Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Kızlar men deldiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan daha günüm gelmedi ama dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan tek çizgi çıktı, hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime bi kurt düştü bidaha bakıyım dedim bi baktım 2. çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir akannehir akannehir bu sabah yine yaptım okula giderken yine tek çizgiydi, şimdi eve gelince baktım yine 2. çizgi var bilmiyorumkismile herkes daha adetin geçmediği için böyle çıkıyo diyolar ama ben çok da ümitlenmek istemiyorum,dua edin nolur bu çizgiler boşuna çıkmış olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın ya da Çarşamba adet olmazsam Perşembe ya da cumaya tekrar test yaparım heralde, sonucu mutlaka bildiririm canlarım, hoşçakalıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan

hayirlisi olsun kedim insallah hamilesindir bende bu ay cok umutluydum ama bosa umutlanmisim. adet oldum bugun, yok anam gelmeyecek benim sipa beklemekten hal kalmadi bende artik:delphin:

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?a.s.
poratkalcığım nerelerdeydin güzelim?özledikopuyorumnanaktanzor canım sende de çalışmalar devam herhalde bacım okursan bir yaz bana yumurtladığını anlıyorsun da çatladığını nasıl anlıyorsun?o testle mi anlaşılıyor?:uhm:aysen canım merak ettik anneni bilgi alan olursa yazabilir misiniz?kötü birşey yoktur umarım:Saruboceq:şerocuğum belirtiler var demişsin çok sevindim canım hadi inşallah olmuşturzemuszemusama Allah herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıklı ömür versin olmazsa öbür aya tutar belki sen içini ferah tut canım sen eşin sevdiklerin sağlıklı olsun da onunda günü gelir birgün elbetŞeniz

Çalışıyorum canım,iş yerinden giremiyorum artık,o yüzden evde olduğum zamanlarda bakmaya çalışıyorum.
Aysenden haber aldım,annesi aynıymış,inşallah tez zamanda iyileşir.
Sen nasılsın canım?

Selam kızlarrr, nasılsınızzzz? Biz iyiyiiz kızımlaa, bu akşam annemlere gidiyoruz.Cumaya kadar ordayım sanırım.Perşembe mevlüt okutucaz . :)))) Özledik siziiiiiiiii :)

Bu arada kontrol vardı bugün.4500gr ,boyu da 54 cm olmuş kızımın. Birbuçuk ayda 1750 gr almış, doktor çoook beğendi. Sadece anne sütü veriiyorumm. :)

selam canım,ayy seninle hiç görüşemiyrouz,iyi olmanıza sevindim?
maşallah ne güzel kilo almış kuzucuk :nazar:
Bizde seni Özledik valla opuyorumnanaktan

Kızlar men deldiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan daha günüm gelmedi ama dün öğleden sonra dayanamayıp bi test yaptım, baştan tek çizgi çıktı, hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime bi kurt düştü bidaha bakıyım dedim bi baktım 2. çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii akannehir akannehir akannehir bu sabah yine yaptım okula giderken yine tek çizgiydi, şimdi eve gelince baktım yine 2. çizgi var bilmiyorumkismile herkes daha adetin geçmediği için böyle çıkıyo diyolar ama ben çok da ümitlenmek istemiyorum,dua edin nolur bu çizgiler boşuna çıkmış olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarın ya da Çarşamba adet olmazsam Perşembe ya da cumaya tekrar test yaparım heralde, sonucu mutlaka bildiririm canlarım, hoşçakalıııııııııııııınnn opuyorumnanaktan

canım çok sevindim,durduk yere ikinci çizgi çıkmaz sen bu ay bişey yapmadın ve belirtilerim var diyordun.İnşallah yanılmayız da hamilesindir..İnşallah dualarımız kabul olmuştur :Saruboceq:
habersiz bırakma bizi canım,öpüyorum çok opuyorumnanaktan

hayirlisi olsun kedim insallah hamilesindir bende bu ay cok umutluydum ama bosa umutlanmisim. adet oldum bugun, yok anam gelmeyecek benim sipa beklemekten hal kalmadi bende artik:delphin:

