• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Günaydın canım,hoşgeldin.

Ailen için herşeyin hayırlısı olsun,kocaman insanlar kendi hayatları ile ilgili en doğru kararı verecek yine onlar ama başkalarının hayatlarına müdahale etme hakları yok,bu çocukları bile olsa...
Evlenmişsiniz,siz de yetişkinsiniz ve sizin de çocuğunuz var,Siz başka bir aile olmuşsunuz artık.Kendi doğrularınızdan şaşmayın.
Bu hayat sizin hayatınız.

Evet cnm bu benim hayatım ve ben çok coçuklu bir anne olmak istiyorum.
Bayramlarda gelsinler eşleriyle torunlarımla koca masada mutlu aile
yaşlılık hayallerim bunlar benim,
Eşimde istemiyor belki çok çocuk ama olsun
Rabbim bile bunu bize uygun gördükten sonra opuyorumnanaktan

Allahım yardım et bana boshayallersmile

Evet cnm bu benim hayatım ve ben çok coçuklu bir anne olmak istiyorum.
Bayramlarda gelsinler eşleriyle torunlarımla koca masada mutlu aile
yaşlılık hayallerim bunlar benim,
Eşimde istemiyor belki çok çocuk ama olsun
Rabbim bile bunu bize uygun gördükten sonra opuyorumnanaktan

Allahım yardım et bana boshayallersmile

Çok güzel hayallerin var.Ben de çok isterim kalabalık bi aile olmayı ,bakalım kısmet

Portakalcım ben adet oldum dün.Beni 12 mart olarak değiştirir misin?
Hiç üzülmedim adet olduğuma kaç aydır ilk defa:dilcikar: Çünkü hormonun düştü sanırım.Ç
ünkü eskisi gibi 28 günde oldum. Bu ay zaten hamilelik beklentim yoktu.
Bakalım pazartesi randevu aldım.

28 günde olmuşsun ne güzel,gecikme yaşamadan.Hayırlısı olsun,Önümüzdeki aylara umutlarımız artık.
Doktor neler söyleyecek bakalım paylaşırsın bizimle cnm.

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:

000ar.gif

Ocak Listemiz

kelebek_1974 ______ 12 Ocak
gabril16____________18 Ocak
mhtpblnt___________20 Ocak
bekleyis __________ 24 Ocak
integral0027________27 Ocak

000ar.gif

Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
eren sezen _________ 3 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat
skorpion74 _______ 14 Şubat
zorxx_____________16 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
d_kupcu__________26 Şubat

Mart Listemiz

qusel ______________ 1 Mart

ayseece____________4 Mart

bebiskom88________7 Mart

mirage1983________8 Mart

dilemma__________12 Mart

fairy19.gif

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

porticim beni 3 marta yaz tatlım kırmızılar gelidi malesef bilgisayarım sarja takılı olmadan internete bağlanmıyodu servise verdik onların yapması 15 gün sürdü özledim hepinizi kızlar

iyi geceler kızlarrrrrr
portakalım tesmi yaptırcan cnm ay güsel haberler verde bir coşalım yavvv tey tey tey:teytey::teytey::teytey:

iyi geceler sezencim daha varda cnm sabırsız o dayanamıcak gibi geldi test yaprıabilir ondan yazdım
seninde kırmızılar gelmiş cnm buay devam çalışmaya durmak yok:)

yokbe cnm ne belitrtisi malesef yok bişi yine gelicek adet sinyal vermeye başladı yani bakalım aşılamya gidicek sonum herhaldee

Merhaba kızlar

Dün doktora gittim,gitmek zorundaydım çünkü çok kötü hasta oldum.
Kafama göre ilaç kullanmak istemedim.
Doktor muayene etti faranjit olmuşum.
Gebelik beklentim olduğunu o yüzden ilaç kullanmak da tereddüt ettiğimi söyledim.
Tabiki hemen Bhcg yapıyoruz dedi.
Kan verdim ve 2saat sonucun çıkmasını bekledim.
Değeri görünce üzüldüğümü söyleyemem ama çok da sevinmedim.
Değerim 3.22
Doktor değer için normal çıkmış dedi.
Adete1hafta olduğunu söyledim.
Adet olmazsan testi tekrarlamam gerektiğini gebelik de olabileceğini söyledi ve gebelik için sakıncası olmayan ilaçlar yazıyorm bunları kullanabilirsin dedi.
Daha önce 13lerde çıkmıştı değerim ve adet olmuştum sonrasında ama şuan 1 hafta olması ve yaşadığım ağrılar acaba dememe neden oluyor.

Sonra eşim beni almaya geldi ve ben arabada otururken o ilaçları aldı,receteye göz atmıştım hastaneden çıkarken ne ilaç yazmış diye.
Eşim ilaçları aldı geldi bi baktım doktorun yazdığı bi ilaç yok,yerine muadilini vermiş.
Hemen içini açtım prospektüs bilgilerine baktım.
Gebe kadınlarda yapılmış kontrollü bir çalışma bulunmaktadır,kesin gerekli olmadıkça gebeliğin erken dönemlerinde ve emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyordu.Çok sinir oldum bize sormadan danışmadan muadil ilaç vermelerine.
Ben reçeteye bakmamış da olabilirdim ve doktor onu yazdı diye güvenle içmiş olabilirdim.
Hemen geri dönüp eczaneye ben burada yazılı olan ilaçları istiyorum muadillerini değil dedim kadın bana doktor musun eczacı mısın nerden biliyosun onların içi aynı dedi.Hayır değil, biliyorum dedim ilaç yoksa paramı da receteyi de geri verin dedim.
Biraz cadılık yaptım ve ordan çıkıp başka bir nöbetçi eczaneye gittik.Onlara da özellikle belirttim muadil istemiyorum yoksa yok deyin almayacağım ilaçları dedim.Hayır bizde hepsi var dedi.
Neyse bazı aksilikler oldu bekledik.ılaçlarım hazırlanıyor,bi baktık eşimle gene benim ilaç yok yerine başka bişey veriyorlar,çıldırdım,bağırdım,baştan söyledim size muadil istemiyorum dedim.
Oradaki bayanda tamam ablacım ilacınız var işte burda dedi değiştirdi.
Peeeesss dedim.Varken bile kendisini değil muadilini veriyorlar.
Neyse saatler süren beklemelerin ardından ilaçları alıp evimize gelebildim ben daha yolda o ilacın da prospektüsünü okudum ve onda gebelikte kullanılmasında hiç bir sakınca olmadığı yazıyordu.Biliyordum böyle birşey olduğunu ve iyiki ısrar etmişim.Hamile olmasam bile,riske atamazdım.Normalde de muadil ilaçlara karşıyım.
Neden bunu anlattım ,uzattım bu kadar çünkü sizin de dikkatli olmanızı istiyorum arkadaşlar,Kesinlikle kabul etmeyin özellikle bu durumlarda...
Reçeteye mutlaka bakın,okumaya çalışın.Eczaneler ve reprezantlar arasında neler döndüğünü bi düşünün derim.
Arkadaşım eczacı olduğu için onun yanında, bir çok defa diyaloglarına şahit oldum.

Son düzenleme:
Back
X