- Konu Sahibi portakal_suyu
- #13.681
hade ben kalkıyom mutfaga doğru yol alim yemek yapıcam birde revani canım çekti kaydirigubbakcemile3
gelirim yine opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hade ben kalkıyom mutfaga doğru yol alim yemek yapıcam birde revani canım çekti kaydirigubbakcemile3
YA PORTİM BEN BU DUA İŞİNİ BİLMİYORUM NASIL OLUYO?SADECE AYETEL KÜRSÜMÜ OKUNUYO?YADA KAÇ TANE OKUNUYO...BİLSEYDİM BENDE ASILAMAMI YAPTIRINCA EŞE DOSTA YAPTIRIRDIM:a015:
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi
flan.................20
aysen.............20
aysen'in yng....20
zorx................20
tancredi...........20
cicvir...............20
porti................20
kötükedisero....20
Daha çok kişi okusun diye 20 verdim duruam göre ben daha fazla alabilirim ama müsayit olup okuyacaklar şimdilik 20 tane okurlarsa sevinirim.
153 tane kaldı
okumak isteyenler bildirsin opuyorumnanaktan
ben geldimmmm portakalım bende alayım sero için dua hayatım pztye kadar okurum nasipse 30 tane yazabilrsin banada gerekirse fazlada okurum ayarla sen işte kuşumm
cicvir hayatım sen daha adet olmadın deme testte yapmadın ezan vakti hayırlısı hayatım umarım gelmiştri bebeğin hayatım okuruz sanada cnm
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi
flan.................20
aysen.............20
aysen'in yng....20
zorx................20
tancredi...........20
cicvir...............20
porti................20
kötükedisero....20
Daha çok kişi okusun diye 20 verdim duruam göre ben daha fazla alabilirim ama müsayit olup okuyacaklar şimdilik 20 tane okurlarsa sevinirim.
153 tane kaldı
okumak isteyenler bildirsin opuyorumnanaktan
GELMEDİ ZORUM YA,AMA AGRIM VAR NE BİLİM KORKUYORUM...BEN 31 İNDE OLDUM ASILAMAMI.DOKTORUM 15 GÜN SONRA BELLİ OLUR DEDİ.BEN HAZİRAN 15 TE ADET OLMUSTUM BUGUNDE AYIN 15 İ.....AMA İŞTE İLK ASILAMAMDADA HATIRLIYORUM.AYNI ADET GÜNÜMÜN ERTESİ GÜNÜ ADET OLMUSTUM.HATTA HATIRLARSAN TEST YAPMISTIM OLUMSUZ SONUCU ALMMISTIM,Bİ SÜRE SONRADA GELMİŞTİ KIRMIZILAR...BİLEMİYORUM YAAA ALLAHIM İNŞALLAH TUTUNMUSTUR BEBEGİM.COK KORKUYORUM......YARIN TAHLİL YAPTIRSAMMI ACABA DİYOM YADA YARINIDA BEKLESEM GELMEZSE KIRMIZILAR CUMA GÜNÜMÜ GİTSEM BİLEMİYORUMeyvahedigeldismile
ozaman bekle hayatım öle rahat ediceksen yaptırma tahlil felan 2 gün daha bekle zaten gelmezse tmmdır cnm nasipse opuyorumnanaktan
duasını ben akşam sana özel mesajla atayım tamam mı canım
cicvir inşallah tutmuştur canım bütün iyi dileklerimiz seninle:saruboceq: