- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
- #3.961
GerÇekten Öyle allaha ŞÜkredıyorum hep ÇÖzÜlmÜycek sorunlarımız yok eŞlerımızde problem yok allahım nezman nasıp ederse artıok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Çıkıyorum kızlar İyİ akŞamlar evden gİrerİm artık ÖptÜm sİzİ hamİŞler bİŞlerİnİze kendİnİze İyİ bakın hamİŞlİk İÇİn gÜn sayanadayları hamİŞ gİbİ davranın Çok yÜklenmeyİn kendİnİze Şİtres yok ommm
herkese selamlarrrrrrrrrrr
iyi haftalar bol müjdeli bir hafta olur dilerim kızlar...nasılsınızopuyorumnanaktan
öyle tabi bende beklerken hep derdim arkadaşlar bilir,bebişimin zamanı var onu bekliyor diye..zamanı gelince geliyor kızlar sabır en önemlisi ve pozitif düşünmek..ve ben hamile kaldığım ay hergün çalışmıştım daha önce günaşırı çalışırdık.bide öyle deneyin derim:)))
İyi hoş diyorsunda canım hergün nasıl çalışılır bunun yıkanması var bu soğukta yaaa
haksızmıyom skorpion ama yaaa:))) orada havalar dahada fecidir dime?
eee yani canım o kısmı artık düşünmiycen,fedakarlık diycen alıcan duşunu:)) ee yani bide izmirdesin buralar buz buz:))) zor oluyor ama valla bende tuttu. gerisi size kalmış...
öyle tabi bende beklerken hep derdim arkadaşlar bilir,bebişimin zamanı var onu bekliyor diye..zamanı gelince geliyor kızlar sabır en önemlisi ve pozitif düşünmek..ve ben hamile kaldığım ay hergün çalışmıştım daha önce günaşırı çalışırdık.bide öyle deneyin derim:)))