• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayseece günün ne zaman bide cnm tarihini ver listemize ekleyelim uğurlu liste yazdıran hamile kalıokaydirigubbakcemile3

senimnde az kalmış canım inş.gelir artık bebişlerimiz hayırlısıyla ben 1 senedir aralıklarla bebiş deniyorum

benimde düne kadar karnımda batmalar vardı sağ tarafımda bir ağırlık bugün geçti birşeyim yok adet ağrısı hamişkende oluyomuş cnm adete yorma sen bide gögüşlerde şişme oluyomuş sende varmı?

o var canım ama adete yakın şişyolar benim bu sefer koçiş farketti çok şişmiş dedi:kedi:

birde kızlar bişey ssorcam cevaplarsanız sevinirim. benim her ayın 14.ünde hafif bir kanama gelirdi. doktora sordum. yumurtlama belirtisi dedi.bazı kasınların akıntı yerine kan gelirmiş. ama ilk kez bu ay gelen yok.sarı akıntı var. bugün 17. günüm

mirage cnm bak burda bir arkadaşımızda vardı pko ve hamile umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın

birde kızlar bişey ssorcam cevaplarsanız sevinirim. benim her ayın 14.ünde hafif bir kanama gelirdi. doktora sordum. yumurtlama belirtisi dedi.bazı kasınların akıntı yerine kan gelirmiş. ama ilk kez bu ay gelen yok.sarı akıntı var. bugün 17. günüm
daha yumurtan çatlamamış olabilir cnm bazen adete 1 -2 gün kala bile çatlama oluyomuşşakannehir

ayseece hoşgeldin cnm napıosun görüşemedik vet gelsene biz hep burdayız cnm sen girmiyosun fazla herhalde sen ne alemdesin cnm kaçıncı gündesin ?

cnm ben pek giremiyorum. bilgisayar soğuk odada. birde yoğun oluyorum. karneleri verdim geldim bugün.bu ay 17. günüm. 2 şubAT GÜNÜM. UĞURLU GELİR YENİ TOPİK İNŞALLAH. CNM BİŞEY SORCAM HANİ BİZİM KEREM GÜL VARDI. ONDAN HBR VARMI

Back
X