• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben geldim kızlarrr.Gül hoşgeldin canım. Geçen gün seni sordum portakala .:1hug: Sorulara cevap veriyim. Ben bebeğin cinsiyetini tahmin edemiyorum ama içimden kız geçiyo hep. Portakalcım isim konusunda da biraz düşündük , kız olursa Irmak Öykü diye düşündük ama eşim tek olsun diye ısrar ediyo.Ben de iki isim seviyorum.Erkek olursa Doruk yanına başka isim bulamadın henüz. opuyorumnanaktan

berrakçım testlerini aldınmı tatlım merak ettim?

Aldım canım, kan testi de temiz çıktı, başka bi teste gerek yok dedi doktor.Yalnız hamile kalmadan önce idrarda enfeksiyon vardı bende.Eski tahlilleri istemişti doktor, ilk defa gittim bu doktora çünkü.Şimdi idrar testi istedi ve birkaç kan testi daha istedi .Devlet hastanesinde yaptırın dedi , bazılarını yapmıyo olabilirler onuda istediğiniz hastanede yaptırın dedi.Karaciğer , böbrek durumuma bakıcakmış.Onlar yapılmamış ilk tahlillerimde .

kızlar çok sağolun
porti haklısın bişeyler yemem gerek
gerçi neden bilmiyorum pek iştahımda yok zorla sadece bebiş için yiyorum 54 le başladı gebelik 51 olmuşum sanırım 60 la filan doğurucam sonrada kız gibi derler ya öyle geri gelicem eve

berrakada gözün aydın cnm
darısı sleepy ve bana

Amin canım. :Saruboceq: Bazı doktorlar ultrasonda normal desede kan tahlilinde riskli diyolarmış, hani 3 lü test yaptırıp daha fazla para almak için.Forumda okudum.3 lü yaptıranların çoğu da temiz çıkmış. O yüzden dikkatli olun .ense kalınlığı normalse kan değerinin pek önemi yok yazmışlardı. hihoyyyt

Ay ne güzel hamile arkadaşlarım burda,elinizi sürün bana :))

Irmak öykü çok güzel canım,annesinin ismi de güzel babasının ismi de :))Cinsiyet netleşince eğer erkek olursa doruğun yanına bişeyler uydururuz:)) sende seçersin.Babası da ikna olur nasıl olsa iki isme,ay ne karışıyo ki alla alla :))

Sleepycim inşallah senin testlerinde iyi çıkar berrak gibi.

Aysecim ha şöyle canım salma kendini,moralini yüksek tut bak önünde ne heyecanlar var,testti cinsiyetti,isimdi,alışveriş ve doğumm :))

Ay ne güzel hamile arkadaşlarım burda,elinizi sürün bana :))

Irmak öykü çok güzel canım,annesinin ismi de güzel babasının ismi de :))Cinsiyet netleşince eğer erkek olursa doruğun yanına bişeyler uydururuz:)) sende seçersin.Babası da ikna olur nasıl olsa iki isme,ay ne karışıyo ki alla alla :))

Sleepycim inşallah senin testlerinde iyi çıkar berrak gibi.

Aysecim ha şöyle canım salma kendini,moralini yüksek tut bak önünde ne heyecanlar var,testti cinsiyetti,isimdi,alışveriş ve doğumm :))

porti burda çektiğim sıkıntıları en iyi sen biliyosun
meleğim bana can yoldaşı oldu şimiden
onun sayesinde hayata tutunuyorum kendimi bırakmıyorum
ah bide kucağıma alsam o günleri görsem
bu arada elimi sürttüm sana inş güzel haberler alıcam senden
bu arada yemeğimi yedim kızlar sizin sayenizde

porti burda çektiğim sıkıntıları en iyi sen biliyosun
meleğim bana can yoldaşı oldu şimiden
onun sayesinde hayata tutunuyorum kendimi bırakmıyorum
ah bide kucağıma alsam o günleri görsem
bu arada elimi sürttüm sana inş güzel haberler alıcam senden
bu arada yemeğimi yedim kızlar sizin sayenizde

Bilmem mi,biliyorum tabi canım,senin için o bebek gerçekten can yoldası,annesinin arkadaşı olacak..
Bak şimdi çok mutlu oldum yemeğini yediğine.
İnşallah Allahım beni utandırmazsa güzel haberi nasıl vereceğimi düşünüyorum :))

filmi izlediğim gün girmiştim kk ya ondan bu nick portim..aklıma başka bişey gelmemişti:)ama güzel filmdi bi cumartesi gecesi izlenebilir..kısçe şu elveda rumelide küçük kızlarına seslenirken kullandığı tabir hoşuma gidiyo kullanayım dedim:)bizde çıtırız ama demi:)

filmi izlediğim gün girmiştim kk ya ondan bu nick portim..aklıma başka bişey gelmemişti:)ama güzel filmdi bi cumartesi gecesi izlenebilir..kısçe şu elveda rumelide küçük kızlarına seslenirken kullandığı tabir hoşuma gidiyo kullanayım dedim:)bizde çıtırız ama demi:)

Aşk meşk filmlerini pek sevmem ama o romantik komediymiş izleyebilirim belki senin hatrın için :))

Elveda rumeliyi hiiiç izlemedim ondan bilemedim bacım ama sen anen oluyorsun morukladın artık hiç çıtırım diye heveslenme :)) Kocaman bi göbeğin olacak
:CüvCüv:

Back
X