İnşallah önümüzdeki ay gelir canım bebişin,umudunu kaybetme,inamaya devam et opuyorumnanaktan

slmmm yavrularrrrrrrr off bu netsizlik sıkmya başladı beni yaaaaaaaaaaaaaa
serocum cnm portakalıma katılıorum o silik çizgi çıkmaz kolay kolay bence hayırlısıyla geldi bebiş ama garanti için sen bidaha yap ozaman tam sevinelim hayatım
portakalımsen napıon hayatım geç girebildim buakşam bütüngece kışlık tarzı şeyle yaptım dolaba onla uğrştım şimdi girdim ama geç tabi aysenden hbr almışsın ben bugün tamamen daldım zaten unuttum ama ii olsunlarda off inşallah iyileşir hemen neyse öpt hayatımopuyorumnanaktan
princesscnm valla bizde senle aynı fikirdyiz cnm uzun bi bekleme süresi oldu sanırım seninde aynen bizimde ama napalım yapıcak bişi yok gelicekler elbet hayatım üzülme inşallah buay olur
flancım testle ilgili bişi sormuşsun valla kuşum bende buay ilk kullanıorum olayı şu testlerin yumurtanın çatlamasını belirliyo zaten çift çizgi çıktığında dioki yumurtan çatlıcak çift çizgi çıkan günü ve ertesi günü değerlendir dio göyaaa !!! neden göya aldım ben test daha silik tmm normal ama ilk çıkan çizgide silik gibi tam net değil yani alırsan eğer bi marka var adını söylerim sonra ondan alma öpt
berrak
valla cnm özlüyorus seni fazla girmiyosun artık sende kızınada maşallahhhhhhh cnm
aysenim eğer okursan senide özledim hayatım çokkkkkkkkk

gunaydin kizlar nasilsiniz?

portakal canim tesekkurler ama uzulmek elde degil biliyorsun cok moralim bozuk ya bugun alisverise cikacagim belki kendime gelirim.sende giremiyorsun cok fazla meslegin ne tatlim nerede calisiyorsun gercekten yurt disindamisin?

zorcugumm sorma tatlim 3 yil olacak bebek hasreti cekeli gelmiyorlar anacigim yok biri geldi ona doyamadan gitti benden.cok zormus bu yangin cok zor.allahim hayirli zamanda hepimize hayirli saglikli yavrular nasip eyler insallah.

bende alacagim bugun o ovulasyon testlerinden bakalim ne olacak adetten sonra yapiyorsunuz degilmi?kac gun sonra yapiliyor bu test?

iyiyim portakalcığım keşke daha sık görüşebilseydik:sinifsinif:zor kuşum çok teşekkür ederim canım kasım gelsin daha detaylı bilgi alırım sendenboshayallersmileaysenin annesi hala aynı mı dediniz? inşallah tez zamanda toparlar :Saruboceq:şerocuğum hadi inşallah bizi habersiz bırakma iyi bir haber alalım da kendimize gelelimbayanssulusmileprincess en kısa zamanda senin de hamile haberlerini alırız inşallah o güzel günde hepimiz için gelecektir bir gün:1hug:

slm kızlar nasılsınızz güzel haberler varmıızemuszemusben iyiyim doğum tarihim belli oldu 22 ekim cuma saat 9 da inş.oğluma kavuşuyorumm sizlere dua edicemm sizde bana edinn olurmuu sağsaplim kavuşayım oğluma

slm kızlar nasılsınızz güzel haberler varmıızemuszemusben iyiyim doğum tarihim belli oldu 22 ekim cuma saat 9 da inş.oğluma kavuşuyorumm sizlere dua edicemm sizde bana edinn olurmuu sağsaplim kavuşayım oğluma

