Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar bugün benim de moralim bozuk:gitme:ovulasyon hesaplaması yaptım da tam bugüne denk gelmiş ohaoldumsmileama maalesef değerlendiremiyoruzakannehirkeşke yapmasaydım moralim bozulmazdı en azından:umursamaz:
hoşgeldin canım.
Üzülme o hesaplamalara da inanma,kendini şartlama o günlere herkeste aynı olmuyor zaten bu gece görüşmeyecek misiniz ya da yarın o zaman değerlendirirsin hayatım üzülme,hayırlısı daha denemeden bizim gibi olma sende :))
Yemeğimi yedim,kendime geldim moralim iyi şimdi zemuszemus

evt portakalım geldi adam oldu artık şimdi temizlik yapıcam gelirim yine

flancım takma hayatım yarın çalışrısınız tam olarak bilemessin bugün olduğunu neden cnnı sıkıosunki boşver hayatım rahat ol

İyi halletmişsiniz sorunu,temizliği de yaptın mı tamam bayanssulusmile

bende sizlerdenim kizlar benide alin araniza 2009 kasiminda 4 aylik yavrumu dusurdum 3 ay korunduk sonra devam ettik bebis yapmaya ama gelmiyor yaramaz bir turlu sinirlerim cok bozuk sogan suyu iciyorum bakalim ne olacak ya artik hayirlisiyla geliversin su sipalar ya off

gülüm benim kasıma kadar düzenli kullanmam gereken iki ilacım var onlar bitene kadar korunmak zorundayız ondan diyorum kasıma kadar boş geçeceğiz anlayacağın ondan üzüldümfisfisfissen de ne var ne yok canım tesisat işini halletmişsin çok battı mı ev bari?sana çok iş çıkmasaydı:hulya:

Ben bu mesajını görmemişim canım diğerine atlayınca cevap vermek için.
Kasıma kadar ilacın olduğunu biliyordum da heralde korunmayı bıraktın sandım.
Kıss kasıma ne kaldı şunun surasında daha şimdiden hesaplama boşver.

Bu arada çok hassasım,sabah beri kimse yok diye bir sürü gebelik hikayesi okudum etkilendim.
Ne mucizeler yaşayanlar var,bize bak
birde gözümün önünde bahsettiğim kişi gerine gerine dolaşmıyor mu kendimi daha kötü hissediyorum.Karnı çıkmış iyice bide.
Ya biz ne zaman hamile kalacağız?
Ben çok kötüyüm bugün çok üzülüyorum,herşey dokunuyor off çok çaresiz hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:

okuma öye şeyleri porti kimmiş seni üzen ya CADIARZU

bende sizlerdenim kizlar benide alin araniza 2009 kasiminda 4 aylik yavrumu dusurdum 3 ay korunduk sonra devam ettik bebis yapmaya ama gelmiyor yaramaz bir turlu sinirlerim cok bozuk sogan suyu iciyorum bakalim ne olacak ya artik hayirlisiyla geliversin su sipalar ya off

Hoşgeldin canım aramıza
Üzüldüm canım,senin yaşadığında ayrı bi üzüntü olmuş ama veren de Allah alan da Allah.
Elimizden gelen bişey yok.
İnşallah en kısa sürede tekrar hayırlısıyla hamile kalır,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :Saruboceq:

Hepimizin sinirler bozuk valla,birbirimizden güç alıyoruz yoksa halimiz fena yani

ya sorma portakal benim cevremde herkes cocuklu ve durmadanda yeni hamile olanlar var kafayi yemem yakindir kardes, delirmenin kiyisindayim hanimafoldumben

okuma öye şeyleri porti kimmiş seni üzen ya CADIARZU

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Nasılsın bakalım nasıl bizim paşalar,keyifler yerinde mi?
Okuduklarım hep başarı hikayeleri gibiydi kistiyle hamile kalanlar,tüp derken tedavi aşamasında hamile kalanlar ve daha bir sürü mucize boshayallersmile
sinir eden de anı şirkette çalışan hamile biri var pek sevmiyoruz birbirimizi ..
Onu gördükçe,onun yerinde olmak istiyorum

