• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sağol canım eşim sallanmalı bişi almış ama takılıyo o da bende değiştircem onu mecburen geçmiş olsun sende öksürük kervanınamı katıldın bende öksürüyom gece özellikle

ay canım bugün teyzeme gidicez annemlerle felan kadınlar toplantısı var :hulya::hulya:
anlıycan giremiycem:delphin:

öğlene kadar bari dur kıs ya da kahvaltıyı geç yap,bırakmaaa beniiii kaydirigubbakcemile

Öksürük yok.Burnum akıyo,boğazım ağrıyor,hapşuruyorum -tatlicadiarzu-

Takılıyorsa değiştir zaten canım çünkü giyinip soyunurken de düşebilir.

kıs tek olsam bırakırmıyım hiç zaten ama eşim izne ayrıldı ben yatakdan kalktım adama bi kaç dk sonra arkamdan geldi nie kalktın diyo sonrada geldi koltuğun üstüne yattı yanıma uyumaya devam ediyo bari uyanmadan gidem kahvaltıyı hazırlıyam kaydirigubbakcemile4,
sıcak şeyler iç canım ayva çekirdeği eve gidince yut taymadan öncede yut bogaz ağrısına öksürğe ii geliyoolumunekankayizsmile

canım zor un ki 4 ay boyunca erkek sempatiksalakcinni
kısss sabredemedin demiiii ay aslında benimde aklımdan bi şeytanlık geçiyo bugün giderken bi test alıp akşam yapmak ama sonra daha çok canım sıkılcak die yapma istemiyorum :gitme:

kıs tek olsam bırakırmıyım hiç zaten ama eşim izne ayrıldı ben yatakdan kalktım adama bi kaç dk sonra arkamdan geldi nie kalktın diyo sonrada geldi koltuğun üstüne yattı yanıma uyumaya devam ediyo bari uyanmadan gidem kahvaltıyı hazırlıyam kaydirigubbakcemile4,
sıcak şeyler iç canım ayva çekirdeği eve gidince yut taymadan öncede yut bogaz ağrısına öksürğe ii geliyoolumunekankayizsmile

Kocanın evde olduğunu bilmiyodum bacım bilmiyorumkismile

Tamam bakalım kahvaltıyı hazırla ama enişteye elleme uyusun sen hemen buraya zıpla,o uyanana kadar az daha durrkaydirigubbakcemile5

canım zor un ki 4 ay boyunca erkek sempatiksalakcinni
kısss sabredemedin demiiii ay aslında benimde aklımdan bi şeytanlık geçiyo bugün giderken bi test alıp akşam yapmak ama sonra daha çok canım sıkılcak die yapma istemiyorum :gitme:

Sabırdan öte çok kötüyüm bugün ilk gün başlangıç ilaç kullanamam ben şimdi her ne kadar adet gününe kadar yediklerimizden içtiklerimizden sorumlu değiliz,bunu bilsemde bişey içmem ben,hastalık bahanesiyle muayene olurken kan tahlilini de araya sıkıştırırım doktor ilaç yazmadan eyvahedigeldismile

Hiç belirtim kalmadı ayseenn :((

Bütün ağrılarım gitti :(

canım zaten ağrı olurklen yerleşme oluyo işte bbeiş yerleşti ağrın yoktur bu yüzden inşlhhh

canım sonuş ne çıkarsa üzülmek yok daha bak ilk sefer yumurta takibinde
rabbim böyle hayırlısını vermiş ne diyelim

ay geçen gün deşifre de bişi izledim bi ailenin çocukları 2 yaşında sapasağlam ayağı aksıyo diye amlyt ettiriyolar amlytta bebeğe fazla narkoz vermişler kalbi durmuş sonra kalp geri dönmüş ama çocuk yaşayan ölü olmuş ne yiyo ne başka bişi 5 senee yaşamış geçenlerde ölmüş ayy ona baktım ağladım iice işte herşeyin hayırlısını istiyceksin anne baba olunca böle şeyler çok acı oluyo
rabbim hakkımızda herşeyin hayırlsıını sağlıklık hayırlı evlatlar nasip etisn inşlhhh

canım zaten ağrı olurklen yerleşme oluyo işte bbeiş yerleşti ağrın yoktur bu yüzden inşlhhh

canım sonuş ne çıkarsa üzülmek yok daha bak ilk sefer yumurta takibinde
rabbim böyle hayırlısını vermiş ne diyelim

ay geçen gün deşifre de bişi izledim bi ailenin çocukları 2 yaşında sapasağlam ayağı aksıyo diye amlyt ettiriyolar amlytta bebeğe fazla narkoz vermişler kalbi durmuş sonra kalp geri dönmüş ama çocuk yaşayan ölü olmuş ne yiyo ne başka bişi 5 senee yaşamış geçenlerde ölmüş ayy ona baktım ağladım iice işte herşeyin hayırlısını istiyceksin anne baba olunca böle şeyler çok acı oluyo
rabbim hakkımızda herşeyin hayırlsıını sağlıklık hayırlı evlatlar nasip etisn inşlhhh

