Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

portakalcığım tedaviden memnun kalmana çok sevindim herşeyden önce güvenmek çok önemli anladığım kadarıyla sende de güven oluşturmuşlar bu çok iyi duaalrımız seninle tatlım inşallah güzel haberlerinide alacağız:Saruboceq:

Selaaammm , portakalcım çok sevindim, inşallah hep böyle olumlu devam eder.Okurken içime bişeyler oldu, bu defa olucak sanırımmm. opuyorumnanaktan

Kızım tavşan olduuuuuu :)))

cimg2142c.jpg

:nazar:

Porticim canım hayırlı olsun.Aşılama yaptırıyormuşsunuz,çok sevindim inan..ve Tüp bebek bölümünde yaptırmakla en iyi kararı vermişsin canım..İnşallah tutar,güzel haberler veririsin,inanıyorum ben,umudunu hiç yitirmeopuyorumnanaktan

günaydınlar
portim hade bakalım bayrama kadar senden müjdeyi alıcaz inşlhh
kaydirigubbakcemile4

portakalcığım tedaviden memnun kalmana çok sevindim herşeyden önce güvenmek çok önemli anladığım kadarıyla sende de güven oluşturmuşlar bu çok iyi duaalrımız seninle tatlım inşallah güzel haberlerinide alacağız:Saruboceq:

Selaaammm , portakalcım çok sevindim, inşallah hep böyle olumlu devam eder.Okurken içime bişeyler oldu, bu defa olucak sanırımmm. opuyorumnanaktan

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için.
Ne yazık ki haberler iyi değil bugün.
Dilemmacım hayırlısıyla doğsun canım yavruların,sağlıkla kucağına al inşallah.

Kızım tavşan olduuuuuu :)))

cimg2142c.jpg

:nazar:

Çook tatlı maşallah :nazar:
Teyzesinin kuzusuna herşey yakışıyor,bayıldım bu fotoğrafına da.Öp benim için dünyaynın en tatlı tavşanını Şeniz

Bu sabah doktora gittik kontrol için.
Muayene oldum.Yumoşlarda gelişme durmuş.
Sönmeye başlamışlar.
Doktorla görüştük muayeneden sonra.
2gün önce verdiğim kan tahlilinde çatlama değerim yüksek çıkmıştı ve takviye olarak 1 iğne daha vermişti ve 2 gün boyunca değerimin düşmesi için o iğneyi de kullanmıştım.Dün tekrar kan verdim ve değerim yarı yarıya düşmüş.
Sevinmiştim..
Bi taraftan yumurta geliştirici iğneleri de kullanmaya devam ediyordum ama ne yazık ki gelişmemişler.
Doktorum çatlama hormonu erken yükseldi dedi.Yumurta tam olgunluğa gelmeden o hormonun yükselmesi iyi bişey değilmiş ve bunu da sadece takip sırasında yaptıkları kan tahlilinden öğrenebiliryorlar sizlerinde aklında olsun yani yumoşu geliştirip ultrasonda onun gelişimi görmek yeterli değilmiş.
%100 olmasa da hamileliğe engel bi durummuş hormonun yükselmesi.Yumurta olgunlaşmadan çatlamaya geçmesi kalitesini düşürüyormuş.
Önümüzdeki günlerde gün aşırı ilişki olsun ama bu durumda aşılama yapmanın bir anlamı yok dedi ve kendi haline bırakıyoruz.
Herşey boşa gitti.Verdiğim para umrumda değil ama hayallerime,umutlarıma,emeğime yanıyorum.
Manevi olarak çöktüm.
Önümüzdeki ay doktorla telefonlaşacağız.Adet gecikmesi olursa kanda baktır gebeliğe,idrar testi yapma dedi(bunu da sanırım iğne kullandığım için yanıltıcı olabileceğinden söyledi) Adet olursam da tekrar görüşelim durumu değerlendirelim ne yapacağımız hakkında dedi.
Önümüzdeki ay da bayram var ve ben tam bayramdan bir kaç gün önce adet alacağım bu beni şimdiden endişelendiriyor.Onun dışında tüp bebek merkezine devam edeceğim.Başka doktor aramam da gitmem de bundan sonra,ilgilerinden çok memnunum keşke herşey yolunda gitseydi de bu ay hamile kalabilseydim çok daha memnun olacaktım.
Hakkımda hayırlısı olsun.
Şuan hiç bir şey teselli etmiyor beni moralim çok bozuk,içim sızlıyor,boşlukta gibiyim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Benden son gelişmeler bunlar
:çok üzgünüm:

