- Konu Sahibi portakal_suyu
- #4.421
anladım canım anaaaaaaaaaa kıssss benimki o zaman fıstıklı desene kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım eşim sallanmalı bişi almış ama takılıyo o da bende değiştircem onu mecburen geçmiş olsun sende öksürük kervanınamı katıldın bende öksürüyom gece özellikle
ay canım bugün teyzeme gidicez annemlerle felan kadınlar toplantısı var :hulya::hulya:
anlıycan giremiycem![]()
anladım canım anaaaaaaaaaa kıssss benimki o zaman fıstıklı desene kaydirigubbakcemile3
kıs tek olsam bırakırmıyım hiç zaten ama eşim izne ayrıldı ben yatakdan kalktım adama bi kaç dk sonra arkamdan geldi nie kalktın diyo sonrada geldi koltuğun üstüne yattı yanıma uyumaya devam ediyo bari uyanmadan gidem kahvaltıyı hazırlıyam,
sıcak şeyler iç canım ayva çekirdeği eve gidince yut taymadan öncede yut bogaz ağrısına öksürğe ii geliyoolumunekankayizsmile
canım zor un ki 4 ay boyunca erkek sempatiksalakcinni
kısss sabredemedin demiiii ay aslında benimde aklımdan bi şeytanlık geçiyo bugün giderken bi test alıp akşam yapmak ama sonra daha çok canım sıkılcak die yapma istemiyorum :gitme:
Hiç belirtim kalmadı ayseenn(
Bütün ağrılarım gitti![]()
canım zaten ağrı olurklen yerleşme oluyo işte bbeiş yerleşti ağrın yoktur bu yüzden inşlhhh
canım sonuş ne çıkarsa üzülmek yok daha bak ilk sefer yumurta takibinde
rabbim böyle hayırlısını vermiş ne diyelim
ay geçen gün deşifre de bişi izledim bi ailenin çocukları 2 yaşında sapasağlam ayağı aksıyo diye amlyt ettiriyolar amlytta bebeğe fazla narkoz vermişler kalbi durmuş sonra kalp geri dönmüş ama çocuk yaşayan ölü olmuş ne yiyo ne başka bişi 5 senee yaşamış geçenlerde ölmüş ayy ona baktım ağladım iice işte herşeyin hayırlısını istiyceksin anne baba olunca böle şeyler çok acı oluyo
rabbim hakkımızda herşeyin hayırlsıını sağlıklık hayırlı evlatlar nasip etisn inşlhhh
inşlhh bacımmm inşlhh öledir evet canım ben yapmıycam ayın 21 ne kadar durcam bakalım ne olacaakkk
sen kaçta çıkıcaksın işten
Herkeze güzel bir cumartesi sizlerin olsun canlarım opuyorumnanaktan
Düngece itibariyle gene evde aile olamama kavgası vardı.
Annem ve babam boşanıyor. 12 yıllık süren kavgalar ve bıkmışlık
Tabiii kavga benim bebek istemem de geldiii son buldu...
İş ten ayrılmak istemem büyük bir aileye sahip olma istediğim bir kez daha
hor görüldü.
Kendileri doğurmuş ama bize gelince cahil oluyoruz..
Evde otur çocuk doğur .... laflarııılmaz:
Çok yoruldum gerçekten... Ama umursamıcam annem benim için
yaşamıyor kendini düşünüyor olabilir ama
Ben çocuklarım için yaşayacağımmmmm![]()
Akşam çıkacağım.
Evet en azından ayın 20 sine kadar bile dursan kafi :)) İdrarda çıkcağını bilsem şimdiye çoktan yapmıştım test de idrar için çok erken :)
aman canım takma kafaana boşver benim anne baba arasındada çok kavgalar oluyo çoğu kez boşanmanın eşiğinden dönüldü en çok yıprananda biz oluyoruz her ne kadar büyüsekde...
Herkeze güzel bir cumartesi sizlerin olsun canlarım opuyorumnanaktan
Düngece itibariyle gene evde aile olamama kavgası vardı.
Annem ve babam boşanıyor. 12 yıllık süren kavgalar ve bıkmışlık
Tabiii kavga benim bebek istemem de geldiii son buldu...
İş ten ayrılmak istemem büyük bir aileye sahip olma istediğim bir kez daha
hor görüldü.
Kendileri doğurmuş ama bize gelince cahil oluyoruz..
Evde otur çocuk doğur .... laflarııılmaz:
Çok yoruldum gerçekten... Ama umursamıcam annem benim için
yaşamıyor kendini düşünüyor olabilir ama
Ben çocuklarım için yaşayacağımmmmm![]()
ayy kısss ben şimdi iice merak ederim ne çıktığını yaaaa
akşamda erken dönemem dönsem bile giremem anca 10 11 gibi girerim girebilirsem tühhh
kısım yaaa insan saabh yaptırrıdı bari böle merak içinde bırakmazdı :jeyyar::dilcikar: