• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam zorxx,nasılsın cnm?

Bende hayra yoruyorum rüyayı ama şu ağrı çok kafama takılıyor napsam bilmiyorum.Allah korusun kist olmasından çok korkuyorum.Düşünmesi bile kötü..Hep aynı şeyleri tekrarlıyorum diye kızacaksın bana biliyorum ama bugün dünden daha fazla :(( 11 gün var daha

berrakçım 11 hafta olmuş maşşallah,testindende hayırlı sonuçlarla dönersin umarım..ayşecim sen nasılsın..bende cmt doktora gidicem çok heyecanlıyım..

selam kızlar keyifler nasıl varmı gelişmeler?
porticim benimde kasığımda müthiş bir ağrı olmuştu sanki kramp girer gibi ve bende rüyamda görmüştüm...umarım seninkide hayra çıkar ve bebişin seninledir...

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce bi erkek bebek doğurmuştum. İnşallah senin de bebeğinin habercisidir portakalcım. :Saruboceq::CüvCüv:

kızlar bu günlerde başka şeylerle uğraşıp kafanızı dağıtın derim burda konuştukça zorlaşıyor zamanın geçmesi.ben o ay pek girmemeiştim arada bir geliyordum başka şeylerle uğraşmıştım hep,pozitif düşünün yeter..

kızlar bu günlerde başka şeylerle uğraşıp kafanızı dağıtın derim burda konuştukça zorlaşıyor zamanın geçmesi.ben o ay pek girmemeiştim arada bir geliyordum başka şeylerle uğraşmıştım hep,pozitif düşünün yeter..

İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririrz canım. Sat' a göre 12+2 yim aslında. kaydirigubbakcemile3

ben de pek girmemiştim, hatta portakala sende girme falan demiştim bi ara .kaydirigubbakcemile3

Selam zorxx,nasılsın cnm?

Bende hayra yoruyorum rüyayı ama şu ağrı çok kafama takılıyor napsam bilmiyorum.Allah korusun kist olmasından çok korkuyorum.Düşünmesi bile kötü..Hep aynı şeyleri tekrarlıyorum diye kızacaksın bana biliyorum ama bugün dünden daha fazla :(( 11 gün var daha

cnm benim haklısın tabi insan düşünüyo acaba neden die iyi şeylerin yanında acaba die kötü şeylerde gelio ama inşallah inşallah bebektendir o ağrılar cnm hamile arkadaşlar sizinde böylemiydi ani kramp değil sürekli bir ağrı varmıydı portakal gibi arkadaşımaza destek verelim kıslar kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

oyy maşşallah canım ..berrakçım sende eylül annesi oluyosun dime bi topik var orda paylaşımlarımız oluyor sende gel tatlım,insan birsürü şey öğreniyor..2010 eylül anneleri

zorxx canım benim feci ağrım oldu portiyede söyledim..genelde regl oldacağımda öyle olmazdıı...umarım bebiştendir.ama bu kadar düşünüp canını sıkma porticim hayırlısı olucak inşallah tez zamanda...herkes için dualarım sizlerle..

berrak iyiyiz cnm aynen işte bizde bildğiniz gibi gün say varmı yokmu bekle aynen devam..
sleepy cnm ölede ya bende girmesem bile hep aklımda cnm nasıl çıkıcak bu düşünce bilmiyorumm.
hayırlısı dices sağlıklı ve hayırlısıyla gelirler bebekler inşallahhhhhhhh

porti sleepy berrakada selam kızlar bzi iyiyiz çok şükür bebeğim hiç üzmüyor beni
ayyy eylül anneleri topiğinde serumla yaşayanlar var çok şükür
porti o ağrı dünde dediğim gibi bendede vardı
hatta ben bu ay kesin yumurtlamadım onun ağrısı dedim bide göğüslerim hep acıdı en önemliside akıntım değişmişti
bu arada bende hamiş olduğum ay rüyamda görmüştüm

ya benimde öyleydi diğer aylar ama o ay gerçekten düşünmedim bide yoğun bi zamandı..ne bileyim elinizi oyalıycak bişeyler yapın mesela ben örgü örünce hiçbişey düşünmem stres atarım çok iyi gelir..(sadece dümdüz örmeyei becerebilsem bile:)) gerçekten işe yarıyor.o ay ben bi baktım aaa28.günüm gelmiş ve test yaptımm berrak ta girmemeişti öyle hatırlıyorum..

selam kızlar keyifler nasıl varmı gelişmeler?
porticim benimde kasığımda müthiş bir ağrı olmuştu sanki kramp girer gibi ve bende rüyamda görmüştüm...umarım seninkide hayra çıkar ve bebişin seninledir...
müthiş ağrı deyince biraz rahatladım cnm.Şimdiye kadar bir kaç defa rüyamda kırmızıları gördüm,kan rüyayı bozar derler ama ben her gördüğümde adet oldum,bebek olmadı :( Şimdi de hamile olduğumu gördüm inşallah malum olmuştur.Sabah uyandığımda tamam ben hamileyim dedim ama gün içinde ağrılar artınca insanın aklına herşey geliyor.
eyvahedigeldismile
ben de pek girmemiştim, hatta portakala sende girme falan demiştim bi ara .kaydirigubbakcemile3

Evet canım,sen bi süre uzak olmuş,özletmiştin kendini.Ya benim için olan oldu bundan sonra çalışma falan yok sonucu bekliyoruz.Buraya girince aslı kafam dağılıyor yoksa zaman geçmez iş yerinde,evde olduğumda zaten hep işim oluyor pek giremiyorum.Zorxx daha iyi bilir.Buraya da girmesem kime sorcam danışcam,kimse yok ki şuan çevrede hamile,zaten herkes işinde gücünde bir araya gelip sohbet edecek zamanımda olmuyor arkadaşlarımla.. Hem ben sizi bırakamam ki opuyorumnanaktan
cnm benim haklısın tabi insan düşünüyo acaba neden die iyi şeylerin yanında acaba die kötü şeylerde gelio ama inşallah inşallah bebektendir o ağrılar cnm hamile arkadaşlar sizinde böylemiydi ani kramp değil sürekli bir ağrı varmıydı portakal gibi arkadaşımaza destek verelim kıslar kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

İnşallah canım,sağol :1hug:

Benim muhtemel doğurma tarihim 23 Ağustos kızlar.Yani ağustos annesiyim. Ama arada eylül annelerine gelip bi bakarım .kaydirigubbakcemile3

ya benimde öyleydi diğer aylar ama o ay gerçekten düşünmedim bide yoğun bi zamandı..ne bileyim elinizi oyalıycak bişeyler yapın mesela ben örgü örünce hiçbişey düşünmem stres atarım çok iyi gelir..(sadece dümdüz örmeyei becerebilsem bile:)) gerçekten işe yarıyor.o ay ben bi baktım aaa28.günüm gelmiş ve test yaptımm berrak ta girmemeişti öyle hatırlıyorum..

Ben de nintendo Wii de bir tenis oyununa vermiştim kendimi.Sabah akşam oynuyodum.Aklıma gelmiyodu öylece. kaydirigubbakcemile3

Back
X