Sönmeye başlamışlar.
2gün önce verdiğim kan tahlilinde çatlama değerim yüksek çıkmıştı ve takviye olarak 1 iğne daha vermişti ve 2 gün boyunca değerimin düşmesi için o iğneyi de kullanmıştım.Dün tekrar kan verdim ve değerim yarı yarıya düşmüş.
Sevinmiştim..
Bi taraftan yumurta geliştirici iğneleri de kullanmaya devam ediyordum ama ne yazık ki gelişmemişler.
Doktorum çatlama hormonu erken yükseldi dedi.Yumurta tam olgunluğa gelmeden o hormonun yükselmesi iyi bişey değilmiş ve bunu da sadece takip sırasında yaptıkları kan tahlilinden öğrenebiliryorlar sizlerinde aklında olsun yani yumoşu geliştirip ultrasonda onun gelişimi görmek yeterli değilmiş.
%100 olmasa da hamileliğe engel bi durummuş hormonun yükselmesi.Yumurta olgunlaşmadan çatlamaya geçmesi kalitesini düşürüyormuş.
Önümüzdeki günlerde gün aşırı ilişki olsun ama bu durumda aşılama yapmanın bir anlamı yok dedi ve kendi haline bırakıyoruz.
Herşey boşa gitti.Verdiğim para umrumda değil ama hayallerime,umutlarıma,emeğime yanıyorum.
Manevi olarak çöktüm.
Önümüzdeki ay doktorla telefonlaşacağız.Adet gecikmesi olursa kanda baktır gebeliğe,idrar testi yapma dedi(bunu da sanırım iğne kullandığım için yanıltıcı olabileceğinden söyledi) Adet olursam da tekrar görüşelim durumu değerlendirelim ne yapacağımız hakkında dedi.
Önümüzdeki ay da bayram var ve ben tam bayramdan bir kaç gün önce adet alacağım bu beni şimdiden endişelendiriyor.Onun dışında tüp bebek merkezine devam edeceğim.Başka doktor aramam da gitmem de bundan sonra,ilgilerinden çok memnunum keşke herşey yolunda gitseydi de bu ay hamile kalabilseydim çok daha memnun olacaktım.
Şuan hiç bir şey teselli etmiyor beni moralim çok bozuk,içim sızlıyor,boşlukta gibiyim mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım üzülme yüzde yüz engel degil demiş belki bebegin seninle moralini hep yüksek tut olucak bigün RABBİM OL dediyse gerisi boş biliyorum üzülüyosun ama olucak bi gün dualarım sizinle hep:Saruboceq:a.s.a.s.

canım üzülme yüzde yüz engel degil demiş belki bebegin seninle moralini hep yüksek tut olucak bigün RABBİM OL dediyse gerisi boş biliyorum üzülüyosun ama olucak bi gün dualarım sizinle hep:Saruboceq:a.s.a.s.

Üzülmemek elde değil ama bir kaç gün sonra bu duruma da alışırım.
Olmayınca olmuyor bi engel çıkıyor ama yılmak yok beklemeye,çalışmalara devam
Allah razı olsun duaların için sağol canım :Saruboceq::Saruboceq:

Sönmeye başlamışlar.
Sevinmiştim..
Manevi olarak çöktüm.

canim üzülme desemde bo$una biliyorum.ama hic bir zaman ümit kesmek yok bu ay olmadiysa bir daha,bir daha insallah en sonunda :Saruboceq:olucak.olumlu düsün, biliyorsunki baslamak bitirmenin yarisidir..bol bol dua et,benimde dualarim seninle:Saruboceq:tip cok ilerledi,ölümden baska herseye care buluyolar nerdeyse.sevgiyle kal.öptopuyorumnanaktan

