Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben sana yaprak yolliyim bana da sar bacım ya cokacimcoook cokacimcoook

Çok canım çekti şimdi valla inşalalh hamilelerin canı istemez kaydirigubbakcemile2

ohhhh yaprak sarma hemde opuyorumnanaktan
zaten doymak bilmiyorum bu ara ye ye sonumuz ne olacak bakiiiimmmmzemuszemus

hoşgeldin cnm.
Sabah sidik testi yaptım negatif.Kan testi yapacak zamanım olmadı henüz :(( Eşimle konuştuk,3 gün var ya adete.Sabret bekle diyor,Olacağı varsa olur.Günün gecerse yapalım boşa ümitlenmemiş olursun dedi.Sanırım onu dinleyeceğim.

dogru canım bende adetten iki üç gün sonra yapmıştım silik o zaman çıkmıştı adetten önce çıkmıyo testlerde hayırlısı varsa bol bol sevinirsin yoksada ümidini kaybetmek yok benim şimdi çıkmam lazım kendinize iyi bakın:ecrin_bebek:

Dün işle ilgili çok sıkıntılıydım,moralim bozuktu,kusura bakma cnm Atlamış olabilirim o kafayla ,bakayım hemen.

önemli degil boşver profiline yazamadım msj bölümü yok galibe neyse kızlar oglum beni çagırıyo kendinize iyi bakınmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan mler oglumun eseri kızlar

portakalcım belki görürsün yazımı profiline yazıyım dedim ama yok neden anlamadım iyiyim canımben sizler nasılsınız bebişmi var yoksa şimdi biraz geçmişe baktımda hayırlısı hakkında ama varsa çok sevinirim ben çok fazla girmiyorum siteye malum zaman yaklaştıkça elimi etegimi yoluna koymaya çalışıyorum öyle yani siz iyi olunda ben arada haberlerinizi okuyorum hadi kendine iyi bak

evet fazla girmiyorsun ya az kalmış seninde hayırlısıyla atlat doğumu kucağına al bebeğini,bizde resimlerine bakalım :))

Henüz hiç birimiz de bebiş yok tatlım eski tayfa beklemeye devam ediyoruz ama aramıza yeni kim katılsa hamile kalıyor :)) böyle de bişey var :)

Güzel bi haber alırsam zaten duymadık kimse kalmaz,hiç birimizin sabrı kalmadı artık.Ne varsa deniyoruz anlayacağın.

Bu nickine alışamadım,oğlanların ismiyle mi alakalı?

skm portakalım napıosun cnm bende bugün kaynanamı geçirdim doktora gittim yumurtalara baktı kist varmı die kontrol etti işte ve takip yapırouz buay aşılama dedim yapmıyo ben geçen mart ayında ameliyat geçirdiğim için 1 senenin geçmesi gerekiyormuş rahim kendine anca gelir diyor mayıs haziran gibi aşılama yapalım dedi bende bekliyorum yanii kafana takmadan kendini şartlandırmadan bekliceksin dio bakalım nasip siz naptınız cnm sen naptın iş olayını ?

portakalım test yapmışsın du bakalım cnmadet gelene kadar bekle sende öle i yazmışsınki heycan yaptım ilk görünce cnm yaaa:) hayırlısı bakalım beklices inşallah bebek vardırrrrrrrrr

önemli degil boşver profiline yazamadım msj bölümü yok galibe neyse kızlar oglum beni çagırıyo kendinize iyi bakınmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan mler oglumun eseri kızlar
Canım mesajım açık ama sanırım senin özelden yazman için mesajlarının 50 ye ulaşması lazım.oğluşunu çok öpüyorum opuyorumnanaktan
skm portakalım napıosun cnm bende bugün kaynanamı geçirdim doktora gittim yumurtalara baktı kist varmı die kontrol etti işte ve takip yapırouz buay aşılama dedim yapmıyo ben geçen mart ayında ameliyat geçirdiğim için 1 senenin geçmesi gerekiyormuş rahim kendine anca gelir diyor mayıs haziran gibi aşılama yapalım dedi bende bekliyorum yanii kafana takmadan kendini şartlandırmadan bekliceksin dio bakalım nasip siz naptınız cnm sen naptın iş olayını ?
Gözün aydın canım zemuszemus
Rahim kendine gelemez ki her ay deli gibi çalışıyoruz Şeniz :kedi:
Doktorlara bekle demesi ne kadar kolay değil mi?Yapacak birşey yok zaten bekleyeceğiz.Napalım canım bu kadar bekledik,mayısı da bekleriz,o zamana kadar kendiliğinden gelir inşallah da gerek kalmaz aşılamaya :Saruboceq:
portakalım test yapmışsın du bakalım cnmadet gelene kadar bekle sende öle i yazmışsınki heycan yaptım ilk görünce cnm yaaa:) hayırlısı bakalım beklices inşallah bebek vardırrrrrrrrr

Nasıl olsa olmadı cnm napayım bende iyiyce bunalıma girmiyim diye neşeyle yazdım alkisalkisalkis negatif görmeye bayılırım :))Ay 3 gün kaldı hatta bugün de bitiyor.Bi kaç gün önce olan sancıdan eser yok,arada göğüzler sızlıyor onda da neyden olduğu belli değil.Yani açıkcası hiç birşey anlamadım ben bu işten.Zaten fazla bişey kalmadı öyle ya da böyle pazartesi belli olur,tabi bu defada adet gecikmesi yaşamazsam sempatiksalakcinni

huu porti napiyosun ben isteyim gecmisi okuyodum dayanamadim ziyaretciydim ismimle girdim hemen sana msnden msj attim beni ekle diye gördünmü?bu arada bana özelden gülle zor un msn adresini yollasana gül daha önce yazmisti kaybettim

GÜNAYDIN :emir_bebek: BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

Back
X