• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

birde kızlar bişey ssorcam cevaplarsanız sevinirim. benim her ayın 14.ünde hafif bir kanama gelirdi. doktora sordum. yumurtlama belirtisi dedi.bazı kasınların akıntı yerine kan gelirmiş. ama ilk kez bu ay gelen yok.sarı akıntı var. bugün 17. günüm

cnm heray düzenli o kanama geliyormuydu cnm olbilir belki kanama gelmeden yumurtlaman oldu bitti belkide.se yine devam et cnm çalışmalara ara verme sakın

canımcığım valla 4 aydır doktor takibi yaptırıyorum ya çatlamıyo yada başka şeyle oluyo doktor dinlen bu ay dedi

ama ben adet olana kadar çalışıcam bu ay hayırlısı bakalım

aysecim keremgül ailesinin yanına gitti cnm uzun süredir yok 9 ocaktı onun günü eğer hamilesem mutlaka hbr veririm dedi ama hala gelmedi herhalde istanbula bizde bekliyoruz ondan hbr

kızlar zaten adete kadar çalışmayı bırakmayın en yakın örnek portakalımız bizdede oluyordur mutlaka geç yumurtlama hbrimiz yok tabi onun için devam:)

aysece cnm farklı denedğin birşey varmı sen birde polen kullanıodun dimi biaralar aklımda kalmış nasıl kullanıyodun onu faydası varmıydı cnm?

kızlar zaten adete kadar çalışmayı bırakmayın en yakın örnek portakalımız bizdede oluyordur mutlaka geç yumurtlama hbrimiz yok tabi onun için devam:)

cnm benim her ay 14. Gün yumurtam çatlardı.az kanama mutlaka gelirdi.bu ay kanama yok ama bel ağrısı göğüs şişkinliği var. Pelte gibi katı akıntı da var. Garippppppppppp hayırlısı bakalım

aysece cnm farklı denedğin birşey varmı sen birde polen kullanıodun dimi biaralar aklımda kalmış nasıl kullanıyodun onu faydası varmıydı cnm?

canım ben kasım ayıydı galiba bal arı sütü polen karışımı üçünü karıştırıp yiyordum. Tadı kötü değil. Bal gibi.ama faydasını görmedim.2 aydır progestan kullanıyorum. Yumurta geliştiriyomuş. Benim progestan 9.8 çıktı. O yüzden çok mu düşük sence.

canım ben kasım ayıydı galiba bal arı sütü polen karışımı üçünü karıştırıp yiyordum. Tadı kötü değil. Bal gibi.ama faydasını görmedim.2 aydır progestan kullanıyorum. Yumurta geliştiriyomuş. Benim progestan 9.8 çıktı. O yüzden çok mu düşük sence.

cnm bende yeni yaptırdım 1.37 çıkmış benimki bilmiyoeumki cnm fazla bilgim yok cnmm ya bendede tirid çıktı onlar normal ama Allahım dermansız dert vermesin yinede düzelir takma kafana

Back
X