Çok haklısın.Herşeyin hayırlısını versin.

Ya ben sonucu bilmek istiyorum artık dün akşam midem bulandı çok,açmıydım,hastalıktan mı bebekten mi bileyim de boş hayallere kapılmıyım.Hakkımda hayırlısı olsun.Korkuyorum aslında ama nasıl olsa muayene olacağım bu halde duramam.

Sen bekle canım test yapma biraz daha bekle

Herkeze güzel bir cumartesi sizlerin olsun canlarım opuyorumnanaktan

Düngece itibariyle gene evde aile olamama kavgası vardı.
Annem ve babam boşanıyor. 12 yıllık süren kavgalar ve bıkmışlık
Tabiii kavga benim bebek istemem de geldiii son buldu...:delphin:

İş ten ayrılmak istemem büyük bir aileye sahip olma istediğim bir kez daha
hor görüldü.
Kendileri doğurmuş ama bize gelince cahil oluyoruz..
Evde otur çocuk doğur .... laflarııı:olmaz:

Çok yoruldum gerçekten... Ama umursamıcam annem benim için
yaşamıyor kendini düşünüyor olabilir ama
Ben çocuklarım için yaşayacağımmmmm :emir_bebek:

inşlhh bacımmm inşlhh öledir evet canım ben yapmıycam ayın 21 ne kadar durcam bakalım ne olacaakkk

sen kaçta çıkıcaksın işten

Akşam çıkacağım.

Evet en azından ayın 20 sine kadar bile dursan kafi :)) İdrarda çıkcağını bilsem şimdiye çoktan yapmıştım test de idrar için çok erken :)

hor görüldü.

aman canım takma kafaana boşver benim anne baba arasındada çok kavgalar oluyo çoğu kez boşanmanın eşiğinden dönüldü en çok yıprananda biz oluyoruz her ne kadar büyüsekde...

Akşam çıkacağım.

Evet en azından ayın 20 sine kadar bile dursan kafi :)) İdrarda çıkcağını bilsem şimdiye çoktan yapmıştım test de idrar için çok erken :)

ayy kısss ben şimdi iice merak ederim ne çıktığını yaaaa
akşamda erken dönemem dönsem bile giremem anca 10 11 gibi girerim girebilirsem tühhh
kısım yaaa insan saabh yaptırrıdı bari böle merak içinde bırakmazdı :jeyyar::dilcikar:

aman canım takma kafaana boşver benim anne baba arasındada çok kavgalar oluyo çoğu kez boşanmanın eşiğinden dönüldü en çok yıprananda biz oluyoruz her ne kadar büyüsekde...

Aynen kaç kezdir mahkemelerdeler bu sefer sonmuş bakalım göreceğiz.
Artık ailemi onlardan uzak tutacağım.
Bıktım dertlerinden......
alsanaalsanasmile

hor görüldü.

Günaydın canım,hoşgeldin.

Ailen için herşeyin hayırlısı olsun,kocaman insanlar kendi hayatları ile ilgili en doğru kararı verecek yine onlar ama başkalarının hayatlarına müdahale etme hakları yok,bu çocukları bile olsa...
Evlenmişsiniz,siz de yetişkinsiniz ve sizin de çocuğunuz var,Siz başka bir aile olmuşsunuz artık.Kendi doğrularınızdan şaşmayın.
Bu hayat sizin hayatınız.

ayy kısss ben şimdi iice merak ederim ne çıktığını yaaaa
akşamda erken dönemem dönsem bile giremem anca 10 11 gibi girerim girebilirsem tühhh
kısım yaaa insan saabh yaptırrıdı bari böle merak içinde bırakmazdı :jeyyar::dilcikar:

Tatlım merak etme zaten benim öğrenmem biraz geç olabilir.zaten topiğe yazarım,okursun.Dua et nolur bacım :1hug:

Back
X