

sağol canım amin . darısı başınıza inş.

ya zaten bencede batıl geliyo sağ sol muhabbeti ama eskiler napsınlar ultrason yokk öyle taktik geliştirmişlerr hayırlısı olsunn kız erkek farketmezde nasılsa ultrason var 3 ay sonra öğrenirsin inşş.cinsiyetini ama herkezin içinden bir şey geçer hele senin ilk bebişinde kız erkek ne geçiyor içinden

ilki erkek olduğunu düşündük biz eşimle tabi bilemeyi erkek anneyi güzelleştirirya herkez bana hamilemisin diye soruyordu yüzüme parlaklık gelmişti bunu bilmiyorum tabi 1 hafta içinde bir yorum yaparım şimdi adet günlerim olduğundan adet sıkıntısı hisediyorum vücüdümda ama çirkileşme olusa sanırım kız :roflol:

canım portakalım ben sadece hani yumurtlama zamanı ndaki şeffa sıvıyı takip ettim ve 13, gününde geldi ocak 2 ve değerlendirdik ondan öncede 30 aralıkta beraber olmuştuk zaten sonra kayınvalidam anju oldu bizde kaldı kardeşim doğum yaptı ben ona gittim kaldım 10 gün beraber olamdık ama o sıvı gelince beraber olmak yeterli demekki zaten sıvı geldikten 1-2 gün sonra rengi değişip tortulu beyazımsı başka bir sıvı geliyor ve kasık batması başlıyor canım sende sıvı takibi yap kolay oluyo oldukça belirgin sümük gibi renksiz saydam be uzuyo
yani 30 aralık ve 2 ocaktamı beraber oldunuzz CADIARZU

ben de o kastettiğin sıvı adet bitiminden bir kaç gün sonra gelmişti ama o dönem yumurtam bile küçüktü yumurta takibi yaptırdığım için sonraki hafta ordan biliyorum.
Benim yumurtlama geç oldu bu ay.O sıvıdan bir de dün geldi ama malesef değerlendiremedik.
Kocişin başı ağrıyodu
:umursamaz: yanaşmaya kıyamadım :kedi:
Bişey de söylemediğim için haberi yok uyuduk öyle sarılıp
kendi kendime dedim amaaannn şimdiye kadar olmadı...
Olacağı zamanı bilir dedim

kızlar benim 1 hafta önceden midemde yanma ve iştah açılması olmuştu biraz şüpelenmiştim ama psikolojik sanmıştım bide adetime yakın hiç akıntım olmadı kupkuruydum daha bugün akıntım başladı sarımsı inş. normaldir

ben de o kastettiğin sıvı adet bitiminden bir kaç gün sonra gelmişti ama o dönme yumurtam bile küçüktü yumurta takibi yaptırdığım için sonraki hafta ordan biliyorum.
Benim yumurtlama geç oldu bu ay.O sıvıdan bir de dün geldi ama malesef değerlendiremedik.
Kocişin başı ağrıyodu
:umursamaz: yanaşmaya kıyamadım :kedi:

tamam canım sende bugün değerlindir ben bu ay erken yumurtladım oda geçen ay 4 gün gecikti diye sanırım normalde 17-18 ci günlerde yümurtluyorum sanırım yani geç

ben de o kastettiğin sıvı adet bitiminden bir kaç gün sonra gelmişti ama o dönem yumurtam bile küçüktü yumurta takibi yaptırdığım için sonraki hafta ordan biliyorum.
Kocişin başı ağrıyodu :umursamaz: yanaşmaya kıyamadım :kedi:
cnm adetine 2 gün var yumurta 2 gün kala çatlarmı acepp

porticim bana bi hoşgeldin demek yokmu kuşummm
yoksa senindemi afyonun patlamadı daha bayanssulusmile

neyse kıslar size iyi sohbetler ben temizliğe girişiyom
bu kadar rahatsızlğın üstüne nasıl iş yapcaksam yapcam işte
opuyorumnanaktan

cnm adetine 2 gün var yumurta 2 gün kala çatlarmı acepp

bu topiğin baş sayfalarında bi arkadaş söylemişti şimdi unuttum.adete 3 gün kala da çatlıyormuş,adet bittikten 3gün sonrada...
Ben doktoruma da sordum.Bazılarında farklı olabiliyormuş çatlama.Benim bu ay mı böyle oldu hep mi böyleydi bakalım önümüzdeki aya belli olur.

bu topiğin baş sayfalarında bi arkadaş söylemişti şimdi unuttum.adete 3 gün kala da çatlıyormuş,adet bittikten 3gün sonrada...
Ben doktoruma da sordum.Bazılarında farklı olabiliyormuş çatlama.Benim bu ay mı böyle oldu hep mi böyleydi bakalım önümüzdeki aya belli olur.
hımm ay bu yumurtalarında ne zaman ne yapcağı belli olmuyo desene cnm bu geceyi değerlendir çatladıysa 24 saat canlı duruyomuşş belki civciv çıkar bu sefer yumurtanın içindenn

porticim bana bi hoşgeldin demek yokmu kuşummm
yoksa senindemi afyonun patlamadı daha bayanssulusmile

neyse kıslar size iyi sohbetler ben temizliğe girişiyom
bu kadar rahatsızlğın üstüne nasıl iş yapcaksam yapcam işte
opuyorumnanaktan

kuşum hoşgeldin opuyorumnanaktan :1hug:

nasılsın,ya dünü değerlendiremedik ya aklım onda benim o yüzden direk yumurta muhabbetine daldım unuttum.

evet canım doğru benim kız kardeşime doktor hemen adet önce yada sonra hamile kalmışsın demiş

hımm ay bu yumurtalarında ne zaman ne yapcağı belli olmuyo desene cnm bu geceyi değerlendir çatladıysa 24 saat canlı duruyomuşş belki civciv çıkar bu sefer yumurtanın içindenn

of ya ben ne zaman anne olcam :umursamaz:

bıktım yumurtasıydı,çatlamasıydı,çalışmasıydı...

ne zor işmiş valla yolda hamile görsem tebrikler nasıl başardınız diyesim geliyor
bilmiyorumkismile

Back
X