- Konu Sahibi portakal_suyu
- #5.181
nese portim ben gidem mutfaga girem bu kadar dinlenme molası yeter mirmirmirmir
arada gelirim yine buyrunnnnnnnnn
arada gelirim yine buyrunnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana yaprak yolliyim bana da sar bacım ya cokacimcoook cokacimcoook
Çok canım çekti şimdi valla inşalalh hamilelerin canı istemez kaydirigubbakcemile2
ohhhh yaprak sarma hemde opuyorumnanaktan
zaten doymak bilmiyorum bu ara ye ye sonumuz ne olacak bakiiiimmmmzemuszemus
portakal ne yaptın canım varmı bi haber
dün akşam yazdım bişeyler ama görmedin galiba
hoşgeldin cnm.
Sabah sidik testi yaptım negatif.Kan testi yapacak zamanım olmadı henüz( Eşimle konuştuk,3 gün var ya adete.Sabret bekle diyor,Olacağı varsa olur.Günün gecerse yapalım boşa ümitlenmemiş olursun dedi.Sanırım onu dinleyeceğim.
Dün işle ilgili çok sıkıntılıydım,moralim bozuktu,kusura bakma cnm Atlamış olabilirim o kafayla ,bakayım hemen.
portakalcım belki görürsün yazımı profiline yazıyım dedim ama yok neden anlamadım iyiyim canımben sizler nasılsınız bebişmi var yoksa şimdi biraz geçmişe baktımda hayırlısı hakkında ama varsa çok sevinirim ben çok fazla girmiyorum siteye malum zaman yaklaştıkça elimi etegimi yoluna koymaya çalışıyorum öyle yani siz iyi olunda ben arada haberlerinizi okuyorum hadi kendine iyi bak
Canım mesajım açık ama sanırım senin özelden yazman için mesajlarının 50 ye ulaşması lazım.oğluşunu çok öpüyorum opuyorumnanaktanönemli degil boşver profiline yazamadım msj bölümü yok galibe neyse kızlar oglum beni çagırıyo kendinize iyi bakınmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan mler oglumun eseri kızlar
Gözün aydın canım zemuszemusskm portakalım napıosun cnm bende bugün kaynanamı geçirdim doktora gittim yumurtalara baktı kist varmı die kontrol etti işte ve takip yapırouz buay aşılama dedim yapmıyo ben geçen mart ayında ameliyat geçirdiğim için 1 senenin geçmesi gerekiyormuş rahim kendine anca gelir diyor mayıs haziran gibi aşılama yapalım dedi bende bekliyorum yanii kafana takmadan kendini şartlandırmadan bekliceksin dio bakalım nasip siz naptınız cnm sen naptın iş olayını ?
portakalım test yapmışsın du bakalım cnmadet gelene kadar bekle sende öle i yazmışsınki heycan yaptım ilk görünce cnm yaaa:) hayırlısı bakalım beklices inşallah bebek vardırrrrrrrrr