Canım portakalcım, seni çok seviyorum, yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu,umutların tükenmesin,bi gün mutlaka karnına konucak bebişin.Ben yürekten inanıyorum buna. Hiç bi söz seni teselli etmez şimdi ama bigün bebişin karnında olduğunda bu yazdıklarını gülümseyerek hatırlıycaksın.Allah'tan sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum.Kalbinin güzelliğinin mükafatını alıcaksın mutlaka.Çok öptük seni kızımla. opuyorumnanaktan :1hug:

Üzülmemek elde değil ama bir kaç gün sonra bu duruma da alışırım.
Olmayınca olmuyor bi engel çıkıyor ama yılmak yok beklemeye,çalışmalara devam
Allah razı olsun duaların için sağol canım :Saruboceq::Saruboceq:

haklısın canım üzülmemek elde değil ama bu dünyanın sonu da değil o günde bir gün gelecek arkadaşların da dediği gibi tıp çok ilerledi ölümden başka herşeyin çaresi var öbür ay olmazsa öbür ay yıkılmak yılmak yok evet çok zor beklemek insanı çok yıpratıyor benim durumumu biliyorsun işte daha çalışmalara bile başlayamadık başlasakda çok uzun bir yol beni bekliyor yolun sonu var mı yok mu bilmiyorum bile ama umutla bekliyorum hissediyorum iyi şeyler olacak canım hiç moralini bozma dualarımız seninle canımopuyorumnanaktan

herkese slm zemuszemus
porti biliyorsun geçen ay ben de iğne tedavisi oldum benim iğnelerim biter bitmez yumurtaların büyümeleri durmuştu benim uygulamam yüksekten (150ml) düşüğe (75ml) şeklindeydi. Bende işe yaramadı. sonra araştırdım netten başka ne gibi yöntemler olabilir diye. PCO hastalarında yumurtanın iğneye direnci fazlaymış. Bu sebepten düşükten başlayıp azar azar ve süreyi uzatarak iğne veriliyormuş. Mesela 36,5 ml'den başlıyolarmış.tek yumurta ile 30-40 gün büyümesi için uğraşıyolarmış.Bu prensibin adı low dose step up. sende pco yok ama bu uygulamaların yumurtaların gelişimine etkisi büyük. bu şekilde 10 senedir gebe kalmaya çalışan bir kadın nihayet gebe kalmış. Öğrenmediğimiz halt kalmadı keşke cahil kalabilseydik önümüzdeki ay son denemem olacak. ondan sonra tüp bebek servisine yönlendirecek doktor.
Ama bu yumurtaları bir şekilde büyüteceğiz yolu yok :olmaz:
inat edeceğiz yılmak yok bizim sınavımız da buradanmış :sinifsinif:

haklısın canım üzülmemek elde değil ama bu dünyanın sonu da değil o günde bir gün gelecek arkadaşların da dediği gibi tıp çok ilerledi ölümden başka herşeyin çaresi var öbür ay olmazsa öbür ay yıkılmak yılmak yok evet çok zor beklemek insanı çok yıpratıyor benim durumumu biliyorsun işte daha çalışmalara bile başlayamadık başlasakda çok uzun bir yol beni bekliyor yolun sonu var mı yok mu bilmiyorum bile ama umutla bekliyorum hissediyorum iyi şeyler olacak canım hiç moralini bozma dualarımız seninle canımopuyorumnanaktan

slm flancım yolun sonu aydınlık canım hiç merak etme yeter ki böyle zor günlerimizde birbirimize destek olalım a.s

canım arkadaşım ne kadar üzülme desemde biliyorum elde değil ama dur bakalım daha ilk defa böyle iğne yoluyla denedin yılmak yok..artık ne kadar usansakda moralimiz diplerede vursa öğrendik bişeylerin üstesinden gelip umut edebilmeyi :teselli:
bakarsın bu ay süpriz yapar gelir olmaz diye birşey yok
sıkma canını
biliyosun benimde klomenle ilk ay büyümüştü ikinci ay daha yükske doz aldım üçüncü ay ilk ay aldığım gibi alınca büyümemişti
olacak bir gün biliyorum inanıyorum hepimizin kucakları dolacak
öpüyorum seni kocamann canım arkadşaım opuyorumnanaktan

Back
X