Allah yardımcın olsun canım sağ salim alırsın inşallah bebeğini kucağına:Saruboceq:

slmmmmmmmmmmmmmm

sezencimcnm benim bir avazda kurtulursun inşallah cnm bizede dua et unutmaaaaopuyorumnanaktan
flancımmaysenin annesi aynıymış bgün konuştum ii olucak inşallahh cnm..
princesscnm bide şöle düşün enazından hamile kalabiliosun cnm tmm sonu kötü bitmiş ama zamanı var demmki bizimkiler çok inatçı anacım.umarım test faydalı olur sana cnm mesela ben 9.günde başladım test yapmaya adet uzunluğuna bağlı hayatım testin içinde yazıo ayrıntılı hayatım
turkuazcımkonuştuk bugün aysenle ii sayılır dedi tez zamanda iileşir umarım

portakalımmnabıon yavru sonra girerim denk geliriz umarım öpt

herzamanki gibi gec geldim :)) tabiki kimsecikler yok. eren sezen insallah bir nefeste kurtulursun canim,hayirli dogumlar.aysen anneninde bir an önce iyilesmesi dilegiyle..öpüldünüz kizlaropuyorumnanaktan

Kızlar benim kırmızılar dün gece teşrif etti malesef :sinifsinif: napalım hayırlısı buymuş, başka bahara artık boshayallersmile öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın, uğrarım yine şekerler opuyorumnanaktan

slmmmmmmmmmmmmmm

sezencimcnm benim bir avazda kurtulursun inşallah cnm bizede dua et unutmaaaaopuyorumnanaktan
princesscnm bide şöle düşün enazından hamile kalabiliosun cnm tmm sonu kötü bitmiş ama zamanı var demmki bizimkiler çok inatçı anacım.umarım test faydalı olur sana cnm mesela ben 9.günde başladım test yapmaya adet uzunluğuna bağlı hayatım testin içinde yazıo ayrıntılı hayatım

sağol canım bilgilendirdiğin için gerçekten merak ediyorum umarım iyi olur hemen:Saruboceq:

slmmmmmmmmmmmmmm

zorcum sağol cnm,Rabbim şifa versin de bian önce iyileşsin,tekrar görüşürsen sana zahmet çok slm söylersin cnm,bilgilendirdiğin içinde ayrıca tşk edermopuyorumnanaktan

slmmmm kızlar net bulunca atladım hemen ama kimse yok off iice boş kaldı topiğimiz çok üzülüyorum ya neyse herkes iyi olsunda napalım böle olucakmış demek
serocummm off üzüldüm ya peki o silik çizgiler neydi insan sinir oluyo neden çıktın aptal çizgi bizi umutlandırdınalsanaalsanasmile olsun hayatım inşallah birdahaki sefere öpt

bende test yapmaya devam ediyorum ama hala silik çizgi çıkıo sinir oldum bakalım nolcak bişi olcağından değilde bişi aldık yapalım die oda fos çıkıcak sanırım neyse öpt kızlarrrrrropuyorumnanaktan

slm yine bennnnnn artık kendi kendime yazıp duruyorum manyak gibi test yaptım bugün kızlar hiçbişi çıkmadı sıkıldım ve sinir oldum ya nedir bu silik çıkıodu koyulaşıcak derken hiçbişi çıkmadı kızlar bendemi gariplik var test yapmayı felan bişmiyorummu acaba diorum okadar sorgulamaya başladım kendimisempatiksalakcinni neyse kime yazıyosam bende :bbo:şakkıdı

Zorum tatlım daha 12. günündesin, acele etme bence, günde 2 tane test yap eğer elinde fazla varsa, bi sabah bi akşam yap, ozaman koyuluktaki değişimi daha iyi anlarsın, ben 12. gün başlamıştım, ilk günler hep silik çıktı, sonra 14. gün akşam ilk kez çok koyuydu 2. çizgi, hatta 1.den daha koyuydu, sonra 3 gün boyunca hep koyu 2. çizgi gördüm ve en sonunda 17. gün kayboldu 2. çizgi, yani çatlamıştı yumoşum opuyorumnanaktan

Back
X