Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canımcım sen ilk defa yumoş takibi ve çatlatma iğnesi vurulmadınmı benim arkadaşımda adetleri çok düzenliydi bi problemleride yoktu ilk iğne de tutmadı 2.sinde tuttu şimdi 1 yaşında kızı var ilkte tutmazsa ikide tutar bak söyledi dersin zaten bu ayda daha bitmedi

canım aşılama için erken değilmi

Bir daha mı deniyim diyorsun Çatlatma iğnesini ?

melekler korusundaki eylül hemen yaptırdı ama :))

portimm canım bende bu ay takibe başlıycam inşlhh
en az 2 3 ay yaptırmayı düşünüyorum
olmazsa yine haziranda aşılama yaptırcam :gitme:
canım daha ilk ayındı bari bu ay yaptır :çok üzgünüm:

ay herşey üst üste kötü gidiyor mafoldumben

Bakalım doktor ne diyecek?İğne kaç defa deneniyor

Bir daha mı deniyim diyorsun Çatlatma iğnesini ?

melekler korusundaki eylül hemen yaptırdı ama :))

BİR DAHA DENE CANIM YA BEN 7 AYDA 4 DEFA DENEDİM YUMOŞLAR YA GEÇ ÇATLADI BU OZMAN EŞİMİN SEYAHATİ FALAN YADA BU AYDAKİ GİBİ KİST OLDU DUR DAHA CANIM İLKİNDE BU KADAR SIKILIRSAN BİDE BEN 2 DOZ İKİ DEFA VURULDUM 4 AYDA

EYLÜLE GELİNCE O KIZ DOMUZLUĞUNA YAPTI KÖPEK KADIN AMA NE OLDU MASAL BEBEK OLDU OHHHHHHHHHH CANIMA DEĞSİN

BEN DOKTORUMA SORDUM DAHA ERKEN DEDİ AŞILAMA İÇİN BAK BEN BU KADAR DENEDİĞİM HALDE opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Memelerm niye sızlıyor peki?

Adet belirtilerinde daha önce yaşamzdım,Kullandığım ilaçlar ve iğne mi etkiledi acaba?

Ya da adet belirtilerim arasına memelerde mi giriyor artık? Off Off

porti bütün kıslar toplansak keşke hep beraber oturup ağlaşsak sonrada gıgır şamaat yapsak sıkıntılarımızı tasak
öle bi şansımız olsaydı keşke mafoldumben

Memelerm niye sızlıyor peki?

Adet belirtilerinde daha önce yaşamzdım,Kullandığım ilaçlar ve iğne mi etkiledi acaba?

Ya da adet belirtilerim arasına memelerde mi giriyor artık? Off Off
kuşum aldığın idrar testi 3 tl olanmı onlar yanlış çıkıyo diğer topiclerde çok okudum kızlar çift çizgi görüpte hamiş değillermiş meğer yada tek çizgi görüpte hamişlermiş ben inanmıyorum artık o testlere yanıltabiliyo:oklava:

[ı]memelerm niye sızlıyor peki?

Adet belirtilerinde daha önce yaşamzdım,kullandığım ilaçlar ve iğne mi etkiledi acaba?

Ya da adet belirtilerim arasına memelerde mi giriyor artık? Off off[/ı]

kız benim gögüsler fora oldu bi bilsem sızlıyo ağrıyo şiş hemde bayağı 1 sene doğ.kont.kullandım hiç yan etki yapmamıştı 10 günde bu ne etki anlamadım kasık ağrım geçmedi

porti bütün kıslar toplansak keşke hep beraber oturup ağlaşsak sonrada gıgır şamaat yapsak sıkıntılarımızı tasak
öle bi şansımız olsaydı keşke mafoldumben

evet ağlaşma günü yapalım.Akaşm benden sonra devam ettiniz mi muhabbete?zorxun kayınvalideciği gitti mi acaba bu sabah?O da bir daha girmedi dime ?

kuşum aldığın idrar testi 3 tl olanmı onlar yanlış çıkıyo diğer topiclerde çok okudum kızlar çift çizgi görüpte hamiş değillermiş meğer yada tek çizgi görüpte hamişlermiş ben inanmıyorum artık o testlere yanıltabiliyo:oklava:

Valla tam 3 tl.Bilmiyorum artık teste mana bulmak istemiyorum :)) sorun ben de :)) beceremiyorum hamile kalamayı

canım gülle muhabbet ettik biraz sonra kapatmak zorunda kaldım bende :hulya:
zor girmedi canım işte en son senle konuştuğumus:sinifsinif:
bu akşam yine kuralım muhabbet sofrasını :lepi:

kız benim gögüsler fora oldu bi bilsem sızlıyo ağrıyo şiş hemde bayağı 1 sene doğ.kont.kullandım hiç yan etki yapmamıştı 10 günde bu ne etki anlamadım kasık ağrım geçmedi
O zaman bende boşa ümitlenmişim.Tamamen ilaçlarla ilgili bu sızlamalar sanırım boshayallersmile

canım gülle muhabbet ettik biraz sonra kapatmak zorunda kaldım bende :hulya:
zor girmedi canım işte en son senle konuştuğumus:sinifsinif:
bu akşam yine kuralım muhabbet sofrasını :lepi:

Bu akşam Olabilir ama geç saatlere kalmaması lazım şöyle 7-9 arası daha erken saatlerde olsa olmaz mı?

[ı]o zaman bende boşa ümitlenmişim.tamamen ilaçlarla ilgili bu sızlamalar sanırım boshayallersmile
[/ı]

[ı]bu akşam olabilir ama geç saatlere kalmaması lazım şöyle 7-9 arası daha erken saatlerde olsa olmaz mı?[/ı]

yok tatlım sen hamiş olmak için içiyosun beni doktorcum direk koruyo hamiş olma diye benimkilerle seninkiler çok zıt

Back
X