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Nasılsın bakalım nasıl bizim paşalar,keyifler yerinde mi?
Okuduklarım hep başarı hikayeleri gibiydi kistiyle hamile kalanlar,tüp derken tedavi aşamasında hamile kalanlar ve daha bir sürü mucize boshayallersmile
sinir eden de anı şirkette çalışan hamile biri var pek sevmiyoruz birbirimizi ..
Onu gördükçe,onun yerinde olmak istiyorum

ben iyiyim canım büyügün bugün anaokulu başladı heyecandan uyumadı gece elli kere kaldırdı beni küçügüde mızmızdı şimdi daldı zorla uykuya ben eminim o mucize sizide bulacak bigün arkadaşım:lepi:

ya sorma portakal benim cevremde herkes cocuklu ve durmadanda yeni hamile olanlar var kafayi yemem yakindir kardes, delirmenin kiyisindayim hanimafoldumben

ah be canım hep aynı,burda bekleyen kime sorsan aynı dertten yakınır çok çok iyi anlıyorum seni ve senin yaşadığın daha zor bi durum ama herşey de bi hayır vardır.
2.bebeğini kaybedip hamile kalan arkadaşlarımız var birisi ekobero :)) bebişi doğdu ve yakışıklı mı yakışıklı bi prens oldu.İnşallah Allah sana da nasip eder,gönlündekini verir

ah be canım hep aynı,burda bekleyen kime sorsan aynı dertten yakınır çok çok iyi anlıyorum seni ve senin yaşadığın daha zor bi durum ama herşey de bi hayır vardır.
2.bebeğini kaybedip hamile kalan arkadaşlarımız var birisi ekobero :)) bebişi doğdu ve yakışıklı mı yakışıklı bi prens oldu.İnşallah Allah sana da nasip eder,gönlündekini verir

şimdi daha bi yakışıklı olduk teyzesi kahkahalar atıyoruz artık resmini ekleyemiyorum ya uf sinir oldum:icecream:

ben iyiyim canım büyügün bugün anaokulu başladı heyecandan uyumadı gece elli kere kaldırdı beni küçügüde mızmızdı şimdi daldı zorla uykuya ben eminim o mucize sizide bulacak bigün arkadaşım:lepi:

Süper şimdi okullu olduk :))
Darısı küçük paşaya olsun

İnşallah canım ya Allah kimseyi bununla sınamasın çok zor öncelikle sabırlı olmak lazım,bizde bu aralar pek sabır kalmadı cümletten bunalımdayız.

bu arada biraz müsadenizi istiyorum bilgisayara bağlanacaklarmış,ekranı onlara bırakmam lazım çıkıyorum gelicem işleri bitince,burda olursanız görüşürüz yine.

Princess of Rain çok memnun oldum her zaman gel tamam mı cnm? opuyorumnanaktan

Süper şimdi okullu olduk :))
Darısı küçük paşaya olsun

İnşallah canım ya Allah kimseyi bununla sınamasın çok zor öncelikle sabırlı olmak lazım,bizde bu aralar pek sabır kalmadı cümletten bunalımdayız.

bu arada biraz müsadenizi istiyorum bilgisayara bağlanacaklarmış,ekranı onlara bırakmam lazım çıkıyorum gelicem işleri bitince,burda olursanız görüşürüz yine.

Princess of Rain çok memnun oldum her zaman gel tamam mı cnm? opuyorumnanaktan
porti oglumu gör kızeyvahedigeldismile

Portiiiiiiiiiiiii benim yumoşum bu gece çatladı çok şükür zemuszemus bugün son çalışmamızı da yaptık, benim duayı yapalım mı artık kuşum opuyorumnanaktan

Back
X