• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

GerÇekten Öyle allaha ŞÜkredıyorum hep ÇÖzÜlmÜycek sorunlarımız yok eŞlerımızde problem yok allahım nezman nasıp ederse artıok

kizlar kesin bu sene herkes hamile kalir insallah.hepimiz büyük bir azim icindeyiz.manevi olarakta dualar arkamizda ee daha ne lazim :) bebislerde gelicek insallah

öyle tabi bende beklerken hep derdim arkadaşlar bilir,bebişimin zamanı var onu bekliyor diye..zamanı gelince geliyor kızlar sabır en önemlisi ve pozitif düşünmek..ve ben hamile kaldığım ay hergün çalışmıştım daha önce günaşırı çalışırdık.bide öyle deneyin derim:)))

Ben Çıkıyorum kızlar ıyı akŞamlar evden gırerım artık ÖptÜm sızı hamıŞler bıŞlerınıze kendınıze ıyı bakın hamıŞlık ıÇın gÜn sayanadayları hamıŞ gıbı davranın Çok yÜklenmeyın kendınıze Şıtres yok ommm

öyle tabi bende beklerken hep derdim arkadaşlar bilir,bebişimin zamanı var onu bekliyor diye..zamanı gelince geliyor kızlar sabır en önemlisi ve pozitif düşünmek..ve ben hamile kaldığım ay hergün çalışmıştım daha önce günaşırı çalışırdık.bide öyle deneyin derim:)))

İyi hoş diyorsunda canım hergün nasıl çalışılır bunun yıkanması var bu soğukta yaaa

eee yani canım o kısmı artık düşünmiycen,fedakarlık diycen alıcan duşunu:)) ee yani bide izmirdesin buralar buz buz:))) zor oluyor ama valla bende tuttu. gerisi size kalmış...

eee yani canım o kısmı artık düşünmiycen,fedakarlık diycen alıcan duşunu:)) ee yani bide izmirdesin buralar buz buz:))) zor oluyor ama valla bende tuttu. gerisi size kalmış...

BEnde ısınmak için sadece klima olunca buz tutuyorsun.Bu yıl izmir çok soğutu...Ama gene çalışmalara ara vermedik yaniii

e hani spermelerin kalitesi düsüyodu hergün calisinca bilmiyorumkismile

Back
X