• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat

Akibetinizi merak ediyoruz hanımlar,bizi bilgilendirirseniz seviniriz kaydirigubbakcemile5

Ayten ve cicvir siz nereye kayboldunuz,uzun zamandır yoksunuz :1no2:

slm sezencim

Aysen bugün yap da bacım ne zaman yaparsan yap :)) tribe sokma bizi :))

Zorxx msn de demek :(( buraya neden gelmiyor ? mafoldumben Selam söyle :gitme: mafoldumben

porti ayten regl olmuştu canım yanlış hatırlamıyosam listeden çıakrabilirsin :hulya:

Hadi ya ben hatırlayamadım.

Bu arada ben de olacağım sanırım dün geceden beri hafif hafif karın ağrım başladı.Bu ağrıyı her türlü tanırım.Gebelik beklentim falan kalmadı,gene olmadı ne yazık ki mafoldumben

Bu arada ben de olacağım sanırım dün geceden beri hafif hafif karın ağrım başladı.Bu ağrıyı her türlü tanırım.Gebelik beklentim falan kalmadı,gene olmadı ne yazık ki mafoldumben
belli olmaz cnm hamişlik belirtiside adet belirtisiyle aynı oluyo kan testi yaptırmıycanmı?

slm sezencim

Aysen bugün yap da bacım ne zaman yaparsan yap :)) tribe sokma bizi :))

Zorxx msn de demek :(( buraya neden gelmiyor ? mafoldumben Selam söyle :gitme: mafoldumben

günaydın kıslarrr portakalım gelicektim cnm ilkönce bi geçmişi okudum daha yeni kalktım kahvaltı yapıorum sen napıosn cmmm ?ne zaman yapıcan test

portakalım sıkma canını cnm bak hep hamile olanlar karnımız ağrıyod diolar cnm normaldir belki sakın umudunu yitirme kendinide üzme cnm benimm

canım inşlhhh olmazsın yaaaaa mafoldumbenmafoldumben
ayy zor sen ben şeytanın bacağını bi kıramadık yaaaaasenağlama
ayy üffffffffff:delphin:

belli olmaz cnm hamişlik belirtiside adet belirtisiyle aynı oluyo kan testi yaptırmıycanmı?

Aman bu ağrı canımı sıktı,bildiğimiz adet sancısı ya şimdiye kadar hiç yanıltmadı zaten hamileliğe yönelik başka bi belirti de yok.O çektiklerim de iğnenin etkisinden olabilirmiş,başka bi yerde onunla ilgili bi konu var,okudum herkes aynı şeyi yaşamış ama hamile kalan hiç yoq :gitme:

Ya ben hazırlıklıyım zaten olmazsa yine doktorda alacağım soluğu,ne yapcaksa yapsın,1 ay bile boş durmayacağım

Aman bu ağrı canımı sıktı,bildiğimiz adet sancısı ya şimdiye kadar hiç yanıltmadı zaten hamileliğe yönelik başka bi belirti de yok.O çektiklerim de iğnenin etkisinden olabilirmiş,başka bi yerde onunla ilgili bi konu var,okudum herkes aynı şeyi yaşamış ama hamile kalan hiç yoq :gitme:

Ya ben hazırlıklıyım zaten olmazsa yine doktorda alacağım soluğu,ne yapcaksa yapsın,1 ay bile boş durmayacağım
tatlım kan testinde iyiydi cnm ya moralini bozma

Back
X