- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.041
Tes.ederım canım bakalım olcakmı ben aynı lınkı yolladım ona ordan kaydoldu ama dırek ana sayfa cıkıyomus acınca ordan hangısını tıklıycammı bılm ıyom dıyo..ınŞ.olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm hiç duymamıştımm vallavalla sezencim benimde kulantan dolma cnm sanrıım yumurta çatlatma işlemlerinde kullanılan bir ilaç o hormonu salgılıomuş cnm kesin bilmiyorum öle okuduğum kadarıyla ondan dedim:)
evet cnm devam gün aşırı bakalım 10 gün sonra akmı karamı görücez tatlım bu arada yeni takvimin çok hoş olmuş canım inş..uğur getirir:ecrin_bebek:sezen sen napıosun cnm çalışmalara devammı hala?19.güne gelmişin sende valla ben daha başındayım üff ya tekrar aynı şeyler ne zor geliyorr
senin kırmızılar bitmedi dimi cnm daha çalışmalara başlamadınsaol sezencim bilerek seçtim :) dört yapraklı yoncayı belki şans getirir dedim.
banada banada ben istiyorummkahve yapıyorum isteyen varmıııı?kızlarrrrrrrrrr
yaa niye okadar az oldu daha öncede böylemiydi cnmCADIARZUoff sezen hiç sorma buay manyadı 2günde bitti dün bugün hiç gelmedi desem yeridir.başlıcam hemen çalışmlara cnm
benimki şekersiz olsun cnmmcicvir kolay bişi cnm kahvemi yapayım sen bana sölersin tarihini felan ben sana yaprım sen yapıştırırsın