• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

şanslı naber
mirage bu arada geçmiş olsun canım sanada
portakalım beni listeden silebilirsin bu arada regl öncesi bütün belirtilerim başladı erkenden geliyo herhalde kırmızılar :gitme:

iyiym canım ne olsun bildiğin gibi değişiklik yok pek girmiyorum kk ya bayanssulusmile
sen nasılsın neler yaptın okul işi felan ?

neden girmiyosun tatlimm vaktinmi yok,,,bende iyiyim bebek fikrini aklimdan attigimdan beri stressiz bi hayat yasiyorum,,,okul iside guvenlik gorevliligi bolumu olmadi mulakattann gecemedim,,,simdi kres ogretmenligi icin basvuru yaptim onun mulakati icin mektup bekliyorum,,,ama gecen eski okulumdaki hocam dediki bida ha guvenlik gorevliligi icin basvuru yapsan iyi olur dedi gercekten polis olmak istiyosan dedi,,cunku ilerde polislige basvurudugunda guvenlik gorevliligi diplomam var diye gosterirsen secilme sansin artar digerlerine gore dedi,,,benimde kafam karisti keske kres ogretmnligi icin basvurmasaydim dedim,,,ama eger simdi kres ogt,de olmassa tekrar kabul edilene kadar guvenlik grevliligi bolumune basvuru yapmayi dusunuyorum....

anladım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
bu arada bende güvenlik görevlisi idim evlenmeden önce bi kamu kuruluşunda ordaki şartlar nasıl bilmiyorum ama burda kursa gidiyosun sonra milli eğitim sınav yapıyo kazanırsan işte emniyetle ilgili bi kaç işlem var sonra emniyetten gelip seni araştırıyolar oturduğun evden muhtarlıktan felan....sonra kimlik kartın çıkıyo silahlı isen atış sınavıda var tabi ben iki sene çalıştım bu işte
böle canım oralarda daha değişik herhalde bilmiyorumkismile

slm kisslaarr nasilsiniz bakem?
miragecim cok gecmis olsun tatlim ins ins ins kist yok olur ve bebisin sana meraba der cnm benim ...

SAOL CANIM YA İNŞ.BİTERDE DEVAMI GELMEZ:Saruboceq:

şanslı naber
mirage bu arada geçmiş olsun canım sanada
portakalım beni listeden silebilirsin bu arada regl öncesi bütün belirtilerim başladı erkenden geliyo herhalde kırmızılar :gitme:

SAOL CANIM BİDE FİLM TEMİZ ÇIKSA:Saruboceq:

gusel anlatsana cnm nereye gittin kimse yokmu dedin ama biz varız:)

kızlar yenı gordum mesajınızı cıktım aksam cunku kusura bakmayın.. ıyıyım ısten ayrıldım evdeyım sıkıntılıyım yanı.. bugun bebek mevlutune gıttık ıcım gıttı nazar deger dıye bakamadım bıle 1 kez baktım sadece.. canım acıdı canlarım yaa :((

Allahim kimseyi evlatla sinamasin.isteyen herkesede tezz zamanda saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin.niye isten ayrildin canim?
kızlar yenı gordum mesajınızı cıktım aksam cunku kusura bakmayın.. ıyıyım ısten ayrıldım evdeyım sıkıntılıyım yanı.. bugun bebek mevlutune gıttık ıcım gıttı nazar deger dıye bakamadım bıle 1 kez baktım sadece.. canım acıdı canlarım yaa :((

selam kızlar nasılsınız berrak anne bebişin nasıl

Selam canım , iyidir herhalde :) , cuma doktora gidicem ikili test yaptırmaya , belki cinsiyeti de tahmin eder doktor.Bekiyorum cumayı.Sen neler yapıyosun?Senin bebişin nasıl ?

Portakalcım nasılsın ?

iyiyim berrakcım sağol tatlım sen nasılsın?

Herkes buradayken birşey sormak istiyorum benim kasığım fena ağrıyo yani çok hissediliyor.

Batmayı da geçti resmen ağrıyor,özellikle bugün aralıksız ağrıyor diyebilirim.

Bu normal mi kızlar ya bebek olsa bu kadar aralıksız ağrı yapar mı? Dayanılmayacak bir ağrı değil ama hissedilir bi ağrı.

Akşam bi rüya gördüm gündüz niyetine anlatayım.Ben hamileymişim. Dayanamıyorum şu günlerde kan testi yaptırıyorum ve 4.15 çıkıyor değerim.Günüme daha olduğu için doktor hamilesin diyordu.

ınşallah rüyam tersine çıkmaz,doğru çıkar hayırlısıyla..

tekrar slm kızlarrr ayşe ve berrak nasılsınız kıslar bebişler nasıll?
portakalım benca hayra yoralım cnm inşallah bebeğiin habercisidir cnm benim.

selam kızlar keyifler nasıl varmı gelişmeler?
porticim benimde kasığımda müthiş bir ağrı olmuştu sanki kramp girer gibi ve bende rüyamda görmüştüm...umarım seninkide hayra çıkar ve bebişin seninledir...

Back
X