Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

YA PORTİM BEN BU DUA İŞİNİ BİLMİYORUM NASIL OLUYO?SADECE AYETEL KÜRSÜMÜ OKUNUYO?YADA KAÇ TANE OKUNUYO...BİLSEYDİM BENDE ASILAMAMI YAPTIRINCA EŞE DOSTA YAPTIRIRDIM:a015:

ben geldimmmm portakalım bende alayım sero için dua hayatım pztye kadar okurum nasipse 30 tane yazabilrsin banada gerekirse fazlada okurum ayarla sen işte kuşumm

cicvir hayatım sen daha adet olmadın deme testte yapmadın ezan vakti hayırlısı hayatım umarım gelmiştri bebeğin hayatım okuruz sanada cnm

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan.................20
aysen.............20
aysen'in yng....20
zorx................20
tancredi...........20
cicvir...............20
porti................20
kötükedisero....20
Daha çok kişi okusun diye 20 verdim duruam göre ben daha fazla alabilirim ama müsayit olup okuyacaklar şimdilik 20 tane okurlarsa sevinirim.

153 tane kaldı
okumak isteyenler bildirsin opuyorumnanaktan

YA PORTİM BEN BU DUA İŞİNİ BİLMİYORUM NASIL OLUYO?SADECE AYETEL KÜRSÜMÜ OKUNUYO?YADA KAÇ TANE OKUNUYO...BİLSEYDİM BENDE ASILAMAMI YAPTIRINCA EŞE DOSTA YAPTIRIRDIM:a015:

Canım benim Sadece Ayetel kürsi okuyorsun toplam 313 tane
Sonra da duası var onu okuyup amin diyoruz hep beraber
Biz hepimiz en az birer kere yaptık,serodan hemen sonra sana yapalım

flan.................20
aysen.............20
aysen'in yng....20
zorx................20
tancredi...........20
cicvir...............20
porti................20
kötükedisero....20
Daha çok kişi okusun diye 20 verdim duruam göre ben daha fazla alabilirim ama müsayit olup okuyacaklar şimdilik 20 tane okurlarsa sevinirim.

153 tane kaldı

tamamdır canım Allah'tan bir mani olmazsa ben yarın okurum inşallah sana da bildiririmyerimseniben

ben geldimmmm portakalım bende alayım sero için dua hayatım pztye kadar okurum nasipse 30 tane yazabilrsin banada gerekirse fazlada okurum ayarla sen işte kuşumm

cicvir hayatım sen daha adet olmadın deme testte yapmadın ezan vakti hayırlısı hayatım umarım gelmiştri bebeğin hayatım okuruz sanada cnm

GELMEDİ ZORUM YA,AMA AGRIM VAR NE BİLİM KORKUYORUM...BEN 31 İNDE OLDUM ASILAMAMI.DOKTORUM 15 GÜN SONRA BELLİ OLUR DEDİ.BEN HAZİRAN 15 TE ADET OLMUSTUM BUGUNDE AYIN 15 İ.....AMA İŞTE İLK ASILAMAMDADA HATIRLIYORUM.AYNI ADET GÜNÜMÜN ERTESİ GÜNÜ ADET OLMUSTUM.HATTA HATIRLARSAN TEST YAPMISTIM OLUMSUZ SONUCU ALMMISTIM,Bİ SÜRE SONRADA GELMİŞTİ KIRMIZILAR...BİLEMİYORUM YAAA ALLAHIM İNŞALLAH TUTUNMUSTUR BEBEGİM.COK KORKUYORUM......YARIN TAHLİL YAPTIRSAMMI ACABA DİYOM YADA YARINIDA BEKLESEM GELMEZSE KIRMIZILAR CUMA GÜNÜMÜ GİTSEM BİLEMİYORUMeyvahedigeldismile

flan.................20
aysen.............20
aysen'in yng....20
zorx................20
tancredi...........20
cicvir...............20
porti................20
kötükedisero....20

153 tane kaldı

TAMAM CANIM BEN BU GECE OKURUM AMA DEDİĞİM GİBİ ADET OLMAZSAM EVE GİDENE KADAR OKURUM...EGER OLURDA GELİRSE KIRMIZILAR YAZARIM YİNEDE BURDAN...RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH TATLIM.AMA BENDE İSTİYOOOOOOOOMkaydirigubbakcemile5

GELMEDİ ZORUM YA,AMA AGRIM VAR NE BİLİM KORKUYORUM...BEN 31 İNDE OLDUM ASILAMAMI.DOKTORUM 15 GÜN SONRA BELLİ OLUR DEDİ.BEN HAZİRAN 15 TE ADET OLMUSTUM BUGUNDE AYIN 15 İ.....AMA İŞTE İLK ASILAMAMDADA HATIRLIYORUM.AYNI ADET GÜNÜMÜN ERTESİ GÜNÜ ADET OLMUSTUM.HATTA HATIRLARSAN TEST YAPMISTIM OLUMSUZ SONUCU ALMMISTIM,Bİ SÜRE SONRADA GELMİŞTİ KIRMIZILAR...BİLEMİYORUM YAAA ALLAHIM İNŞALLAH TUTUNMUSTUR BEBEGİM.COK KORKUYORUM......YARIN TAHLİL YAPTIRSAMMI ACABA DİYOM YADA YARINIDA BEKLESEM GELMEZSE KIRMIZILAR CUMA GÜNÜMÜ GİTSEM BİLEMİYORUMeyvahedigeldismile

ozaman bekle hayatım öle rahat ediceksen yaptırma tahlil felan 2 gün daha bekle zaten gelmezse tmmdır cnm nasipse opuyorumnanaktan

cicvir kaçtane yumrutan vardı hayatım aşılama yapılırken kaç mmken iğne vuruldun mesela bende nasipse pzt gelirse adetim hemen başlıycam aşılamaya gözüme görüncekmi vardır nedir bi yapamadım şu aşılamayı töbe töbee :sinifsinif: eşinin spermleri nasıl mesela sorun yok deme ay aşılama topikerlinde denk geldim iikiz olan çok ne güsel olur

ay hamiş haberi duymak istiyorum ayseece ve cicvir bu ay inşallah seviniriz sizlerle...
bu gittiğim doktor da pcoluymuş galiba sonunda doktorumu buldum insan başına gelince daha duyarlı olur diye düşünüyorum. doktor kendi adetin 20. gününde yumurtladığını söyledi başka bir hastasının da 21. gününde yani benim hamile kalmam için takip yaptırmam şart işten atmasalar bari sempatiksalakcinni

cicvir abdestli okunması lazım.
regl olan okuyamaz bir de.
okuyanların sana niyetle okuması lazım
bunlar benim bildiklerim bide herkes okuyup bitirince yapılıyor duası adetleri bilmen lazım

Back
X