• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

potakal_suyu sen ne zamandır deniyorsun?belli bir sorun varmı?

Eşimde de, bende de bir sorun yok Biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım.O ay yumurtam gelişmedi.Sonrasında da klomen verdi doktor ve çatlatma iğnesi yaptı 2şubatta. iğneden bi kaç gün sonra da bebeğin tutunması için progestana başladım,hala kullanıyorum.Sonucu bekliyoruz
Seninle aramız da fazla yok aslında benden bi kaç gün sonra seninde günün.

buyrunnnnnnnnn

hayırlısı olsun umarım mutlu haberi alırsın...................

canım tanıştığımıza çok memnun oldum sık sık uğrarım artık iyi akşamlar........

Sağol cnm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sende inancını hiç yitirme,umudunu hiç kaybetme inşallah seninde vesilen olur iğne de bebeğin gelir.Bir gün mutlaka olacağına inan.
Ben de memnun oldum tanıdığıma,her zaman gel cnm,iyi akşamlar

slm kızlar kötüyüm ben bugünün en güsel hediyesini aldım adet oldum ağladım, üzüldüm, çok başım feci ağrıyor nedense çok moralim bozuldu bu sefer sıkıldım, yoruldum, mutsuzum ,herşey var yanii neyse enazından sevdiğim insanlar güzel hbrler veriyor ve vermeye devam eder inşallah ama artık benim hiç halim yokkk yaaa neden böle oldum bilmiyorumm öteki aylardan bir farkı yoktu aslında ne belirti ne bişii

slm kızlar kötüyüm ben bugünün en güsel hediyesini aldım adet oldum ağladım, üzüldüm, çok başım feci ağrıyor nedense çok moralim bozuldu bu sefer sıkıldım, yoruldum, mutsuzum ,herşey var yanii neyse enazından sevdiğim insanlar güzel hbrler veriyor ve vermeye devam eder inşallah ama artık benim hiç halim yokkk yaaa neden böle oldum bilmiyorumm öteki aylardan bir farkı yoktu aslında ne belirti ne bişii

arkadasim kendini bu kadar harap etme.hayirlisi böyleymis.insallah bir dahaki aya.

off sinir oldum ve üzüldüm.Seni çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok,kendini daha fazla yiyip bitirme.Allah böyle uygun görmüş.Olmadı ama olacak bunu sakın unutma.Boşa beklemek yok bundan sonra anladık biz bu işi kendi kendimize beceremiyoruz o halde olması için yöntemler deneyeceğiz.Canını sıkma,hemen kendine iyi bi doktor ara ve bu ay sıkı bir takip yap ama nolur daha fazla üzülme canım.Allah sağlık versin yeterki... :1hug:

gecmis olsun portiiiia.s.

Teşekkür ederim canım,hoşgeldin,nasılsın?

az önce yazmıştım ama malesef site arıza çıkardı hepsi boşa gitti,bi türlü yazamıyorum yarım saattir.

ayy canım yaaa inan yazını okuyunca ağlamaya başladım senağlama
neden böle erken geldi bacım seninki anlamadım gitti
ama bak en azından ümitlendirmedi zamanından önce geldi
benim yine geçti geçiyo senağlama
üzülme canım ne yapalım bizimde sınavımız bu kendiliğinden geleceği yok bizim bebişlerin bunu anladık artık önümüzdeki ay ikimizde doğru doktora gidiyoruz artık ne yapcaksalar yapsınlar dermanımız mecalimiz kalmadı
canım arkadaşım stres yapma biliyosun ne olursa olsun yanındayım msn ye gelince yaz emi bana pc nin başında değilim ama gelince titret kuşum hadi üzme kendini
allah büyük mevlam neylerse güzel eyler

Kızlar yoksunuz.
Portakal senin için çok sevindim.Yani değerin güzel,artacak inşallah..Güzel haberlerini alırız iumarım.Zorrx , sen de adet olmuşun benim gibi.2 gün arayla olmuşuz.Seni çok iyi anlıyorum.Ama yıkılmak yok öyle.Stres başa bela.Bak ben öyle sıkıntı yapmıştım ki prolaktinimi yükseltmeyi başarmıştım:oklava: O yüzden portakala katılıyorum.İyi bir doktor belirle ve takip yaptır.Ben de geçen ay başladım.Böyle kafamız da daha rahat olur , inan:teselli:

Günaydınlarrr... Süper bir hafta olması dileğiyyleee... Öpüldünüz...opuyorumnanaktan

Herkese merhaba,

Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.

Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın

0037.gif

HAMİLELERİMİZ :nazar:

hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv: